BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Season 28

Season 28

Set priority
Show messages by
This Post:
00
260198.133 in reply to 260198.130
Date: 8/4/2014 7:57:55 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Καταρχην βγαζω κ εγω νικητη αφαιροντας τον παραγοντα τυχη τον Ρινο με σκορ 92-89. Πιστευω οτι η λαθος προβλεψη συνυπολογιζεται στα pp οποτε μπορει η "τυχη" να αλλαξε το νικητη αλλα αλλα η διαφορα στο τελικο σκορ δεν ειναι τοσο μεγαλη. Θελω να πω οτι δεν επρεπενα κερδισεις με 15-20 ποντους κ εχασες, αλλα ενα οριακο παιχνιδι που ηταν να κριθει στο καλαθι το πηρε τελικα ο αντιπαλος. Εχουμε δει κ πολυ χειροτερα.

ayto lew k egw!fusika k htan oriaka atyxos o Rhino,k einai trelo spasimo giati ayto to oriako ekrine k to mats!

den eginan k orgia omws!ayth einai h gnwmh mou!

den kserw sto mats me ta fantasmata poso vgainei to skor!

Αυτο ειναι μεγαλο συν για την αμυνα του αντιπαλου. Οδηγησε τις επιθεσεις σου σε λαθος χερια. Δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο

100% swsto!alla den perimena to 3ari na riksei mono 5 sout as poume!alla epeidh exei k xeirismo kai pasa arketh,perimena h apeilh me 118 PP na kanei estw oriaka perissotera sout apo thn apeilh me 59 PP !!telika phre 15 sout to 4 kai 20 to 3!

This Post:
00
260198.134 in reply to 260198.121
Date: 8/4/2014 10:31:01 AM
Overall Posts Rated:
138138
Στο απλό παράδειγμα που αναφέρεις ότι με πρόβλεψη και 2-3 χωρίς να υπολογίσεις ειδικά χαρακτηριστικά παικτών , ενθουσιασμό, έδρα κλπ ότι έχεις τεράστιο πλεονέκτημα εννοείται ότι διαφωνώ. Το να παίζεις με 2-3 το κοίτα μέσα είναι πολύ αμφίβολο ότι «έχεις πιάσει» τον αντίπαλο και μάλλον σου δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που σου λύνει γιαυτό και δεν χρησιμοποιείται συχνά. Αυτά στο μεταξύ μας παιχνίδι απλά δεν φανήκαν, πήρες τα θετικά της 2-3 και όχι τα αρνητικά όχι γιατί είχες ομαδάρα με αντίπαλο τα παλτά αλλά γιατί η μηχανή αποφάσισε να τινάξει την μπάνκα. Ο μοναδικός δείκτης που έχουμε είναι το pp και αυτό που λες εσύ στατιστικό λάθος είναι μια κομψη έκφραση του «μαμήθηκε η μηχανή και δείχνει ότι ναναι. Δεν έχει σχέση τα ππ με τον Μ.Ο όλης της χρονιάς που μου προσάπτεις αλλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι και μόνο στο οποίο φυσικά και παίζουν μπάλα οι αριθμοί και όχι οι άνθρωποι όπως λες. Θα πρέπει να σου πω από δικά μου δεδομένα ετών που παρακολουθώ ότι τα pp συμβαδίζουν (δηλ. απόκλιση μέχρι 5 πόντους) στο 85-90% των περιπτώσεων με το πραγματικό σκορ. Τα γλέντια ξεκινάνε στις 1-2 περιπτώσεις της σεζόν που η διακύμανση υπερβαίνει τους 10 (ή και παραπάνω) πόντους και αλλάζει και τον νικητή του παιχνιδιού.
Προφανώς το παιχνίδι το παίζουν δύο οπότε καλή η ροή σου (9 απέναντι στην 11 περ.άμυνα) αλλά όχι η δική μου (9 υψηλή απέναντι στην…7 χαμηλη περιφερειακή σου)? Η πίεση στους κοντούς σου ήταν ανεκτή (με αμυνα στο 11+ πάντα) οπότε και η σημείωση σου ότι δεν παίζει ρόλο η περ, άμυνα αφού έχεις χειρισμό-πάσα μάλλον εκεί κολλάει. Το ερώτημα του πως το δικό σου 4αρη έκανε γιο-γιο τον ισοδύναμο και φορμαρισμένο δικό μου παραμένει άλυτο εκτός και αν οφείλεται και αυτό σε «στατιστικό λάθος’ ή στον φοβερό χειρισμό των περιφερειακών σου. Χειρισμό που δεν τον έχουν οι δικοί μου σε αυτό το παιχνίδι ειδικά γιατί δεν κοιμήθηκαν καλά το βράδυ για να το ρίξω στην πλακα γιατί σε άλλα παιχνίδια από ροή πετάω. Στο ότι με ζώνη 2-3 μπροστά μου θα έπρεπε να κάνω περισσότερα λάθη και να καταβάλω περισσότερη προσπάθεια για το χειρισμό ομολογώ είναι η πρώτη φορά που το διαβάζω μια που ξέρω ακριβώς το αντίθετο, εκτός και να μπερδεύεις τη 2-3 με τη 3-2.

