Kaşıkadası Zombileri son 4 hafta durum değerlendirmesi:
Playofflara 4 hafta kala doğu konferansında işler biraz karışık.
3. Sıradayım,önümde eleksi,Eagles,Mugi ve Patriots maçları var. Gerçekçi olmak gerekirse son 4 maçımdan 1 galibiyet bekliyorum. Bu da ligi 11-8 bitirmeme sebep oluyor.
4. sıradaki Patriots'un bir maçı Beşiktaşla, Mugi maçını da alacağını varsayarsak 2 maçı alıp benimle eşit duruma geliyor. İstanbul derbisinden kazananın Eagles olacağı kanısındayım. Eğer durum böyle olursa ligin son maçı Patriots ve benim PO için ciddi bir mücadelemize dönüşecek.
Ama 5. sırada ve Patriot'sla eşit galibiyette olan otuzyedi'nin de son 4 maçında mugi,beşiktaş ve Janafarlar'a karşı galip gelme ihtimali ortalığı daha da kızıştırıyor. Her ne kadar 5.liği garantilemiş olsam da PO oynamak da fena olmazdı.
Üstelik bu planların hepsini mugi maçını kazanacağımı varsayarak yapıyorum. Gerçi kaybetsem bile Janafarlar'ın Eagles veya eleksi karşısında 1 mağlubiyet alması ve averaj avantajım 5.liği garantiliyor.
Sonuç olarak Patriots,otuzyedi ve Zombiler arasında ciddi bir Play-off'a kalma mücadelesi olacak. Bunu oranlamak gerekirse de yüzde olarak tahminim şöyle:
İstanbul Patriots %55
otuzyedi %30
Kaşıkadası Zombileri % 15 ihtimalle PlayOff'a kalır.
Tahmini Doğu Konferansı sıralamam:
1.eleksi
2.Istanbul Eagles
3.İstanbul Patriots
4.otuzyedi
5.Kaşıkadası Zombileri
6.Janafarlar
7.MuGiWaRaIcHiMi
8.Beşiktaş Warriors