BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Σεζόν 29

Σεζόν 29

Set priority
Show messages by
This Post:
00
263360.128 in reply to 263360.121
Date: 11/16/2014 1:06:38 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ιδέα μου είναι ή τελευταία η μηχανή έχει υποβαθμίσει τον παράγοντα αποτελεσματικότητας επίθεσης/ροή?

Αυτο ξανα πες το!!! κι εγω με την ομαδα μου πιανω πολυ καλη ροη(συνηθως καταρτισμενος) και στο τελευταιο παιχνιδι ομαδα με ροη φυσιολογικος-χαμηλο εναντι δυνατος-υψηλο ειχε 2 περισσοτερες ασσιστ και μαλιστα με μια 5αδα οπου ο καθενας επαιξε 48 λεπτα ανεξαιρετος.

Δεν λεω οτι επρεπε να κερδισω, απλα δεν αντικατοπτριζει πληρως την εικονα του αγωνα αυτος ο παραγοντας. ας ετρωγα 5 τριποντα παραπανω ή οτιδηποτε αλλο που να εξηγειται φυσιολογικα

This Post:
00
263360.129 in reply to 263360.128
Date: 11/16/2014 2:06:14 PM
Overall Posts Rated:
334334
τα λες λάθος είχε 2 παραπανω ασσιστ αλλα είχε και 9 παραπάνω λάθη! + ότι οι άμυνες του ήταν πολυ κλτερες απο τις δικιές του! να τα κοιτάς όλα μαζί!

This Post:
00
263360.130 in reply to 263360.127
Date: 11/16/2014 2:54:08 PM
Overall Posts Rated:
235235
Τάκη θα σου απαντήσω και για τα ratings που λες... με ένα παράδειγμα που όλοι μας καταλαβαίνουμε.
Αν δεις ένα οποιοδήποτε παιχνίδι όπου μία ομάδα έχει παίξει υπομονετικός με τον σουτέρ να παίζει σαν C...ποια είναι τα ratings και τι ακριβώς λένε;;; Αν τα διαβάσεις σκέτα...φαίνεται σαν η ομάδα που έχει παίξει υπομονετική να είναι χειρότερη...παρόλα αυτά... αρκετές φορές κερδίζει τα παιχνίδια.
(78491470) Δες τα ratings και πες μου αν δικαιολογούν το τελικό σκορ.
Θεωρητικά η ομάδα μου έχει χειρότερα ratings...παρόλα αυτά κερδίζει εύκολα με +30!!!

ΜΗΝ προσπαθείτε να εξηγήσετε τα παιχνίδια βασιζόμενοι σε αυτά τα στοιχεία και μόνο. Υπάρχουν χιλιάδες άλλα στοιχεία τα οποία συνυπολογίζονται και τα οποία αγνοούμε. Αυτό θέλω να πω. Ότι βλέπουμε κάτι που θεωρητικά είναι υπέρ μας και πιστεύουμε πως θα έπρεπε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο. Κοιτάτε για παράδειγμα την ροή. Η ροή βγαίνει από τα skill των περιφερειακών παικτών κυρίως στην πάσα. Αυτό προϋποθέτει πως θα κυκλοφορήσεις καλύτερα την μπάλα...άρα ο συγκεκριμένος δείκτης θα είναι υψηλός. Αν όμως αυτός που είναι ο αποδέκτης της τελικής πάσας είναι κουλός ή σε κακή βραδιά...τι να την κάνεις την υψηλή ροή;;;

This Post:
00
263360.131 in reply to 263360.129
Date: 11/16/2014 3:09:45 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Α καλώς τον θα τα λέμε κι από εδώ. Φίλε μπελμπεντο δεν λέω κάτι λάθος. Δεν είπα ότι δεν είναι δίκαιη η ήττα δεδομένης της χαμηλότερης διάθεσης μου. Τα 9 παραπάνω λαθοι σε υπομονετική με 5 παίκτες χωρίς να πάρουν ανάσα απέναντι σε 9αρι ροστερ τα θεωρώ απολύτως φυσιολογικά. Για τις άμυνες πιστεύω κάνεις λάθος. Οι περιφερειακες άμυνες μου στο 1-2-3 είναι 18-16-15. Είναι δύσκολο να έχει καλύτερες π χ 19-17-16. Τα κορ είναι πολύ υψηλά σε σχέση με τους μισθούς που έχει. Να έχουμε ίδιες και πάλι δύσκολο το κόβω

