BuzzerBeater Forums

Hellas - III.13 > Play-off season 24

Play-off season 24

Set priority
Show messages by
This Post:
00
247003.13 in reply to 247003.12
Date: 9/7/2013 6:43:10 PM
Overall Posts Rated:
8686
Δεν υπηρχε για μενα η επιλογη της κανονικης διαθεσης.

Εκτος απο εξαιρετικη ομαδα ειχες κ την εδρα, οποτε η δυνατη ηταν μονοδρομος.

Φανηκε σημερα επισης κ το πλεονεκτημα του να μην προπονεις. Ισως αν ο Ελευθεριου, ο Ματζαβιδης κ ο Γκαγιοσο ειχαν καλυτερες καταστασεις να ειχα καποια τυχη στο ματς. Ενω εχεις κ τρομερα ποσοστα στις βολες.

Τελευταια μερα γυρισε ο Καρβαχαλ. Ηλπιζα οτι δε θα προλαβει, για να αυξησω τις ελπιδες προκρισεις. Μπορει να μη σουταρε με καλα ποσοστα αλλα ειχε 10 ασσιστ!!!

Καλη τυχη στον Ρινο στους τελικους! Θελω να ανεβει αυτος απευθειας, να παρεις κ εσυ την ανοδο με το 22-0, κ να με αφησετε στην ησυχια μου τη νεα σεζον μηπως καταφερω να ανεβω. :)

Last edited by babastrumf88 at 9/7/2013 6:43:43 PM

This Post:
00
247003.14 in reply to 247003.13
Date: 9/8/2013 3:52:20 AM
Overall Posts Rated:
231231
Πράγματι το κοίταζα αυτό από την αρχή του τρίτου γύρου της κανονικής περιόδου.

Ήταν κι ο λόγος που δεν κατέβασα δεύτερα στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, ώστε να διατηρήσω τη διαφορά
από τους (143329) και (27771)

3 ομάδες τελικά τελειώσαμε με 22-0, αλλά έχω το καλύτερο point differencial, οπότε αν υπήρχε bot, θα ανέβαινα όπως η Αερονομία.

Αλλά από ότι έχω δει, δεν υπάρχει bot φέτος.

Όσο για τις βολές είναι ένα από τα δυνατά σημεία μίας ομάδας που προπονεί μόνο αντοχή-αγωνιστική-βολές

Ο Τρεμόγια κι ο Ταρούμι έχει 14, ο Καρβαχάλ 10 και ο Ραμίρεζ 7 (βέβαια το δικό του 7-7 χθες ήταν τυχερό)

Αλλά και συ που δεν προπονείς βολές πήγες εξαιρετικά!

Βέβαια το Look Inside ως εσωτερικό σύστημα πηγαίνει πιο πολύ στις επαφές και αντλεί πιο πολλά φάουλ και η 3-2 το επέτρεψε αυτό, οπότε λογικά σούταρα περισσότερες βολές.

Αλλά ζόρισε τον Ταρούμι αρκετά και έβγαλε τον Ραχίντ εκτός αγώνα, τόσο σε σύνολο προσπαθειών, όσο και σε ποσοστό ευστοχίας. 3/10 για τον καλύτερο σκόρερ στη ρακέτα μου είναι απογοητευτικό ποσοστό.

Πάντως για το γεγονός ότι προπονείς, ότι δουλεύεις πάνω σε περιμετρικό σύστημα που οι παίκτες στη λίστα είναι σαφώς λιγότεροι από εκείνους για εσωτερικά, έχεις φτιάξει εξαιρετική ομάδα.