Απ’ ότι κατάλαβα συμφωνούμε στο ότι γίνονται «στατιστικά λάθη» αλλά όχι στο ότι η μηχανή έκανε τα τρελά της στο συγκεκριμένο παιχνίδι που κατ’εσέ ήταν φυσιολογικότατο. Με βάση τους υπολογισμούς που απορρέουν ναπο το περιβόητο φ.α. το παιχνίδι θα έπρεπε να λήξει με 105-100 υπερ εμου, δηλ. 13 πόντους ανάποδα.
Ανυπομονώ για το επόμενο μεταξύ μας και μακάρι να ξαναβρω την ιδια ζωνη μια που το δις εξαμαρτειν…
Δεν με καταλαβαίνεις...γιατί βλέπεις το παιχνίδι μόνο σαν νούμερα. Εγώ όχι. Δεν λέω πως έχω ομαδάρα και έπρεπε να κερδίσω. Λέω πως η ομάδα μου είχε ένα 30-40% πιθανότητα να κερδίσει...και κέρδισε. Γιατί ήρθε το 30-40%;;; Για όλους τους λόγους που σου ανέφερα.
Δεν υποτιμώ τις γνώσεις σου πάνω στο παιχνίδι...έχω όμως κι εγώ τις δικές μου απόψεις.
Σου ξαναλέω πως πριν το παιχνίδι θεωρούσα πιθανότερη εκδοχή την δική μου ήττα...χωρίς να είμαι χαμένος από χέρι. Μετά την λήξη του παιχνιδιού και βάση του φύλλου αγώνος και όλων των παραμέτρων...θεωρώ την νίκη μου μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια τακτικής, DMI, πρόβλεψης κτλ.
Είμαι σίγουρος πως και το επόμενο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων μας θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον!!
Υ.Γ. Θα φροντίσω να αλλάξω την άμυνά μου!!!