Πράγματι το κοίταζα αυτό από την αρχή του τρίτου γύρου της κανονικής περιόδου.
Ήταν κι ο λόγος που δεν κατέβασα δεύτερα στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, ώστε να διατηρήσω τη διαφορά
από τους
(143329) και
(27771)3 ομάδες τελικά τελειώσαμε με 22-0, αλλά έχω το καλύτερο point differencial, οπότε αν υπήρχε bot, θα ανέβαινα όπως η Αερονομία.
Αλλά από ότι έχω δει, δεν υπάρχει bot φέτος.
Όσο για τις βολές είναι ένα από τα δυνατά σημεία μίας ομάδας που προπονεί μόνο αντοχή-αγωνιστική-βολές
Ο Τρεμόγια κι ο Ταρούμι έχει 14, ο Καρβαχάλ 10 και ο Ραμίρεζ 7 (βέβαια το δικό του 7-7 χθες ήταν τυχερό)
Αλλά και συ που δεν προπονείς βολές πήγες εξαιρετικά!
Βέβαια το Look Inside ως εσωτερικό σύστημα πηγαίνει πιο πολύ στις επαφές και αντλεί πιο πολλά φάουλ και η 3-2 το επέτρεψε αυτό, οπότε λογικά σούταρα περισσότερες βολές.
Αλλά ζόρισε τον Ταρούμι αρκετά και έβγαλε τον Ραχίντ εκτός αγώνα, τόσο σε σύνολο προσπαθειών, όσο και σε ποσοστό ευστοχίας. 3/10 για τον καλύτερο σκόρερ στη ρακέτα μου είναι απογοητευτικό ποσοστό.
Πάντως για το γεγονός ότι προπονείς, ότι δουλεύεις πάνω σε περιμετρικό σύστημα που οι παίκτες στη λίστα είναι σαφώς λιγότεροι από εκείνους για εσωτερικά, έχεις φτιάξει εξαιρετική ομάδα.