BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 20.Sezon

20.Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216392.136 in reply to 216392.135
Date: 6/12/2012 4:31:20 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
ali git beiye falan odaklan bırak şimdi kupayı :D

This Post:
00
216392.138 in reply to 216392.137
Date: 6/13/2012 5:24:09 AM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
ali benimkiler ne yapsın :D

This Post:
00
216392.140 in reply to 216392.139
Date: 6/13/2012 6:07:38 AM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
yok ben seni çeyrek finalde elemek istiyorum ali para kazanma :P

This Post:
00
216392.143 in reply to 216392.141
Date: 6/13/2012 9:30:33 AM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
erdem abi benim için çeyrek final,finalin önemi yok aliyi elemek önemli olan bi daha ki turda olabilir yani :P

This Post:
00
216392.144 in reply to 216392.143
Date: 6/16/2012 12:21:18 PM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
Uzun sezonlardir sonucunun ne olacagini merak ettigim ve oyun plani olarak dusledigim; 3 SF tipli SG kisa ve 2 PF tipli uzun oyun anlayisi ne yazik ki bu aptal oyun motoru yuzunden elimizde tam anlamiyla patladi..
Iceri bak taktiginin uzun sezonlardir bu kadar etkili oldugu bir ortamda, acikcasi cok buyuk supriz oldu benim icin.. Kaybetmek hic onemli degil ama bu denemenin bu kadar silik ve ezik kalmasi , tam bir skandal.. Gectigimiz 2 sezon, bu kadronun yarisiyla (tam yarisi; 450k takim maasiyla); bunun kat ve kat ustunde etkili olmustuk..
Hicbir oyuncu da pas sikintisi olmamasina ve kisalarin hepsinin +12 ic sut olmasina ragmen, izlemlerim dogrultusunda bu tip anlayista; oyuncularda rol belirleme sikintisi yasaniyor.. (Ozellikle PG'da)
Oyun motoru SF pozisyonu disinda, diger 4 pozisyon icin tek tarafi en ust seviye olan (monster diye de adlandirilan) oyunculara daha yatkin.. SF pozisyonu icin de kesinlikle PF tipli SF'ler, SG tipli SF'lerden cok cok daha faydali..
Neyse deneye deneye yasayarak ogreniyoruz Yine 2 sezon gitti bizim icin.. Ama su kadronun, 2,5 oyuncusu olup "Sabirli Ol" 'un bugina madara ettirilmesine neden olan oyun yetkililerine de en icten saygilarimizi iletmeden gecemeyecegiz..
Herkese iyi oyunlar, bol muhabbetler..

This Post:
00
216392.145 in reply to 216392.144
Date: 6/16/2012 3:21:37 PM
Overall Posts Rated:
245245
hocam 3 kısanın pas ortalamasının 10.6 olması başlı başına bir sıkıntı olmuş. planın ideal olarak çok iyi olsa da bahsettiğin rol meselesini dikkate alarak aralarında biraz farklılaşmaya gitmen daha iyi olurmuş. oyun kurucuda menzilden kesip pası arttırmak gerek. bunu diğer kısalarda da yapsaydın maaş yükleri de daha az olurdu. paslı ok herkesi ama herkesi rahatlatıyor, sadece uzunları değil şg'yi bile hücumda çok daha etkin kılıyor.

kf konusundaki tespitin gayet doğru ama fehmi'nin uf tipli uzun olduğunu düşünmüyorum, bilmioyrum giden rusun özellikleri nasıldı. 2 uf'nin verimli olarak çalışacağını düşünmüyorum ama gerçek bir uf her zaman fark yaratıyor. 4. ligden beri zirveye oynadığım sezonların tümünde bunu tecrübe ettim. ancak benim tbl için tercih edeceğim uf, fehmi gibi biri olmazdı dış özellikleri daha iyi olmalı. dahası çok ideal açıdan düşünüyorsam fehmi'yi pivota da koymayabilirim. pivotun potaaltından fazla uzaklaşmayanı makbul gibi bu motorda. üstün uzaktan şut kötü, değersiz menzil iyi emin olamadım.

senden beklentilerimiz büyük hocam, ali hocadan sonra b3'te başarı sağlama potansiyeli en yüksek menajerlerimizdensin. elbet doğru formülü yakalayacaksın yeter ki heyecanını kaybetme.

selametle.

This Post:
11
216392.146 in reply to 216392.145
Date: 6/16/2012 6:08:17 PM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
Fehmi disindaki tum dusuncelerine katiliyorum.. Ozellikle PG konusu tam derslik oldu bize Dedigim gibi Cin'li oyuncum disindaki tum oyunculari almayi yaklasik 1,5 sezon onceden belirlemistim ve listemde de bekliyorlardi.. Hic dusunmedim, onun menzili fazla veya kontrati, ya da pasi yetersiz vs.. SF icinde sezon basinda 2 hafta Simavi'yi almak icin cok ugrastik, ama 4,5m'na yakin paraya ragmen sahibi hic yanasmadi.. Planlar tutmadi, saglik olsun.. Onumuze yeni hedefler koyup, buradan en zararsiz sekilde takimi cevirmeye calisacagiz..
Giden Rus'un da ozellikleri soyleydi; (ozellikle daha yasinin 23 olmasi itibariyle umidlerim buyuktu onun icin..)
9 6
7 9
10 6
17 17
16 9
Dedigim gibi Fehmi konusundaki dusuncelerine katilamiyorum.. Tabi ki gonul ister bahsettigin gibi dis ozellikleri cok daha iyi olan bir PF ama, o tipte bir oyuncu milli takimimizda dahi yok ne yazik ki.. Ozellikle Fehmi'nin gectigimiz destansi milli sezonun %90'ni tek basina 4 numarada doldurmasi, umutlarimizi arttirmisti.. Ligde'de Paolo disinda ondan iyi bir uzunda yok kanimca.. Bu yuzden problemin onda degil, takimimizda oldugunu dusunuyorum..

Onun disinda guzel dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim.. Ama Ali hocanın ki gibi planlanmis buyuk basarilar gibi iddiam yok ( tanking'e sekte vurulmadan, son kontejyandan yararlanirsak belki ).. Once bir dogru formulu tutturalim, yeter bize Ancak pek yakinda eski Schweppes'li gunlerin baslayacagini hisseder gibiyim ( dedikodu mode on ) Tek Lattanzi ile 2 sezondur ligde kalmayi basaran ve cimriligi ile kasayi doldurmaya devam eden @moutlinho hoca, tahminim gelecek sezon vites arttirmaya baslayacaktir.. Bence once ondan beklenti kurmaniz daha dogru olur gibi (Hedef saptirma basarili) ..
Keyifli oyunlar..

Advertisement