BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > σεζόν 30

σεζόν 30

Set priority
Show messages by
This Post:
00
266268.131 in reply to 266268.129
Date: 3/4/2015 9:13:08 AM
Overall Posts Rated:
4141
καταρχας δεν εχω ειρωνευτει κανεναν αντιπαλο μου ποτε.δεν ξερω απο που σου ρθε αυτο.ειμαι ειρωνικος απεναντι στο παιχνιδι οταν κανει μαλακιες,αλλα μεχρι εκει.οποτε καλυτερα να μην λες ανακριβειες ή να μιλας πιο συγκεκριμενα για να μην σε παρεξηγουν.οταν μια κουβεντα δεν βγαινει πουθενα γιατι υπαρχουν αντιθετες αποψεις,δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεται επ αοριστον.ειπα την δικια μου ειπες την δικη σου,συμφωνουμε οτι διαφωνουμε,τερμα η κουβεντα και παμε παρακατω.τωρα ολα αυτα που γραφεις πως σου ηρθαν,ενας θεος ξερει,οτι και καλα η ομαδα μου ειναι η καλυτερη και οι τακτικες μου το ιδιο κλπ.αυτο ειναι ενα δικο σου συμπερασμα που δεν εχει καμια βαση.

για μενα το θεμα ληγει εδω.παιζω τοσα χρονια το παιχνιδι και ποτε δεν εχω ερθει σε προσωπικη κοντρα με κανεναν.δεν θα το κανω ουτε τωρα.

From: ktlp
This Post:
00
266268.132 in reply to 266268.131
Date: 3/4/2015 9:59:38 AM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
(79079268) χωρις σχολιασμο...

This Post:
00
266268.133 in reply to 266268.131
Date: 3/4/2015 11:13:41 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Πιστεψε με καμια απολυτως κοντρα δε μου αρεσει γνωμες λεμε απλα. Και οτι λεω ειναι καλοπροαιρετω. Συμφωνω οτι δεν ειρωνευτηκεςς κανεναν. Την ειρωνεια σου για το παιχνιδι ηθελα να πω αλλα οπως ειπες δεν διευκρηνησα σωστα.

Τα αλλα τασυμπερασματα τα εβγαλα διοτι μετα απο κεθε ηττα που εκανες πιστευες οτι δεν επρεπεε ναειχες χασει. Δε διαφωνω 100% μαζι σου. Καποια επρεπε να κερδισεις. Αλλα χθες το παιχνιδι ηταν πολυοριακο και μπορουσε να παει οπουδηποτε. Κατα τη γνωμη μου οριακα στον Σιμωνιδη αλλα οπως σου ειπα η διαφορα και για εμενα ειναι παραλογη.

Καμια απολυτως κοντρα δε θα ηθελα να δημιουργησω

This Post:
00
266268.134 in reply to 266268.130
Date: 3/4/2015 11:53:53 AM
Overall Posts Rated:
138138
Ευχαριστώ αλλά στο τέλος κουρεύουν το γαμπρό. Αν τη σηκώσω την κούπα θα χαρώ περισσότερο τις ευχές.

Nevertheless, thank you Sir.

This Post:
00
266268.135 in reply to 266268.133
Date: 3/4/2015 12:07:37 PM
Overall Posts Rated:
4141
χαιρομαι που λες οτι δεν ειρωνευτηκα κανεναν γιατι δεν ειναι ωραιο να δημιουργουνται εντυπωσεις.δεν εχω καμια κοντρα με κανεναν η να μοιρασω χωραφια για να ειμαι σε κοντρα μαζι του.αντιθετα πολλες φορες ειμαι ειρωνικος απεναντι στο παιχνιδι για διαφορα πραγματα που συμβαινουν,ποτε ομως με καποιον "αντιπαλο" μου.οποτε ολα καλα.

