Posibila explicatie
In primul rand cand retrogradezi ai in deficit de 20-25% in spectatori. La fel si cand promovezi ai un bonus cam la fel de mare. E pe undeva pe forumul international daca vrei sa cauti. Deci preturile trebuiau gandite ca in sezonul 27 din care scazi procentul vehiculat pe forumul international. Cat tine toata chestia asta naspa cand retrogradezi / bucurie in cazul celor care promoveaza? din experienta celor 2 promovori ale mele cam pana la meciul All-Star Game, sau putin dupa. in orice caz ajustarea pretului, eu in jurul acelei date o fac, bineinteles inainte de actualizare. Parerea mea e ca te-ai grabit sa-ti cumperi PR-Manager de 7 deoarece tot pe forumul international se spune ca diferenta dintre un staff de 6 si unul de 7 este foarte mica. cel putin pentru Trainers este de cam 2-3% la viteza de antrenament. Imi imaginez ca nici la PR-Manager lucrurile nu stau mai pe roze. Eu nu cred ca e un bug. Te pot ajuta cu o confirmare sau cu o infirmare cei care au retrogradat. WILD CATS CONSTANTA si Constanta Quasars nu cred ca te pot ajuta mult pentru ca nu au mai for in div 2 de mult iar Boston nu iti poate spune pentru ca el ca si-a mentinut preturile ca in RBBA. Poate altii care chiar au tinut cont.