BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > [11. Sezon] Maç Tahminleri

[11. Sezon] Maç Tahminleri

Set priority
Show messages by
This Post:
00
124028.135 in reply to 124028.134
Date: 2/17/2010 8:36:32 PM
Overall Posts Rated:
9797
zaten bende 16 şutlu fransız vardı pivot pek bi skorer yanını göremedim paslı ve ribli uzunlar daha güzel oluyor .

This Post:
00
124028.136 in reply to 124028.129
Date: 2/17/2010 10:12:43 PM
Overall Posts Rated:
227227
http://www.buzzerbeater.com/match/20007619/boxscore.aspx madem illa istedin :))) ha karşı rakibi küçümsüyorsan maç ayarla alsın boyunun ölçüsünü :))

benim tartışdığım nokta senin isyan etmen , TBL deki en düşük maaşı verip ligi birinci bitirmeyi bekliyorsun kusura bakma o bir kez olur bei finalindeki gibi?? kusura bakma içeri iyi diyorsunda batalla ne kadar iyi?? aldığımdan beri kondisyon ve serbest atış dışında birşey vermedim diyorsun uzunların da artık eskisi kadar lige damga vuracak oyuncular değil . benim uzunlar bile senin batalladan daha çok antreman almıştır .

işe yarmaz iç şuttan bahsediyorsun lonestar verdiğin maaş farkına bak, bırak bir zahmet yensin seni isyan etmekte haksızsın yani suç motorda değil o verdiğin maaşla durumun iyi bile denilebilir. lonestar 382k maaş ödüyor sen 300k ortalmaya baksak lonestar 34k sen 18 k yani bu durumda o maçı kaybetmeye isyan ediyorsan haksızlık ediyorsun. maçtaki reytingleri karşılaştır , karşılaştırmalı istatistikleir karşılaştır kimse diyemez bu maç schweppes kinder ın hakkıydı zaten maç lonestar ın hakkıydı. haksızmıyım??

hangi maçı yenmeliydim diyorsun söle bizde bilelim haklısın diyelim. senin abarttığın kadar dışarısı önemli olsaydı motorda benle oynadığın maçta beni yenmen imkansızdı sana oynadığım oyuncuların özelliklerini göndereyim istersen.

yok eski motorun gelmesini istersen kusura bakma oda haksızlık olur bu yeni motor eskisine göre çok daha iyi çalışıyor.

Last edited by aquila at 2/17/2010 10:16:29 PM

This Post:
00
124028.137 in reply to 124028.136
Date: 2/18/2010 1:40:31 AM
Overall Posts Rated:
6565
adama yuklene yuklene harcattık parasını. :)

ama oyun kurucu almış, yıne bıldıgınden vazgecmeyıp ıcerden oynamayı surdurecek heralde. :)

This Post:
00
124028.140 in reply to 124028.138
Date: 2/18/2010 4:52:16 AM
Overall Posts Rated:
227227
Harcattım ya paranı sen ona bak :))

This Post:
00
124028.141 in reply to 124028.139
Date: 2/18/2010 4:55:38 AM
Overall Posts Rated:
6565
ıc ozellıklerı ıyı olan bır dıs oyuncu belkı ratınglerı cok fazla etkılemez ama oyununa mutlaka yansır hocam. hatta rıbaundlara dırek etkı de eder cok yuksek veya dusukse. ama takım ratınglerıne dırek etkı etmedıgı anlarda bıle cok fark yaratıyor yan ozellıkler. ornegın pası, top tutması dusuk uzun cok top kaybı yapıyor. dıs defansı ıyı olan uzunlar takım savunmasını guclendırıyor. bunlara ek olarak, takım ratınglerının yenı motorda gercegı tam olarak yansıtamadıgından bahsetmıstı BB'lerden bırı.

koclar konusunda sımdıye kadar basıma cok buyuk abukluklar gelmedı ama daha detaylı bı taktık sayfası hazırlansa hos olurdu. bunu yaparlarsa tabı motorla da oynamaları gerekır sanıyorum, o yuzden cok kolay bı ıs degıl. benım oyunla ılgılı asıl sorunum oyuncuların 12 ozellıge sıkısmıs olması. gorunen gorunmeyen pek cok farklı ozellık olmalıydı ek olarak.