εχω κανει αυτη την σαιζον 4 ηττες.3 στο πρωταθλημα και μια στο κυπελο.θεωρω οτι τα 2 επρεπε να τα κερδισω,με ιωνικο και το χθεσινο,ενω τα αλλα καλως τα εχασα.ισα ισα που με τον ραινο εχασα με λιγοτερους απ οτι θα επρεπε,οπως τα βλεπω εγω τουλαχιστον.οταν λοιπον νοιωθω οτι επρεπε να κερδισω θα βγω να το πω ή να βρισω το ΒΒ :) οπως ειχα βγει μετα απο καναδυο νικες και παλι τα εχωνα στο παιχνιδι γιατι τα ματς πηγαν στον ποντο ενω επρεπε να κερδισω ανετα.αυτο δεν γινεται γιατι νομιζω οτι ειμαι ο καλυτερος,δεν διεκδικω κανεναν τετοιο τιτλο,αλλα γιατι οι "μετρησεις" που δινει το παιχνιδι δειχνει κατι τετοιο.οποτε οταν αυτες οι μετρησεις δεν βγαινουν,τα χωνω στο παιχνιδι.οπως χθες πχ.ειμαι πολυ καλυτερος σε επιθεση και καλυτερος στην αμυνα και χανω με 20 διαφορα.ε,η εγω ειμαι βλαμμενος η κατι δεν ειναι σωστο.δλδ αν κατσει καποιος να το σκεφτει,οτι σε εναν αγωνα ειναι καλυτερος και επιθετικα και αμυντικα και παρολα αυτα τον διαλυει ο αντιπαλος,κατι δεν κολαει.

εσυ λες οτι ειναι οριακα υπερ του σιμωνιδη ο αγωνας,εγω ειλικρινα σου λεω,οτι εαν εβλεπα ρατινγκς και ππ100 χωρις να ξερω σκορ,θα ελεγα ευκολη νικη υπερ μου.δεν προσπαθω να περασω την γνωμη μου,απλα αυτο πιστευω.και εκει κολαει οτι συμφωνουμαι οτι διαφωνουμαι στο συγκεκριμενο θεμα.

οποτε το θεμα θεωρειται ληξαν.ετσι κι αλλιως ο ραινο θα ανεβει,οποτε τσαμπα χτυπιομαστε:)

This Post:
00
266268.136 in reply to 266268.135
Date: 3/4/2015 2:46:14 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Εν μερει διαφωνουμε αλλα εγω δεν ειμαι απολυτως. Πχ θα σε παω στο παιχνιδι με τον Ιονικο. Δε λεω οτι επρεπε να χασεις η οτι επρεπεε να κερδισεις.

Μπορω ομως να εξηγησω την ηττα αυτη λογω της διπλης διαφορας διαθεσης που την κανει τζογο το παιχνιδι αρκετες φορες. Οσο για το χθεσινο παιχνιδι εμενα μου φαινεται οριακο αλλα μπορει να κανω και λαθος αυτο δε σημαινει κατι.

Ο λογος που μου φαινεται ετσι απλα ειναι οτι σαν επιθεση αυτη του Σιμωνιδη ειναι πιο ωραια δομημενη στο 3-4-5 εσυ ειχες την εδρα αυτος εδωσε περισσοτερα αρα οριακο. Αν λαβουμε μαλιστα υποψιν τα ππ100 δειχνουν οριακο παιχνιδι για 2 ποντους υπερ σου νομιζω.

Οσο για το αλλο θεμα νομιζω πως δεν υπαρχει καμια κοντρα και ελπιζω και καμια παρεξηγηση γιατι εγω ολα αυτα τα λεω καλοπροαιρετα οπως κι εσυ απο οσο καταλαβαινω και μεσα απο αυτες τις κουβεντες μπορουμε να μαθουμε περισσοτερα για το παιχνιδι.

