BuzzerBeater Forums

Türkiye - II.2 > 50. Sezon: The Last Dance

50. Sezon: The Last Dance

Set priority
Show messages by
This Post:
00
304839.132 in reply to 304839.131
Date: 7/1/2020 5:37:00 AM
Overall Posts Rated:
144144
taraftar tesislere geldi konuştuk hallettik bilet paraları iade edildi durum konrol altında :D

Basit bir çözüm ama benim aklıma gelmemişti bilet paralarını iade etmek. Bazen çözümü çok uzaklarda veya çok karmaşık yanıtlarda aramamak gerekiyor demek ki. :)

This Post:
00
304839.133 in reply to 304839.131
Date: 7/1/2020 6:45:57 AM
Overall Posts Rated:
1515
Tabiri caizse senin takım saçını bir bana kaldırdı.

This Post:
00
304839.134 in reply to 304839.133
Date: 7/2/2020 3:13:58 PM
Çanakkale Kordon
III.9
Overall Posts Rated:
3333
önümüzdeki iki maç batının 1 ve 2. sırasıyla. bi de kupadan zor kura çektik. zor hafta olacak

This Post:
11
304839.136 in reply to 304839.135
Date: 7/3/2020 3:06:12 AM
Overall Posts Rated:
144144
Evet yeni bir röportajla daha birlikteyiz. Bilin bakalım kiminle? :)

-Gene bütün sululuğun üzerinde.

-Ehehe, hocam sizi çok seviyoruz ya. Başkasının yanında asla böyle yapmam. (Hocanın yanağından makas almaya yeltenir)

-Höst! Napıyon olum!

-Pardon hocam, neyse sorulara geçelim; bu sezon şansınız biraz sizi terketmiş görünüyor. Son saniye basketiyle Marvellous'a kaybetmenizden belli. Marvellous maçı kazandı ama Inclan'ı kaybetti. Yani epey pahalıya mal oldu bu galibiyet onlara.

- Evet, öncelikle Inclan için üzgünüm. Ben fair play odaklı bir koçum ve oyuncularımın da buna uygun hareket etmesini isterim. Dolayısıyla Abuzer'in bendeki kredisi doldu bu yüzden. Yerine adam alma konusunda Kazımcığımdan yardım isteyeceğim. Hangi menajer çakal, hangisi namusuyla para kazanmaya çalışıyor onu soracağım. Durduk yere kazık yemeyelim. Bu arada Kazımcığım Stef Colla'yı övmüş haklı olarak ama benim Mattiazi de Stef abisinin izinde her sezon üzerine ekleyerek gelişiyor.

-Kazım Özdiler beyefendinin son röportajını okudunuz mu?

-Sen gelmeden önce onu okuyordum. Çanakkale takımıyla ilgili söylediklerine kısmen katılıyorum. Önümüzdeki 4 maçı gerçekten çok zorlu Çanakkale'nin. 4'te sıfır çekecekler gibi görünüyor. Sonrasında sadece lig maçları olacağından bence gene ilk 4 için şansları oldukça yüksek. Kazımcığıma buradan özel bir teşekkür gönderiyorum KIDIBET reklamı için. Sezon sonunda kendilerini Nusret'te ağırlayacağım.

-Nasıl yani?? Tüm takımı mı??

-Oha lan! Ne tüm takımı?? Sadece Kazımcığımı. Kasada para yok zaten. Maaşları zor ödüyoruz. Tüm Jammers'ı Nusret'te ağırlayabilmem için yüklü kredi çekmem gerek bankadan. Hatta IMF yardımı filan talep etmem gerekir, anca kurtarır! Yoksa kulübün anahtarını Nusret'e bırakıp geliriz artık!

-Lige dönecek olursak; çok zorlu geçiyor sizin için. Bu sezonki hedefinizde değişme var mı?

- Açıkçası ilk 4'te tutunma hedefimiz, r1card0'nun bundan sonra göstereceği performansa bağlı. Aslında KKM'de Sakarya'yı gözüme kestirdim ama bizim tarafta güç dengeleri o kadar birbirine yakın ki, 5. sırayı tutturayım derken ıskalayıp soluğu 7. sırada alarak saha dezavantajıyla İbibik, CSKA veya Jammers'ın karşısına düşmek de var. O yüzden 4. sırada kalmaya çalışacağız bakalım. Kazımcığımın benimle ilgili tahmin yapmasını isterdim. Acaba diyorum benimle ilgili kehanetleri çok vahim de, moralim bozulmasın diye mi bu konuda sessiz kalıyor bilemiyorum tabi. :|

- Bu arada birşey dikkatimi çekti; ne zaman Kazım Özdiler Bey bir röportaj veya açıklama yapsa, akabinde hemen siz de bir açıklama veya röportaj yayınlıyorsunuz. Aranızda bir rekabet mi var?

