Fehmi disindaki tum dusuncelerine katiliyorum.. Ozellikle PG konusu tam derslik oldu bize

Dedigim gibi Cin'li oyuncum disindaki tum oyunculari almayi yaklasik 1,5 sezon onceden belirlemistim ve listemde de bekliyorlardi.. Hic dusunmedim, onun menzili fazla veya kontrati, ya da pasi yetersiz vs.. SF icinde sezon basinda 2 hafta Simavi'yi almak icin cok ugrastik, ama 4,5m'na yakin paraya ragmen sahibi hic yanasmadi.. Planlar tutmadi, saglik olsun.. Onumuze yeni hedefler koyup, buradan en zararsiz sekilde takimi cevirmeye calisacagiz..
Giden Rus'un da ozellikleri soyleydi; (ozellikle daha yasinin 23 olmasi itibariyle umidlerim buyuktu onun icin..)
9 6
7 9
10 6
17 17
16 9
Dedigim gibi Fehmi konusundaki dusuncelerine katilamiyorum.. Tabi ki gonul ister bahsettigin gibi dis ozellikleri cok daha iyi olan bir PF ama, o tipte bir oyuncu milli takimimizda dahi yok ne yazik ki.. Ozellikle Fehmi'nin gectigimiz destansi milli sezonun %90'ni tek basina 4 numarada doldurmasi, umutlarimizi arttirmisti.. Ligde'de Paolo disinda ondan iyi bir uzunda yok kanimca.. Bu yuzden problemin onda degil, takimimizda oldugunu dusunuyorum..
Onun disinda guzel dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim.. Ama Ali hocanın ki gibi planlanmis buyuk basarilar gibi iddiam yok ( tanking'e sekte vurulmadan, son kontejyandan yararlanirsak belki

).. Once bir dogru formulu tutturalim, yeter bize

Ancak pek yakinda eski Schweppes'li gunlerin baslayacagini hisseder gibiyim

( dedikodu mode on

) Tek Lattanzi ile 2 sezondur ligde kalmayi basaran ve cimriligi ile kasayi doldurmaya devam eden @moutlinho hoca, tahminim gelecek sezon vites arttirmaya baslayacaktir.. Bence once ondan beklenti kurmaniz daha dogru olur gibi

(Hedef saptirma basarili

) ..
Keyifli oyunlar..