BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > σεζόν 30

σεζόν 30

Set priority
Show messages by
This Post:
00
266268.137 in reply to 266268.136
Date: 3/7/2015 5:47:48 AM
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ
IV.17
Overall Posts Rated:
3838
Αυτο που πιστευα εγω ηταν οτι ειχα πολλες ελπιδες να κερδισω οριακα...
Η νικη εγινε με ευκολο τροπο για το λογο οτι οι παικτες σου δεν ηταν στην καλυτερη αγ. Κατασταση σε σχεση με τους δικους μου... Εκ του αποτελεσματος ακομα και με χαλαρη κερδιζα γιατι απλα δεν θα παιζαν τοσο πολυ οι ρεζερβες... Και σιγουρα το γεγονος οτι ειχες τραυματια το καλο κοντο σου επεξε κι αυτο το ρολο του... Επιπλεον δεν εμπιστευομαι τα ππ σαν ενδεικτικο του παιχνιδιου καθως δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα(αποτελεσμα)... Ειναι σαν παρηγορια...

This Post:
00
266268.138 in reply to 266268.137
Date: 3/7/2015 7:32:16 AM
Overall Posts Rated:
4141
οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ,συμφωνουμε οτι διαφωνουμε,οποτε δεν εχει ουσια να το κουβεντιαζουμε,ειδικα απο την στιγμη που δεν λεει κανεις αλλος την γνωμη του εκτος απο εμας τους 3.εγω μενω στο οτι ημουν καλυτερος και στην επιθεση και στην αμυνα και στα ππ και χειροτερος μονο στα ριμπαουντ,τα οποια ομως δεν εκαναν την διαφορα καθως ειχαμε τα ιδια σουτ.δηλαδη μετραω τα δεδομενα που δινει το παιχνιδι.απο την αλλη δεν υπαρχει καποιο δεδομενο που να δειχνει οτι επρεπε να γινει το αντιθετο εκτος απο το σκορ.θα κρατησω λοιπον την αποψη μου οτι ηταν αδικη ηττα,και η ζωη συνεχιζεται.

This Post:
00
266268.139 in reply to 266268.138
Date: 3/7/2015 9:08:29 AM
Overall Posts Rated:
138138
Μια που μπήκε το Σαβ/κο και υπάρχει περισσότερος χρόνος για τσεκαρίσματα λέω να γράψω τη γνώμη μου.

Βλέποντας το φύλλο αγώνα και χωρίς να ξέρω το τελικό αποτέλεσμα θα έλεγα ότι ο νικητής θα ήταν ο Ολυμπιακός. Το γεγονός ότι όχι μόνο ήρθε ανάποδα αλλά και με μεγάλη διαφορά με κάνει να μη μπορώ να δώσω καμιά εξήγηση.
Μετά από τόσα χρόνια που παίζω το παιχνίδι και χωρίς να μπορώ να πω τίποτα επί της ουσίας με κάνει να δέχομαι την πίκρα του ηττημένου.

This Post:
00
266268.140 in reply to 266268.139
Date: 3/7/2015 11:12:41 AM
Overall Posts Rated:
8686
Πρεπει να υπολογισουμε οτι το φυλλο αγωνα επηρεαστηκε απο τη συμμετοχη των αναπληρωματικων του ΣΙΜΩΝΙΔΗ που αν η διαφορα δεν ηταν τοσο μεγαλη δεν θα επαιζαν. Τα pp100 δειχνουν οριακη νικη του Ολυμπιακου αλλα πιστευω πως αν τα τελευταια λεπτα παιζαν οι βασικοι του ΣΙΜΩΝΙΔΗ το φυλλο αγωνα θα ελεγε άλλα. Προσωπικη μου αποψη οπως καταλαβατε ειναι οτι ο ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ αξιζε να κερδισει αλλα δεν ειναι λογικη η διαφορα.

Σας παρακολουθω οπως βλεπετε. Ετσι οπως παω βεβαια κ την επομενη σεζον θα ειμαι απλα παρατηρητης. Με μεινεκτημα εδρας θα παιξω κατα 99%.

This Post:
00
266268.141 in reply to 266268.137
Date: 3/7/2015 5:02:33 PM
Overall Posts Rated:
118118
Επειδή κοίταξα λίγο τη κόντρα σας την ίδια απορία είχα και εγώ για αυτό εδώ το ματς!

