Hocam herkes ÇZ çıkabilir en doğal hakkı. Benim sitemim çok basitti. Daha öncede söylediğim gibiydi.
.umarım 7. ve 8. olan takımlarada aynı özveride oynarsın
dedim ve arkasından gelen cevap şu şekilde oldu.
7. ve 8. arkadaşlara karşı sahaya 3 kişi çıkacağımdan şüphen olmasın arada ki averaj farkının açılmasını istemeyiz değil mi ?
Bu kadar gerilime rağmen yiğdospor'un hocası bugünkü maça olması gerektiği gibi çıkmış.Takdir ediyorum kendilerini. Durbinar takımınn hocasıda bu anlamda bilemiyorum belki gerilim artmasın diye de olabilir tam kadro maça çıkmadığını düşünüyorum. II.lige düşmeyi istiyor da olabilir. Bu konu ile ilgili bir sürü olasılık yazılabilir. Bu konuşmalardan etkilenip böyle bir şey yaptıysa çok üzüldüğümü dile getirmek isterim.
Oyuncu konusunda herkesin beklentileri ve oyun anlayışı farklıdır. Sizi tatmin eden beni etmeyebilir. Mt'ye giren oyuncuların hepsi özel oyuncular şüphesiz ama benim kadro kurma mantalitem biraz sıradışı değişkenler içeriyor. Bu açıdan bu konuyu tartışmak sadece bu oyuncuyu sizin yetiştirmiş olmanızdan dolayı hassasiyetinizi gösteriyor. Şu da bir gerçek çok fazla alternatifi olan bir oyuncu değil bunu kabul ediyorum.
Bu harun arkadaşımızı destekleyenler kimlerdir ?
Valla hocam açıkçası bende bilmiyorum. Ben zarfı koyuyorum isteyen pulu yapıştırabilir. ;) U21 MT'nın başındayken de böyle bir tartışma yaşanmıştı. Ben bu durumun devam ettiğini düşünüyorum. Artık kimler var bilemiyorum
Last edited by ozx at 3/13/2018 6:04:30 PM