Επειδή κοίταξα λίγο τη κόντρα σας την ίδια απορία είχα και εγώ για αυτό εδώ το ματς!
(79079433)
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί έφαγα 13 πόντους στο κεφάλι! :P
Εγώ θα έλεγα ότι αφού μπλέκεται ο Κωτίδης οτι και να συμβεί είναι φυσιολογικό.
χαχαχαχαχχααα!!!!!Χαιρετίσματα στον παλιό μου όμιλο και σε όλα τα παιδιά ξεχωριστά!!!
Όντως!!Όπου μπλεχτεί ο Κοτίδης,γίνονται όλα πουτ@@να!!Έχει χάρισμα,πως να το κάνουμε... :D
Λοιπόν!Η γνώμη μου για το ματς!!Το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου περίεργο,έστω και αν μια ματιά στα ρατινγκ ίσως συνηγορεί στο αντίθετο!
Το ματς ήταν blow out!Η διαφορά στο τέλος της 3ης περιόδου ήταν 22 πόντοι και λογικά πήγαινε για 30+ το τελικό αποτέλεσμα!
Τα ράτινγκ και τα ΠΠ είναι πολύ αλλοιωμένα,επειδή συμετέχουν παλτά στην 4η περίοδο με μισθούς 2-3κ!!Tarikulu,Rodriquew,Akrivopoulos και Lucaci!Μιλάμε για παλτά ολκής!!! :)
Επομένως τα ΠΠ του αντιπάλου ανεβαίνουν και τα δικά μου πέφτουν πάρα πολύ!
Επίσης στο blow μπαίνει center παλτό και ακυρώνεται η υπομονετική που είχα στήσει!Το ΠΠ στον target man sto center είναι τελικά στο 109,8,που προφανώς είναι αρκετά αλλοιωμένο!Που σημαίνει ότι στα 36 λέπτα του κανονικού αγώνα που έπαιζε ο target man Torres είναι ακόμα-ίσως και πολύ-μεγαλύτερο!
Υπολογίστε και το γεγονός ότι έτσι κ αλλιώς τα ράτινγκ στην Υπομονετική είναι έτσι και αλλιώς χαμηλότερα λόγω φλιπ!Και ότι από την φύση της δεν απαιτεί μεγάλα ΠΠ σε όλες τις θέσεις,αλλά σωστό καταμερισμό των επιθέσεων και σωστή λειτουργία!!
Έτσι λέει ο Κοτίδης τουλάχιστον... *-:)