Ευκολη νικη σημερα για την ομαδα μου και ξεκινημα με το δεξι. Τα πραγματα ηταν ευκολα για μενα στο θεμα της "μαντεψιας", αφου ηξερα πως για να χασω αυτο το ματς επρεπε να παρεις απο την ομαδα σου το 100% κ για να το πετυχεις αυτο επρεπε να παιξεις εσωτερικα, αφου το ροστερ σου ειναι ιδιο με τη περασμενη σεζον οπου επαιξες αποκλειστηκα κοιτα μεσα. Φοβηθηκα λιγο μηπως το αλλαξεις σε λοου ποστ για αυτο κ δεν επελεξα τπτ στο ρυθμο. Αν διαλεγες κατι αλλο σε επικεντρωση πιστευω οτι δεν θα ειχα προβλημα να το αντιμετωπισω. Απο την δικια μου την μερια, στο 2ο μισο της προηγουμενης σεζον προετοιμασα την ομαδα μου για αυτο ακριβως το πραμα, δοκιμασα τακτικες για να μπορω να εχω πλουραρισμο κ να μην ειμαι προβλεψιμος. Ηξερα επισης οτι ειμαι το φαβορι, οποτε ησουν σχεδον υποχρεωμενος να προβλεψεις οτι θα επαιζα κινηση.
Αρνητικη εντυπωση μου εκανε οτι 2 ομαδες επελεξαν στη "μαντεψια" εσωτερικα με ρυθμο κανονικο ενω δεν υπαρχει συστημα με το συγκεκριμενο συνδιασμο κ στην ουσια δεν θα ειχαν κανενα κερδος.