This Post:
00
266268.137 in reply to 266268.136
Date: 3/7/2015 5:47:48 AM
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ
IV.17
Overall Posts Rated:
3838
Αυτο που πιστευα εγω ηταν οτι ειχα πολλες ελπιδες να κερδισω οριακα...
Η νικη εγινε με ευκολο τροπο για το λογο οτι οι παικτες σου δεν ηταν στην καλυτερη αγ. Κατασταση σε σχεση με τους δικους μου... Εκ του αποτελεσματος ακομα και με χαλαρη κερδιζα γιατι απλα δεν θα παιζαν τοσο πολυ οι ρεζερβες... Και σιγουρα το γεγονος οτι ειχες τραυματια το καλο κοντο σου επεξε κι αυτο το ρολο του... Επιπλεον δεν εμπιστευομαι τα ππ σαν ενδεικτικο του παιχνιδιου καθως δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα(αποτελεσμα)... Ειναι σαν παρηγορια...

This Post:
00
266268.138 in reply to 266268.137
Date: 3/7/2015 7:32:16 AM
Overall Posts Rated:
4141
οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ,συμφωνουμε οτι διαφωνουμε,οποτε δεν εχει ουσια να το κουβεντιαζουμε,ειδικα απο την στιγμη που δεν λεει κανεις αλλος την γνωμη του εκτος απο εμας τους 3.εγω μενω στο οτι ημουν καλυτερος και στην επιθεση και στην αμυνα και στα ππ και χειροτερος μονο στα ριμπαουντ,τα οποια ομως δεν εκαναν την διαφορα καθως ειχαμε τα ιδια σουτ.δηλαδη μετραω τα δεδομενα που δινει το παιχνιδι.απο την αλλη δεν υπαρχει καποιο δεδομενο που να δειχνει οτι επρεπε να γινει το αντιθετο εκτος απο το σκορ.θα κρατησω λοιπον την αποψη μου οτι ηταν αδικη ηττα,και η ζωη συνεχιζεται.

This Post:
00
266268.139 in reply to 266268.138
Date: 3/7/2015 9:08:29 AM
Overall Posts Rated:
138138
Μια που μπήκε το Σαβ/κο και υπάρχει περισσότερος χρόνος για τσεκαρίσματα λέω να γράψω τη γνώμη μου.

Βλέποντας το φύλλο αγώνα και χωρίς να ξέρω το τελικό αποτέλεσμα θα έλεγα ότι ο νικητής θα ήταν ο Ολυμπιακός. Το γεγονός ότι όχι μόνο ήρθε ανάποδα αλλά και με μεγάλη διαφορά με κάνει να μη μπορώ να δώσω καμιά εξήγηση.
Μετά από τόσα χρόνια που παίζω το παιχνίδι και χωρίς να μπορώ να πω τίποτα επί της ουσίας με κάνει να δέχομαι την πίκρα του ηττημένου.

This Post:
00
266268.140 in reply to 266268.139
Date: 3/7/2015 11:12:41 AM
Overall Posts Rated:
8686
Πρεπει να υπολογισουμε οτι το φυλλο αγωνα επηρεαστηκε απο τη συμμετοχη των αναπληρωματικων του ΣΙΜΩΝΙΔΗ που αν η διαφορα δεν ηταν τοσο μεγαλη δεν θα επαιζαν. Τα pp100 δειχνουν οριακη νικη του Ολυμπιακου αλλα πιστευω πως αν τα τελευταια λεπτα παιζαν οι βασικοι του ΣΙΜΩΝΙΔΗ το φυλλο αγωνα θα ελεγε άλλα. Προσωπικη μου αποψη οπως καταλαβατε ειναι οτι ο ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ αξιζε να κερδισει αλλα δεν ειναι λογικη η διαφορα.

Σας παρακολουθω οπως βλεπετε. Ετσι οπως παω βεβαια κ την επομενη σεζον θα ειμαι απλα παρατηρητης. Με μεινεκτημα εδρας θα παιξω κατα 99%.

This Post:
00
266268.141 in reply to 266268.137
Date: 3/7/2015 5:02:33 PM
Overall Posts Rated:
118118
Επειδή κοίταξα λίγο τη κόντρα σας την ίδια απορία είχα και εγώ για αυτό εδώ το ματς!

(79079433)

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί έφαγα 13 πόντους στο κεφάλι! :P

Advertisement