Τι κακό είναι αυτό με την αγορά παικτών.Οι μέτριοι έχουν μίνιμουμ 1 μύριο οι καλοί έχουν πάνω από 2,5 και τα τούμπανα με 200-300κ μισθό έχουν 100 χιλιάρικα.Δηλαδή πραγματικά θέλω να αγοράσω παίκτη και δεν αξίζει να δώσω 2 μύρια...Καλύτερα να πάρω ένα τούμπανο με 100 χιλιάρικα + μισθούς 6 εβδομάδων των 200 χιλιάδων.Σκέφτομαι ότι αν αγοράσω την άνοδο παίρνω το εκατομμυριάκι και τον πουλάω ξανά και είμαι στην Α1 με 1 μύριο στο χέρι.Από την άλλη αν πάρεις καλό παίκτη και κλέψεις την άνοδο σου μένει ο παίκτης αλλά αν χάσεις στα playoff και στις 2 περιπτώσεις μπήκες μέσα...Άσχετο αλλά απλά το έγραψα στο φόρουμ επειδή ψιλοχαθήκαμε.
Γεια σου ρε αυτοκράτορα...! Ειναι ενα ερώτημα αρκετά δύσκολο. Οντως η αγορά πάντως δεν παλέυεται...! Γιαυτό μάλλον η λύση είναι οτι αγοράζεις εναν παιχτη σε ανθρώπινη τιμή και μετά τον προπονείς και τον φτιάχνεις ακριβώς όπως θες. Αλλιώς πχ εγω που ψαχνω ενα ακλό τριάρι κάτω από 2 μυρια δεν βρίσκω. Αλλιώς πρέπει να ανέβεις πολύ σε ηλικία που δεν μου αρέσει.
Γενικά δεν μου αρέσει η αγορά παιχτών για 6-7 εβδομάδες, Θεωρώ πως χανει πολύ από τον ρεαλισμό του ο τρόπος που παίζω