mesela kanarya hocama sormak isterim buradan iç oyuncularının şutları ne?? korkunç ise boynum kıldan ince:D
kurban ben oldum :D en dışçı ve içeriden ölü takım benim herhalde :D kimse niye ribauntlarımı önemsemiyor kardeşim, olmaz ki böyle:)))) ya da olsun olsun,önemsemeyin daha iyi:))))
oynattığım 5 uzunumun en kötü iç şutlusunun iç şutu 7 hocam..6. olarak iç şutu 5 olan adam var ama o dakika doldurmak için duruyor zaten oynatmıyorum yani,hazırlık maçlarında falan anca bazen..
benım oyunla ılgılı asıl sorunum oyuncuların 12 ozellıge sıkısmıs olması. gorunen gorunmeyen pek cok farklı ozellık olmalıydı ek olarak.
görünmeyen özellik yok mu sanıyorsun ki hocam:)) kesinlikle var! :)) ama görünenler de daha fazla olsaydı iyi olabilirdi belki dediğin gibi..
Neyse artık tahminlere geçelim en iyisi:)
DeU CarnivorS - Uludağ Wolfs ---
%59 Uludağ Wolfs *** DeU'nun sakatlığı, onun planlarını kesinlikle kötü etkileyecek.Bu yüzden, sahasında oynayacak olan Uludağ, yakaladığı bu fırsatı iyi değerlendirip 2.lik şansını sürdürmek için bu maçı bir şekilde kazanacaktır...
xXLoneStarStateXx - Dark Street Ballers ---
%71 xXLoneStarStateXx *** Doğu'daki playoff yarışında mücadele eden XXL, bu maçı DSB'ye bırakmaz.
Istanbul Gunners - kırkısrak eagles ---
%69 kırkısrak eagles *** Benim Harun'a yenilmemdeki hatayı yapmayıp, Eren Cihan'ı yenecektir...
SchweyeSchweye MiyaMiya - BC Dingo ---
%91 BC Dingo *** Dingo sahasında umutsuz Schweye'yi rahat yener...
galatasaray - Fab_Five ---
XXX Fab_Five ***
yiğidospor - HucJiaB ---
%88 HucJiaB *** Harun'un baştan kaybetmeye oynayacağından eminim zaten.HucJiaB için çok rahat bir galibiyet olacaktır...
Beton Spor - KANaryagücü ---
%76 KANaryagücü *** Batıda da lig sıralaması karışmaya başladı.Bu maçı bir şekilde almam gerekiyor...
Eternal Darkness - Schweppes Kinder ---
%51 Eternal Darkness *** Darkness'i küçük bir farkla daha avantajlı görsem de, sahasında Schweppes'in kazanma ihtimali de oldukça yüksek. Haftanın en çekişmeli maçı olacaktır diye düşünüyorum...