(79079433)

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί έφαγα 13 πόντους στο κεφάλι! :P

This Post:
00
266268.142 in reply to 266268.141
Date: 3/8/2015 4:45:44 AM
Overall Posts Rated:
4141
ωραιο ματσακι αυτο,απεναντι στο φιλαρακι μου τον Αλεξανδρο α.κ.α κοτιδη.οντως ειναι περιεργο ματς και θα σου πω γιατι.οταν παιζει καποιος υπομονετικη,επειδη τα σουτ πανε σε εναν παικτη συνηθως,εαν αυτος σκοραρει καλα,τοτε δεν εχει τοσο σημασια το τι θα γραψουν τα επιθετικα ρατινγκς γιατι ουσιαστικα οι επιθεσεις πανε σε εναν παικτη.οποτε εαν μπορεσει και σε κρατησει στην αμυνα και ταυτοχρονα ο παικτης που θα παρει πολλες επιθεσεις σκοραρει καλα,τοτε ακομα και με χειροτερα ρατινγκς ειναι πολυ πιθανο να κερδισει καποιος.αρκει να κρατησει η αμυνα του,οπως του Αλεξανδρου πχ που σε κρατησε στους 79 ποντους.το περιεργο ομως στον αγωνα,και θα στεναχωρησω λιγο το φιλαρακι μου,ειναι οτι ενω το 5αρι εχει πολυ καλο ππ100 και σκοραρει πολυ καλα,τα 2αρια του παιρνουν πολλα σουτ και σκοραρουν πολυ παραπανω απ οτι θα επρεπε.οποτε λογικα νιωθεις λιγο ριγμενος.υπαρχει ομως ακομα μια παραμετρος.απο τα 5αρια λειπουν 13 λεπτα,που σημαινει οτι καποιος αλλος επαιξε εκει.εαν ηταν καποιο 2αρι και σκοραρε σε αυτη την θεση,τοτε δικαιολογειται καπως το αποτελεσμα.εαν ομως ο Μικες κυριως δεν επαιξε καθολου στο 5,τοτε δικαιουσε να αισθανεσαι ριγμενος,βαση παντα των δεδομενων που δινει το παιχνιδι,καθως σκοραραν πολυ καλυτερα απ οσο θα επρεπε οι αντιπαλοι.

Last edited by takiss78 at 3/8/2015 9:02:00 AM

This Post:
11
266268.143 in reply to 266268.142
Date: 3/8/2015 2:00:35 PM
Overall Posts Rated:
138138
Εγώ θα έλεγα ότι αφού μπλέκεται ο Κωτίδης οτι και να συμβεί είναι φυσιολογικό.

This Post:
00
266268.144 in reply to 266268.142
Date: 3/8/2015 4:59:28 PM
Overall Posts Rated:
118118
ωραιο ματσακι αυτο,απεναντι στο φιλαρακι μου τον Αλεξανδρο α.κ.α κοτιδη.οντως ειναι περιεργο ματς και θα σου πω γιατι.οταν παιζει καποιος υπομονετικη,επειδη τα σουτ πανε σε εναν παικτη συνηθως,εαν αυτος σκοραρει καλα,τοτε δεν εχει τοσο σημασια το τι θα γραψουν τα επιθετικα ρατινγκς γιατι ουσιαστικα οι επιθεσεις πανε σε εναν παικτη.οποτε εαν μπορεσει και σε κρατησει στην αμυνα και ταυτοχρονα ο παικτης που θα παρει πολλες επιθεσεις σκοραρει καλα,τοτε ακομα και με χειροτερα ρατινγκς ειναι πολυ πιθανο να κερδισει καποιος.αρκει να κρατησει η αμυνα του,οπως του Αλεξανδρου πχ που σε κρατησε στους 79 ποντους.το περιεργο ομως στον αγωνα,και θα στεναχωρησω λιγο το φιλαρακι μου,ειναι οτι ενω το 5αρι εχει πολυ καλο ππ100 και σκοραρει πολυ καλα,τα 2αρια του παιρνουν πολλα σουτ και σκοραρουν πολυ παραπανω απ οτι θα επρεπε.οποτε λογικα νιωθεις λιγο ριγμενος.υπαρχει ομως ακομα μια παραμετρος.απο τα 5αρια λειπουν 13 λεπτα,που σημαινει οτι καποιος αλλος επαιξε εκει.εαν ηταν καποιο 2αρι και σκοραρε σε αυτη την θεση,τοτε δικαιολογειται καπως το αποτελεσμα.εαν ομως ο Μικες κυριως δεν επαιξε καθολου στο 5,τοτε δικαιουσε να αισθανεσαι ριγμενος,βαση παντα των δεδομενων που δινει το παιχνιδι,καθως σκοραραν πολυ καλυτερα απ οσο θα επρεπε οι αντιπαλοι.

