BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169045.133 in reply to 169045.129
Date: 1/13/2011 5:34:47 AM
Overall Posts Rated:
3636
Sakot cia pas Deivi tipo entuziazmo daug. Tai entuziazma renkam ar treneri? Vaidas irgi buvo pilnas entuziazmo, bet tik tiek. Rinktinei reikia taktiko, ne vadybininko, isitikinau pats. Tad rinkit TAKTIKA, o ne entuziazma, realista ar burtininka. Jugi ten sudet taktika pagrindas yra. Mindziuz sake, kad laiko yra ir rinktinei jo uzteks, nereiks cia kruvos laiko tam. Matyt dirba ar ka. Zmogus patyres, buves nt treneris supranta kur eina, ka kaip daryt.

ir siaip treneriu but labai nelengva, manau prisidesi ne tik tu bet ir Ucan ne viskas, ko nori pildosi, ne viskas ko prasai ir pazada pildosi ypac kalbant apie formas sunku susikalbet su zaideju savininkais kuriu komandas tempia tie zaidejai, ar yra paeme zaidejus lemiamoms kovoms ir tikrai prioritetu laikys kluba su treniruotem truputi lengviau, bet irgi priklauso nuo kitu treniruojamu

As tai suprantu kad nera lengva, taciau as pasiruoses tai pakelti turiu daug laisvo laiko darbe, kai nera klientu lengvai galiu prieiti prie kompo ir susirasineti, analizuoti ir kitaip aktyviai buti BB kas del formu ir noru, tai jau turiu tokiu minciu kad pagrindinius zaidejus sugrazinti i Lietuvos komandas, pats zadu prie to prisideti ateityje.

viena is mano ideju yra: padarysim panasiai kaip contesta, manageriai kurie stengsis efektyviai treniruoti, gal net paaukoti vienas kitas varzybas vardan multiskiliniu treniruociu, arba palaikys efektyviai forma, bus skatinima sezono pabaigoje, remejais tam esu pasiryzes is savo kisenes nupirkti kokius 3 supportus, taip pat turiu sponsoriu kuris taip pat prisides prie to, gal rasim ir kitu.

kas del fermu Mindziau, tai is ju koks 75% man artimu zmoniu, mokinukai, du draugai, mano brolis, tad kolkas as tai pasilieku kaip pliusa sau.

As pats turiu i valias laiko , kaip ir sakiau, netgi darbe galiu prisijungti ne viena ir ne du kartus per diena

This Post:
00
169045.134 in reply to 169045.133
Date: 1/13/2011 5:37:58 AM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
Siek tiek perlenki su tais skatinimais :)

This Post:
00
169045.135 in reply to 169045.124
Date: 1/13/2011 5:44:07 AM
Pensionatas ''Atgrubnagiai''
III.6
Overall Posts Rated:
328328
Second Team:
Pensionatas Atgrubnagiai II
Savo rinkiminej kalboj rasai
apie rinktine tai galiu pasakyt trumpai ir aiškiai: Rinktinė stipri, rezultatų nėra, su mano atėjimų to nebūtų.Kiekvienas žaidėjas būtų maksimaliai išnaudojamas. Pagarbiai; Andrius.

:)))
Atleisk,kad negaliu susilaikyt nesisypsojes ;)Ka tu padarytum kitaip,nei ankstesni NT treneriai,kad atsirastu tie tavo minimi rezultatai?Ir kuris ar kurie zaidejai nebuvo isnaudoti maksimaliai?Aciu.

This Post:
00
169045.136 in reply to 169045.132
Date: 1/13/2011 5:56:52 AM
Overall Posts Rated:
3636
juk deivis sake, kad atsives kruva fermu. ex Wanagai manau bus viena iš pagrindinių, o ir kitos pajėgs sezoną išlaikyti net ir geriausius žaidėjus, tai su fermom paprasčiau bus formas palaikyti

Wanagai meta BB ne del Deivio, o ir prie likusiu busimu fermu atsiradimo manau labai jau daug neprisidejo jei jau yra tie menedzeriai nusprende rimtai fermeriaut, manau rasciau ir as bendra kalba su jais del NT zaideju

Wanagu as neitraukiau i fermu sarasa kolkas, bet jau galvoju aktyviai verbuoti, kad paimtu viena is lyderiu. Labai noreciau kad jis paimtu deguli, ir duotu jam inside treniruociu.

