לא נורא.. גם אני מתנצל אם לא הובנתי טוב.. מן הסתם שאני לא אתן לגיטימציה לרמאות, ומבחינתי החזקת כמה קבוצות גם כלול בקטגוריה הזאת, כי במוקדם או במאוחר כן תהיה איזה עזרה בין החשבונות ..
ובנושא העמדה אחת אני כן חושב שזה רווחי מאוד, וגם פחות כאבי ראש..
תחשוב באמת על קבוצה כמו טורו, הגארדים האחרים שלו די מבוגרים כבר לאימונים..
ואם הוא החליט לאמן גארדים ולא בא לו להשקיע בשחקנים בגיל 23-24 ואפשר להבין אותו, והוא לא רוצה למכור אותם...
פשוט מוותרים על שחקן אחד או שלא מוותרים על כלום פשוט במידה ויש כסף.. פשוט קונה 2-3 מתאמנים ושם אותם בעמדה אחת ומקריב אותה לטווח הקצר, וכשיש לך שחקן מדהים ומהטובים שיש בכל העמדות האחרות אז זה די אפשרי להקריב את זה לכמה זמן מבלי להפגע,
ובהתחשב בעובדה שעוד עונה הם כבר יהיו ברמה לגיטימית ועוד 2 עונות יהיו כוכבים בין הגדולים כנראה אם יאמן אותם נכון אז אני חושב שזה כן משתלם,
גם מבחינת רווח ברגע שירצה למכור אותם והם יהיו בין הטובים לגילם וגם אתה לא מקריב פה יותר מידי מבחינת הרוסטר שאתה לא רוצה להרוס ומבחינת התפוקה..
במקרה של טורו הוא גם כמה רמות מעל הליגה ואפילו באירופה ככה שדווקא לו לא צריכה להיות בעיה לעשות כזה דבר..
ראיתי שהוא הסתבך קצת לפעמים קיבלו 46 דקות בלבד אבל אני מאמין שאפשרי להכניס שלושה לאימון מלא ברוב הזמן.. שזה לא מעט ובתפוקה מקסימלית..
במקרה הגרוע תשאיר אחד ותמכור 2 בסכומים מטורפים בהמשך ..
בקיצור, אני בעד זה.. ואני כן רואה אותי בקרוב גם הולך בדרך כזאת..
לילה טוב !
אהההה והגארדן מחכה לך בשישי :)
Last edited by Warrior at 3/15/2009 6:58:13 PM