- Ligde rakibiz, salı günleri golfte rakibiz, perşembe günleri halı sahada rakibiz, cumartesi akşamı maçtan sonra okeyde rakibiz ama forumda ona rakip olamam. Adam her röportajı, açıklaması veya basın bülteni yayınıyla foruma damgasını vuruyor. Ben de ona eşlik etmeye çalışıyorum işte. Benim röportajlarımı ilginç ve izlenir kılan şey; senin röportaj sırasında yaptığın şebeklik ve dallamalıklar.

- :|

- Bozulma hemen, biz de seni seviyoruz da böyle konuşuyoruz. Neyse kapanışı ben yapayım bu sefer; kendimle yaptığım bir röportajın daha sonuna geldik. Her son, yeni bir başlangıçtır geyiğiyle bitirelim. :)

This Post:
00
304839.137 in reply to 304839.136
Date: 7/3/2020 5:36:50 AM
Overall Posts Rated:
1515
Hocalarımın röpörtajları gayet samimi ve içtendi teşekkür edelim kendilerine ve birkaç laf da ben edeyim. Öncelikle ligimizin çok zor bi lig olduğunu düşünüyorum yani sadece üst sıralar değil tanking yapan bir kaç takım haricindeki tum takimlarin kadrolarinda güçlü yapilar var. Paralar saçarak şampiyon olunabilecek bir lig değil ben biraz şöyle düşünüyorum sezon sonu formda olan her takımın şampiyonluk şansı var. Kupada devam eden takımlar bir tık dezavantajlı şu haftalarda sürelerde ayarlama yapılamayabilir dolayısıyla all star öncesi sıkıntılı bir dönem olabilir. Bu hafta süpriz sonuçlar bekliyorum kendi adıma ve lig adına

This Post:
11
304839.138 in reply to 304839.137
Date: 7/3/2020 6:55:11 AM
Overall Posts Rated:
144144
KIDIBET haftanın tahminlerini gururla sunar;

dürbinar sharks - Izmir Jammers = 2 dürbinar'ın Jammers deplasmanından dönüşte yanında getireceği tek şey temiz kordon havası olacak gibi görünüyor. :|

eagle_paw - Galatasaray 1481 = 2 GS gümbür gümbür ilerliyor. eagle paw belki biraz sallar ama yıkamaz.

KIDISPOR - Sakarya Devil's = 1 Zorlu BJK maçı öncesi fikstürün bize sağladığı avantajı değerlendirme maçı. Bu sezon şanssızım dedim ama o kadar da şanssız değilmişim. Fikstür hâlâ ben seviyor.

Odrisia Drunken - Marvellous TeaM = 2 Odrisia için artık çok geç gibi görünüyor. Tabi bu laflarımın üstüne dellenip maaş canavarı dedelerle takımı doldurmazsa. :|

r1card0 - İbibikspor = 2 İki takım için de ligin boyu kısaldıkça her maç kritik önem taşıyor. Bu da onlardan biri ama İbibik bu maçı vermez.

Bella Ciao - Pinar Karsiyaka, Izmir = 1

Düzcespor81 - CSKA Istanbul = 2 Dündar Doğanhan'ın oynadığı bir takımı deplasmanda yenebilmek için ciğer yemiş olmak gerekir. Düzce'nin işi çok zor.

Çanakkale Kordon - BJK KARTAL = 2 Kazım Özdiler Bey tarafından önümüzdeki sene, önümüzdeki sene olmazsa bir sonraki sene, o zaman da olmazsa öbür sene mutlaka şampiyon olacağı öngörülen ve benim de bu öngörülerine katıldığım takım olan BJK'nin güzel bir oyun sonunda Çanakkale ekibinin hanesine 1 adet mağlubiyet daha yazdıracağını düşünüyorum.

Online kuponlarınıza #Kazimbilir hastag'ini ekleyerek %20 indirim kazanabileceğinizi unutmayın! Bayiden doldurulan manuel kuponlarda da bayinin suratına doğru bu hastag'i söyleyerek indiriminizi talep edebilirsiniz. Bayinin salağa yatarak "Ben böyle bir indirim bilmiyorum, duymadım" şeklinde uyanıklık yapma girişimlerini de anında whatsapp ihbar hattımızı kullanarak bize bildirin, akşamına camını çerçevesini indirsin bizim ilgili birimdeki arkadaşlar! :|

This Post:
00
304839.139 in reply to 304839.138
Date: 7/3/2020 7:57:01 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
302302
Second Team:
OminaL
Şike var sanırım.. yok yok kesin var..

Tüm ilgilileri dikkatle bizim maçı izlemeleri için davet ediyorum.. soyunma odalarına ekstra güvenlik talep ediyorum..

Bu lig böyle gitmez!

This Post:
00
304839.140 in reply to 304839.139
Date: 7/3/2020 8:02:23 AM
Overall Posts Rated:
144144
Şikenin olmadığı bir yer mi var hocam? Trump'ın seçildiği seçimlerde bile şike vardı. Bütün mesele, yakalanmamakta. :)

This Post:
00
304839.141 in reply to 304839.140
Date: 7/3/2020 8:03:39 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
302302
Second Team:
OminaL
Ben bu düzeni bozarım uleyn...

Deli r1card0..