Απ’ ότι κατάλαβα συμφωνούμε στο ότι γίνονται «στατιστικά λάθη» αλλά όχι στο ότι η μηχανή έκανε τα τρελά της στο συγκεκριμένο παιχνίδι που κατ’εσέ ήταν φυσιολογικότατο. Με βάση τους υπολογισμούς που απορρέουν ναπο το περιβόητο φ.α. το παιχνίδι θα έπρεπε να λήξει με 105-100 υπερ εμου, δηλ. 13 πόντους ανάποδα.

Ανυπομονώ για το επόμενο μεταξύ μας και μακάρι να ξαναβρω την ιδια ζωνη μια που το δις εξαμαρτειν…

This Post:
00
260198.135 in reply to 260198.130
Date: 8/4/2014 10:44:14 AM
Overall Posts Rated:
138138
Η διαφορά ήταν όντως 9 πόντους ανάποδα και έτσι άλλαξε ο νικητής. Σε ένα πρωτάθλημα που μετράει και το γκολ αβερειτζ (θα το δεις στο τέλος αυτό) το να αλλάξει ο νικητής δεν είναι απλά σπαστικό αλλά λάθος της μηχανής. Και δεν νομίζω να περιμένουμε ανάποδες διαφορες υπερβολής των 15-20 πόντων για να κατανοησουμε οτι θέλει "ρεγουλάρισμα".

@Αλέξανδρο
για το Μικέ και τους άλλους κοντους που λες ότι σκοράρανε όταν βρήκαν μπροστα τους τον αναπληρωματικό, μου σου υπενθυμίζω ότι είχαν pp144, μόνο με μποτακια χωρις άμυνες το βρισκεις αυτο!!
Τέσπα νομίζω οτι θα σου ζητησω τον Κωτίδη με μεταγραφη για να ασχολείται αυτός με δαυτα προβλήματα.

This Post:
00
260198.136 in reply to 260198.134
Date: 8/4/2014 1:43:54 PM
Overall Posts Rated:
235235

Απ’ ότι κατάλαβα συμφωνούμε στο ότι γίνονται «στατιστικά λάθη» αλλά όχι στο ότι η μηχανή έκανε τα τρελά της στο συγκεκριμένο παιχνίδι που κατ’εσέ ήταν φυσιολογικότατο. Με βάση τους υπολογισμούς που απορρέουν ναπο το περιβόητο φ.α. το παιχνίδι θα έπρεπε να λήξει με 105-100 υπερ εμου, δηλ. 13 πόντους ανάποδα.

Ανυπομονώ για το επόμενο μεταξύ μας και μακάρι να ξαναβρω την ιδια ζωνη μια που το δις εξαμαρτειν…

Δεν με καταλαβαίνεις...γιατί βλέπεις το παιχνίδι μόνο σαν νούμερα. Εγώ όχι. Δεν λέω πως έχω ομαδάρα και έπρεπε να κερδίσω. Λέω πως η ομάδα μου είχε ένα 30-40% πιθανότητα να κερδίσει...και κέρδισε. Γιατί ήρθε το 30-40%;;; Για όλους τους λόγους που σου ανέφερα.
Δεν υποτιμώ τις γνώσεις σου πάνω στο παιχνίδι...έχω όμως κι εγώ τις δικές μου απόψεις.
Σου ξαναλέω πως πριν το παιχνίδι θεωρούσα πιθανότερη εκδοχή την δική μου ήττα...χωρίς να είμαι χαμένος από χέρι. Μετά την λήξη του παιχνιδιού και βάση του φύλλου αγώνος και όλων των παραμέτρων...θεωρώ την νίκη μου μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια τακτικής, DMI, πρόβλεψης κτλ.
Είμαι σίγουρος πως και το επόμενο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων μας θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον!!

