Evet yeni bir röportajla daha birlikteyiz. Bilin bakalım kiminle? :)
-Gene bütün sululuğun üzerinde.
-Ehehe, hocam sizi çok seviyoruz ya. Başkasının yanında asla böyle yapmam. (Hocanın yanağından makas almaya yeltenir)
-Höst! Napıyon olum!
-Pardon hocam, neyse sorulara geçelim; bu sezon şansınız biraz sizi terketmiş görünüyor. Son saniye basketiyle Marvellous'a kaybetmenizden belli. Marvellous maçı kazandı ama Inclan'ı kaybetti. Yani epey pahalıya mal oldu bu galibiyet onlara.
- Evet, öncelikle Inclan için üzgünüm. Ben fair play odaklı bir koçum ve oyuncularımın da buna uygun hareket etmesini isterim. Dolayısıyla Abuzer'in bendeki kredisi doldu bu yüzden. Yerine adam alma konusunda Kazımcığımdan yardım isteyeceğim. Hangi menajer çakal, hangisi namusuyla para kazanmaya çalışıyor onu soracağım. Durduk yere kazık yemeyelim. Bu arada Kazımcığım Stef Colla'yı övmüş haklı olarak ama benim Mattiazi de Stef abisinin izinde her sezon üzerine ekleyerek gelişiyor.
-Kazım Özdiler beyefendinin son röportajını okudunuz mu?
-Sen gelmeden önce onu okuyordum. Çanakkale takımıyla ilgili söylediklerine kısmen katılıyorum. Önümüzdeki 4 maçı gerçekten çok zorlu Çanakkale'nin. 4'te sıfır çekecekler gibi görünüyor. Sonrasında sadece lig maçları olacağından bence gene ilk 4 için şansları oldukça yüksek. Kazımcığıma buradan özel bir teşekkür gönderiyorum KIDIBET reklamı için. Sezon sonunda kendilerini Nusret'te ağırlayacağım.
-Nasıl yani?? Tüm takımı mı??
-Oha lan! Ne tüm takımı?? Sadece Kazımcığımı. Kasada para yok zaten. Maaşları zor ödüyoruz. Tüm Jammers'ı Nusret'te ağırlayabilmem için yüklü kredi çekmem gerek bankadan. Hatta IMF yardımı filan talep etmem gerekir, anca kurtarır! Yoksa kulübün anahtarını Nusret'e bırakıp geliriz artık!
-Lige dönecek olursak; çok zorlu geçiyor sizin için. Bu sezonki hedefinizde değişme var mı?
- Açıkçası ilk 4'te tutunma hedefimiz, r1card0'nun bundan sonra göstereceği performansa bağlı. Aslında KKM'de Sakarya'yı gözüme kestirdim ama bizim tarafta güç dengeleri o kadar birbirine yakın ki, 5. sırayı tutturayım derken ıskalayıp soluğu 7. sırada alarak saha dezavantajıyla İbibik, CSKA veya Jammers'ın karşısına düşmek de var. O yüzden 4. sırada kalmaya çalışacağız bakalım. Kazımcığımın benimle ilgili tahmin yapmasını isterdim. Acaba diyorum benimle ilgili kehanetleri çok vahim de, moralim bozulmasın diye mi bu konuda sessiz kalıyor bilemiyorum tabi. :|
- Bu arada birşey dikkatimi çekti; ne zaman Kazım Özdiler Bey bir röportaj veya açıklama yapsa, akabinde hemen siz de bir açıklama veya röportaj yayınlıyorsunuz. Aranızda bir rekabet mi var?
- Ligde rakibiz, salı günleri golfte rakibiz, perşembe günleri halı sahada rakibiz, cumartesi akşamı maçtan sonra okeyde rakibiz ama forumda ona rakip olamam. Adam her röportajı, açıklaması veya basın bülteni yayınıyla foruma damgasını vuruyor. Ben de ona eşlik etmeye çalışıyorum işte. Benim röportajlarımı ilginç ve izlenir kılan şey; senin röportaj sırasında yaptığın şebeklik ve dallamalıklar.
- :|
- Bozulma hemen, biz de seni seviyoruz da böyle konuşuyoruz. Neyse kapanışı ben yapayım bu sefer; kendimle yaptığım bir röportajın daha sonuna geldik. Her son, yeni bir başlangıçtır geyiğiyle bitirelim. :)