BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.63 > Season 50

Season 50

Set priority
Show messages by
This Post:
00
305014.13 in reply to 305014.12
Date: 6/13/2020 5:18:53 PM
Παλιά Πολη
II.4
Overall Posts Rated:
1111
Second Team:
Old Town BC
Πρωτα απο ολα θα ηθελα να σε ευχαριστησω για αυτη την αναλυση. Απιστευτη και σε βαθος αναλυση. Να πω πραγματικα την αληθεια ολες αυτες τις αναλυσεις τις κανω μονο για τα οικονομικα και ποτε για για τακτικη. Εχω ολοκληρη βαση δεδομενων για το πως οι αλλες ομαδες παιζουν το παιχνιδι στο οικονομικο κομματι αλλα ποτε δεν εχω σπαταλησει πανω απο 15 λεπτα για να αναλυσω ενα παιχνιδι και εναν αντιπαλο, Πιστευω οτι υπαρχει και ενας παραγοντας τυχη οπως και οτι το σκορ οριζεται απο την αρχη λαμβανωνας υποψην μια σειρα απο παραμετρους συμπεριλαμβανομενης της τυχης και μετα το παιχνιδι απλα τρεχει τις φασεις που ολες μαζι οδηγουν στο τελικο προκαθορισμενο αποτελεσμα.

ισως και να πεφτω εξω.

Φανταστικη αναλυση οπωσδηποτε ενως και μονου παιχνιδιου που δημιουργει πολλα ερωτηματικα.

This Post:
00
305014.15 in reply to 305014.14
Date: 6/14/2020 3:53:53 AM
Παλιά Πολη
II.4
Overall Posts Rated:
1111
Second Team:
Old Town BC
Γιωργο πραγματικα εχεις πολυ καλη αντιληψη του παιχνιδιου. Ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα σου θα προχωρησει μιας και αντιλαμβανεσαι το παιχνιδι καλυτερα απο πολλους αλλους που εχω συναντησει ακομα και στην ΙΙΙ. Βλεπω οτι εχεις και ομαδα στην ουτοπια, εγω εκει βρισκομαι στην ΙΙΙ με την Old Town. Το πως σωθηκα περυσι ειναι μια ιστορια που θεωρω θα μπορουσε να γινει ταινια. Ριξε μια ματια στην σεζον μου οταν εχεις χρονο και διαθεση και ειδικα στο τελευταιο πλει αουτ παιχινιδι με την Μπαρτσελονα 3. Ολη η σεζον μου σχεδον κριθηκε στους ποντους και ε buzzerbeater του τελευταιου λεπτου.

This Post:
11
305014.16 in reply to 305014.15
Date: 6/14/2020 4:08:02 AM
Παλιά Πολη
II.4
Overall Posts Rated:
1111
Second Team:
Old Town BC
Στα του μπασκετ τωρα πραγματικα λυπηρη η κατασταση στο ελληνικο πρωταθλημα με τον Παναθηναικο να μπαινει σε κριση τον Ολυμπιακο κατ εμε να εχει παρει λαθος αποφαση να αποχωρησει και πολλες ομαδες με οικονομικα προβληματα. Νομιζω επισης οτι η euroleague ειναι μια πολυ καλη λιγκα αλλα παλι γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να γινει η συγχωνευση με τη FIBA, εξαλλου ποσα απο αυτα τα μεγαθηρια μακαμπι, τσσκα, ρεαλ κτλ θα κινδινευαν να μην μπουν στην τελικη φαση. Επισης χρειαζετε σαλαρι καπ η financial fair play. ισως ενα μοντελο στα πρωτυπα του ποδοσφαιρικου τσαμπιονς λιγκ να ηταν το ιδανικο.

Το καλο ειναι οτυ επιτελους εχουμε λιγη αθλητικη δραση ποδοσφαιρικη και αργοτερα μπασκετικη και χοκευ για τους λατρεις

This Post:
00
305014.20 in reply to 305014.18
Date: 6/20/2020 5:07:16 PM
Παλιά Πολη
II.4
Overall Posts Rated:
1111
Second Team:
Old Town BC
Πράγματι ο αντίπαλος μου έκανε λάθος παρολαυτα προσπάθησε να με αιφνιδιάσει με το γεγονός ότι θα επέλεγα να προβλέψω ότι θα παίξει εξωτερική επίθεση. Αλλά δυστυχώς για αυτόν δεν είχε ούτε ένα αξιόλογο ψηλό. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ παίκτες μου που έχουν πολύ καλή εξωτερική επίθεση και πάντα προσπαθώ στις ομάδες μου να έχω μεγάλη ισορροπία για να μπορώ να παίζω οποιαδήποτε σύστημα πιστεύω ταιριάζει στην περίσταση.

Στα της κατηγορίας μας πιστεύω ότι έκανα νίκη κλειδί νικώντας εκτός έδρας τον Μίλωνα, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και κλειστό. Βλέπω ένα μικρό προβάδισμα της ομάδας μου μετά από αυτό αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει και τα πάντα θα κριθούν σε λίγα παιχνίδια στα play offs,

Καλή συνέχεια να έχουμε - να μην ξεχάσω ότι πραγματικά η αναλύσεις σου είναι καταπληκτικές. Αν έχεις τον ίδιο τροπο αναλύσεις και στα πραγματικά παιχνίδια ποδοσφαίρου, μπάσκετ πραγματικά θα ήθελα να δω τις απόψεις σου. Βλέπω πολύ ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πολύ χόκεϊ. Εκτός από Ολυμπιακός που το κόλλησα από τον πατέρα μου όπως πολύ άλλοι φαντάζομαι παρακολουθώ σχεδόν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και έχω μεγάλη λατρεία στη Manchester United. Παρακολουθώ ανελλιπώς όλα τα παιχνίδια τους. Όταν βέβαια δεν τρέχω με υποχρεώσεις. Αύριο έχουμε και αιώνιο ελληνικό ντέρμπι. Ελπίζω να την κρατήσουν την super league με 14 ομάδες και play offs. Πραγματικά ωραίο να βλέπουμε τόσα ντέρμπι. Τώρα βέβαια το επίπεδο να μου πεις είναι χαμηλό και εξέδρες ακόμα άδειες αλλά και ο κόσμος θα γυρίσει και με τον ανταγωνισμό βελτιώνονται όλοι.

Λοιπόν καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα μπροστά μας

This Post:
00
305014.22 in reply to 305014.1
Date: 7/9/2020 9:21:06 AM
Overall Posts Rated:
11
Μάλιστα.... Μπράβο ρε παιδιά, επιτέλους λίγη ζωή στο τσατ. Εγώ είμαι ο Μιχάλης. Παίζω αυτό τό παιχνίδι από τη 5η σεζόν, κάποια στιγμή λόγω υποχρεώσεων το παράτησα, και τώρα ξανά ξεκίνημα από την αρχή.
Για εμένα πρώτη επένδυση που πρέπει να γίνει είναι το γήπεδο. 15000,5000,500,55 είναι ο ιδανικός συνδυασμός. Ξεκινάω Με αυτό καί βλέπουμε μήπως παράλληλα με παίρνει να προπονώ 18-19 ηλικίες και μόνο.

This Post:
11
305014.23 in reply to 305014.8
Date: 7/10/2020 12:34:52 AM
Overall Posts Rated:
11
Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλά πράγματα που ασχολούμαι εκτός του Buzzer, οπότε κάποια παιχνίδια μου ξεφεύγουν.

Advertisement