Υ.Γ. Θα φροντίσω να αλλάξω την άμυνά μου!!!

This Post:
11
260198.138 in reply to 260198.137
Date: 8/4/2014 4:39:29 PM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
δεν εχω δει ποστ απο μανατζερ απο την ΙΙ.3 και την ΙΙ.4 για να σοβαρευτουμε λιγο, που ειναι αυτοι οι τυποι ? τι το περασαν? εχει 2 μερες το θεμα και δεν εχουν γραψει ουτε μια σειρα ...!!!
δεν καταλαβα, επειδη πλησιαζει 15γουστος και ειμαστε στην ελλαδα που εχει τοσες παραλιες ...!!!

This Post:
22
260198.139 in reply to 260198.138
Date: 8/4/2014 7:26:45 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662

Tα τηλέφωνα με τον Κοτίδη δίνουν και παίρνουν...!

Με ενημέρωσε για τα θέματα του ομίλου και μόλις βρούμε χρόνο θα σας μεταφέρουμε τις σοφές θέσεις του γέροντα...!

Φιλικά,ο εκπρόσωπος της ΙΙ.4...! :-B

This Post:
11
260198.140 in reply to 260198.138
Date: 8/5/2014 2:52:04 AM
Overall Posts Rated:
291291
δεν εχω δει ποστ απο μανατζερ απο την ΙΙ.3 και την ΙΙ.4 για να σοβαρευτουμε λιγο, που ειναι αυτοι οι τυποι ? τι το περασαν? εχει 2 μερες το θεμα και δεν εχουν γραψει ουτε μια σειρα ...!!!
δεν καταλαβα, επειδη πλησιαζει 15γουστος και ειμαστε στην ελλαδα που εχει τοσες παραλιες ...!!!

B)

συγνώμη αλλα σας παρακολουθούν και άλλοι..............ας είναι καλά ο Κοτίδης πουέχει πλήθος να τον ακολουθεί !!!!!!!!

This Post:
00
260198.142 in reply to 260198.141
Date: 8/5/2014 8:25:17 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μην νομιζεις επειδη δεν γραφουν στο φορουμ οτι δεν βλεπουν κιολας... [ :D]
Το μονο παραπονο που εχουμε τα κατεβατα του Αλεξανδρου ειναι στα Greekenglish
Χαθηκαν ρε παιδι μου τα Ελληνικα??θα μας βγαλει τα ματια ο τυπος και γραφει και πολυ...
Για να στρωσει προτεινω καθε φορα που δεν ποσταρει Ελληνικα να του κοπαναει
ο επομενος αντιπαλος μια δυνατη στο κεφαλι για να στρωσει η να επιληφθει καποιος
θεσμικος και να του βαζει προστιμο 20 χιλιαρικα σε καθε τετοιο ποσταρισμα... [ XD]
και εμεις κανουμε παρα πολλα λαθοι στην ορθογραφια εαν αυτο ειναι το προβλημα
αλλα δεν κανουμε ετσι ρε αδερφε [ :D]

xaxaxaxa!!!esy den prokeitai na me afhseis hsyxo!!!! :-)

20 είχα στην ορθογραφία στο σχολείο!!!με κατηγορείς άδικα!!!! :/ :D

This Post:
00
260198.143 in reply to 260198.140
Date: 8/5/2014 8:29:42 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Tα τηλέφωνα με τον Κοτίδη δίνουν και παίρνουν...!

Με ενημέρωσε για τα θέματα του ομίλου και μόλις βρούμε χρόνο θα σας μεταφέρουμε τις σοφές θέσεις του γέροντα...!

Φιλικά,ο εκπρόσωπος της ΙΙ.4...! [ :-B]

συγνώμη αλλα σας παρακολουθούν και άλλοι..............ας είναι καλά ο Κοτίδης πουέχει πλήθος να τον ακολουθεί !!!!!!!!

meta thn anampoumpoula pou proeksupse tis teleytaies hmeres,o sofos gerontas protrepei olous tous manager twn allwn omilwn na poun thn gnwmh tous sto forum!

epishs,den kathise me stayrwmena xeria!sygkalese meeting me tous kollhtous tou Kung Flu,Thor kai Villagkoura (emena me afhse sthn apeksw) k se liges meres tha dwsei dialeksh me thema:

''TYXH KAI TYXAIOTHTA SE OLES TIS EKFANSEIS TOU ATHLHTISMOU KAI THS ZWHS GENIKOTERA''

ta porismata ths endelexous meleths tha ektethoun sto forum ths II.1!!

Advertisement