This Post:
00
124028.142 in reply to 124028.132
Date: 2/18/2010 6:16:59 AM
Overall Posts Rated:
4141

mesela kanarya hocama sormak isterim buradan iç oyuncularının şutları ne?? korkunç ise boynum kıldan ince:D

kurban ben oldum :D en dışçı ve içeriden ölü takım benim herhalde :D kimse niye ribauntlarımı önemsemiyor kardeşim, olmaz ki böyle:)))) ya da olsun olsun,önemsemeyin daha iyi:))))
oynattığım 5 uzunumun en kötü iç şutlusunun iç şutu 7 hocam..6. olarak iç şutu 5 olan adam var ama o dakika doldurmak için duruyor zaten oynatmıyorum yani,hazırlık maçlarında falan anca bazen..

benım oyunla ılgılı asıl sorunum oyuncuların 12 ozellıge sıkısmıs olması. gorunen gorunmeyen pek cok farklı ozellık olmalıydı ek olarak.

görünmeyen özellik yok mu sanıyorsun ki hocam:)) kesinlikle var! :)) ama görünenler de daha fazla olsaydı iyi olabilirdi belki dediğin gibi..

Neyse artık tahminlere geçelim en iyisi:)

DeU CarnivorS - Uludağ Wolfs --- %59 Uludağ Wolfs *** DeU'nun sakatlığı, onun planlarını kesinlikle kötü etkileyecek.Bu yüzden, sahasında oynayacak olan Uludağ, yakaladığı bu fırsatı iyi değerlendirip 2.lik şansını sürdürmek için bu maçı bir şekilde kazanacaktır...

xXLoneStarStateXx - Dark Street Ballers --- %71 xXLoneStarStateXx *** Doğu'daki playoff yarışında mücadele eden XXL, bu maçı DSB'ye bırakmaz.

Istanbul Gunners - kırkısrak eagles --- %69 kırkısrak eagles *** Benim Harun'a yenilmemdeki hatayı yapmayıp, Eren Cihan'ı yenecektir...

SchweyeSchweye MiyaMiya - BC Dingo --- %91 BC Dingo *** Dingo sahasında umutsuz Schweye'yi rahat yener...

galatasaray - Fab_Five --- XXX Fab_Five ***

yiğidospor - HucJiaB --- %88 HucJiaB *** Harun'un baştan kaybetmeye oynayacağından eminim zaten.HucJiaB için çok rahat bir galibiyet olacaktır...

Beton Spor - KANaryagücü --- %76 KANaryagücü *** Batıda da lig sıralaması karışmaya başladı.Bu maçı bir şekilde almam gerekiyor...

Eternal Darkness - Schweppes Kinder --- %51 Eternal Darkness *** Darkness'i küçük bir farkla daha avantajlı görsem de, sahasında Schweppes'in kazanma ihtimali de oldukça yüksek. Haftanın en çekişmeli maçı olacaktır diye düşünüyorum...

This Post:
00
124028.144 in reply to 124028.143
Date: 2/18/2010 6:54:53 AM
Overall Posts Rated:
6565
dedıgının tam anlamıyla dogru oldgunu dusunmuyorum. oyle oldugunu varsaysak bıle senın bahsettıgın gıbı alt alta toplanıp yapılan bı hesap soz konusu olamaz, belkı ratıngler bu sekılde hesaplanıyordur ama oyunun motorunun bu basıt hesaptan cok daha farklı bı hesap uzerınden dondugune emınım. senın dedıgını varsayarsak pası 8 olan pıvot ıle 1 olan pıvotun takıma katkıları arasında cok ufak farklar oldugunu varsaymıs oluruz ama ben garantı ederım mac basına mınımum 2 top kaybı azaltacaktır pası olan pıvot. ratınglere katkısı gozle gorulur olmaz bence de ama oyunu mutlaka etkıleyecektır.

kanarya hocam, BBler tarafından acıklanan ve bılınmeyen tek ozellık oyuncuların sertlıgı. faul alma ve yapma ıhtımallerını degerlendıren bı ozellık. baska herhangı bı ozellıkten soz edıldıgını gormedım, keske olsa. zıplama ve hız gıbı seyler olsa fena mı olurdu?

Advertisement