Είσαι απλός, απέριττος, δωρικός! Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια κατά μια έννοια! :D

This Post:
11
266268.145 in reply to 266268.144
Date: 3/9/2015 6:01:35 AM
Overall Posts Rated:
4141
χαιρομαι εαν βοηθησα εστω και λιγο.παντως,και αυτο που ειπε ο ραινο απο πανω,ειναι σωστο.εφοσον υπαρχει κοτιδης στην εξισωση,το αποτελεσμα ειναι αυτο που επρεπε να ειναι .δεν υπαρχει ουδεμια αμφισβητηση σε αυτο :)

This Post:
00
266268.146 in reply to 266268.143
Date: 3/9/2015 3:00:31 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Επειδή κοίταξα λίγο τη κόντρα σας την ίδια απορία είχα και εγώ για αυτό εδώ το ματς!

(79079433)

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί έφαγα 13 πόντους στο κεφάλι! :P

Εγώ θα έλεγα ότι αφού μπλέκεται ο Κωτίδης οτι και να συμβεί είναι φυσιολογικό.

χαχαχαχαχχααα!!!!!Χαιρετίσματα στον παλιό μου όμιλο και σε όλα τα παιδιά ξεχωριστά!!!

Όντως!!Όπου μπλεχτεί ο Κοτίδης,γίνονται όλα πουτ@@να!!Έχει χάρισμα,πως να το κάνουμε... :D

Λοιπόν!Η γνώμη μου για το ματς!!Το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου περίεργο,έστω και αν μια ματιά στα ρατινγκ ίσως συνηγορεί στο αντίθετο!

Το ματς ήταν blow out!Η διαφορά στο τέλος της 3ης περιόδου ήταν 22 πόντοι και λογικά πήγαινε για 30+ το τελικό αποτέλεσμα!

Τα ράτινγκ και τα ΠΠ είναι πολύ αλλοιωμένα,επειδή συμετέχουν παλτά στην 4η περίοδο με μισθούς 2-3κ!!Tarikulu,Rodriquew,Akrivopoulos και Lucaci!Μιλάμε για παλτά ολκής!!! :)

Επομένως τα ΠΠ του αντιπάλου ανεβαίνουν και τα δικά μου πέφτουν πάρα πολύ!

Επίσης στο blow μπαίνει center παλτό και ακυρώνεται η υπομονετική που είχα στήσει!Το ΠΠ στον target man sto center είναι τελικά στο 109,8,που προφανώς είναι αρκετά αλλοιωμένο!Που σημαίνει ότι στα 36 λέπτα του κανονικού αγώνα που έπαιζε ο target man Torres είναι ακόμα-ίσως και πολύ-μεγαλύτερο!

Υπολογίστε και το γεγονός ότι έτσι κ αλλιώς τα ράτινγκ στην Υπομονετική είναι έτσι και αλλιώς χαμηλότερα λόγω φλιπ!Και ότι από την φύση της δεν απαιτεί μεγάλα ΠΠ σε όλες τις θέσεις,αλλά σωστό καταμερισμό των επιθέσεων και σωστή λειτουργία!!

Έτσι λέει ο Κοτίδης τουλάχιστον... *-:)

This Post:
00
266268.147 in reply to 266268.146
Date: 3/14/2015 1:20:48 PM
Fataoules
IV.20
Overall Posts Rated:
1111
Second Team:
Polemistes
Απογοήτευση και ξενέρωμα

Για έκτη φορά φέτος, τραυματίζεται παίκτης μου. Αμάν πια.
Μάλιστα, ένας συγκεκριμένος, είναι η 3η φορά που τραυματίζεται αυτή τη season. Έχει παίξει το 1/3 των συνολικών παιχνιδιών της ομάδας αυτήν την περίοδο. ΕΛΕΟΣ !! Με ξενερώνει το παιχνίδι με αυτές τις βλακείες.

Advertisement