Mindziau pritarciau tavo prioritetams, perziurejes zaidejus kuriuos mes turim,
Musu rinktineje striuka su perdavimais, gerai kad pamaina auga nebloga. Taip pat isoriniu skilu aukstaugiams, verzimosi ir t.t., tas pats su maziukais, praktiskai visi geriausi maziukai siuo metu busiantys lyderiais be inside skillu ir cia manau yra skyle musu talentu ugdymo sistemoje, sezonas po sezono istreniruojam panasaus tipo zaidejus, kuriuos nepanaudosi ivarioms taktikoms.
Kruopis siuo metu bus kacialinamas pagal mano nurodymus visa sezona, liepiau treniruoti isorinius skilus, verzimasi, metima pradziai del kitu jau reikes tartis.

This Post:
00
169045.137 in reply to 169045.134
Date: 1/13/2011 6:01:18 AM
Overall Posts Rated:
3636
neperlenkiu, mano ideja jau ir ceku rinktines treneris bandys igyvendinti nuo sio sezono. Kiekviena sezona nuperku po kelis supportus geriems manageriams, tad tiesiog nukreipsiu tuos supportus tinkama linkme cia smulkmena, kuri tik pliuso duotu mano nuomone.

isivaizduok situacija, kai zmogus turi NT lygio zaideja savo komandoje, ir tarkim formos palaikymas jam kainuoja kelias pergales sezono eigoje, as tikrai manau kad tas supportas, kai kuriems manageriams bus motyvuojantis veiksnys.

This Post:
00
169045.138 in reply to 169045.131
Date: 1/13/2011 6:04:24 AM
Overall Posts Rated:
3636
Štabas yra/buvo tik rinkiminis triukas, kolegos.

pirmose rinktinese tikrai buvo) skype konferencija belekiek laiko gyvavo, pries rungtynes bandem taktikuot, po to aisku pavirto siaip paprikolu pokalbiais

manyciau kaip bepasibaigtu sie rinkimai, mes turetume bendradarbiauti ir vadinkim stabu ar konfederacija ar pan, taciau tai tikrai atnestu naudos

This Post:
00
169045.139 in reply to 169045.138
Date: 1/13/2011 6:11:32 AM
Overall Posts Rated:
4949
manyciau kaip bepasibaigtu sie rinkimai, mes turetume bendradarbiauti ir vadinkim stabu ar konfederacija ar pan, taciau tai tikrai atnestu naudos :)

Patys protingiausi žodžiai visoje šitoje temoje ;)

This Post:
22
169045.140 in reply to 169045.137
Date: 1/13/2011 6:33:48 AM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
As ziuriu siek tiek i prieki. Tu dabar skatinsi pasizymejusius vartotojus, kita sezona skatinsi....taip gali ir priprasti. Okas atsitiks paskui, kai nebusi treneris, o liaudis nebepalaikys zaidejui formos, nes tai jau reikes daryti uz dyka. Mane labiau jaudina kas bus po to, o ne kas bus uz kito kampo. Su tokiais skatinimais manau yra gan pavojinga prasideti. Nezinai kaip gali pakrypti mastymas po poros sezonu.

Ir apskritai, kam reikia motyvacijos padeti patiems sau? Nereklamuok tu geriau $$$ :) nes paskui bus blogiau. ir cia sakau is gyvenimiskos patirties, kai uz tai kas yra savaime suprantamas reiskinys ar pareiga, vaikas kad tai padarytu gauna is tevu pinigu.

Ieskokim vidines motyvacijos. o jei jos nera, na ka padarysi :)

This Post:
00
169045.142 in reply to 169045.135
Date: 1/13/2011 6:47:48 AM
Overall Posts Rated:
55
Kiekvienas gali pasakyti skirtingai, bet mano manymu tokių žaidėjų buvo ne vienas, ypač priekinės linijos.Nuo šio ir dar kelių pakeitimų, rezultatai būtų ženkliai geresni.

Advertisement