Tak jak napisałeś, po zejściu Ziółkowskiego za faule cała gra się posypała. Mimo wszystko jestem zadowolony z postawy mojego zespołu, bo walczyli jak równy z równym w pełnym składzie w dodatku na wyjeździe. Jeszcze jakby
(42292382)nie bił rekordów w faulach to byłoby bardzo dobrze. Swoją drogą tydzień temu miał taką statystykę od 24 lutego do 13 marca schodził za faule w 8 meczach z rzędu (nie licząc jednego spotkania gdzie przewinił tylko 3 razy). Mało tego, w dwóch meczach z rzędu z tych 8 spotkań schodził za faule zaliczając odpowiednio ...12 i 19 minut

Czegoś takiego w tej grze nie widziałem i chyba wrzucę to na forum „Ciekawostki w BB”.
W momencie transferu planowałem zrobić z niego czołowego PF-a ligi, ale poważnie się zastanawiam czy warto inwestować wiele sezonów treningu w zawodnika który w 3 na 4 spotkania będzie schodził za faule. A może nie ma jeszcze dostatecznie dobrych obron i zbierania i jak dobije np. do OD 12, ID 15 i RB 12 to się trochę uspokoi, a przy następnych skokach średnia fauli będzie szła w dół? Czy jednak ukryty „skill” fauli na mecz ma na poziomie master i dobre obrony tu nic nie dadza? Moze ktoś z naszej ligi miał podobnego zawodnika, albo zna podobne historie? Wszystkie komentarze i podpowiedzi mile widziane.
Last edited by Arielos at 3/18/2018 8:58:14 PM