This Post:
00
263360.132 in reply to 263360.130
Date: 11/16/2014 4:27:08 PM
Overall Posts Rated:
4141
ισα ισα που ειναι λογικο το αποτελεσμα στο παιχνιδι που αναφερεις.εχετε τα ιδια σχεδον ρατινγκς εκτος της επιθεσης.το θεμα ομως ειναι οτι η μια επιθεση εχει μοιρασει τα σουτ ενω αντιθετα σε εσενα,ολα τα σουτ πηγαν στην θεση που ηθελες,50 σουτ,και εγινε οτι εγινε.εχω παιξει πολλες φορες υπομονετικη και ξερω πως λειτουργει,οπως και εσυ.το θεμα ειναι οτι αυτο που μου εδειξες δεν ταιριαζει για τον αγωνα που μιλαμε.και να σου πω την αληθεια,δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθεις να πεις.δεν μετρανε τα ρρρ100,δεν μετρανε τα ρατινγκς,οταν ολοι αυτα κοιταμε.τελος παντων,εγω με τις λιγες γνωσεις που εχω στο παιχνιδι,ειπα την γνωμη μου,και το θεμα κλεινει εδω για μενα.

Last edited by takiss78 at 11/16/2014 4:46:04 PM

This Post:
00
263360.133 in reply to 263360.132
Date: 11/16/2014 5:48:35 PM
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ
IV.17
Overall Posts Rated:
3838
Ημέρα 9 (Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
Olympiacos Sharks 59 - Kapital B.C. 76
Famous B.C 45 - Tiptoners 97
Panthessalonikios 101 - Rhino Warriors 106
BetTravel 70 - ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ 88
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ 86 - Kentauroi Cholargou 101
Hanibal B.C. 105 - Μετεωρα B.C. 97
trikala city 88 - tromponiakos bc 99
Skulltrailers 73 - Fantasmata 105

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 106 : Rhino Warriors
Ριμπάουντ : 72 : Tiptoners
Ασσίστ : 30 : ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ
Κλεψίματα : 10 : Kapital B.C., tromponiakos bc, Rhino Warriors
Τάπες : 9 : Fantasmata

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 37 : L. Rita (Rhino Warriors)
Ριμπάουντ : 23 : K. Kabdigali (Kapital B.C.)
Ασσίστ : 15 : S. Gilabadi (Kentauroi Cholargou)
Κλεψίματα : 4 : L. Eng Leong (Kapital B.C.), R. Budzinák (Rhino Warriors), J. Minya (Famous B.C), A. Rayssac (ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ)
Τάπες : 3 : J. Chareza (trikala city), C. Vallejo (Tiptoners), M. Ješić (Fantasmata), A. Kroustallis (Fantasmata), G. Pasquino (ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : P. Maldonado (ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ) (18 Πόντοι, 9 Ριμπάουντ, 8 Ασσίστ, 3 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 27
Σούτινγκ Γκάρντ : Y. Dedoussopoulos (Hanibal B.C.) (34 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 29
Σμολ Φόργουορντ : D. Lane (trikala city) (29 Πόντοι, 9 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 2 Τάπες), M. Miriokefalitakis (Hanibal B.C.) (35 Πόντοι, 9 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 31
Πάουερ Φόργουορντ : Y. Asteridis (Μετεωρα B.C.) (36 Πόντοι, 14 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 45
Σέντερ : F. Plat (Μετεωρα B.C.) (23 Πόντοι, 19 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 34

Ο MVP της βραδιάς
Y. Asteridis (Μετεωρα B.C.) (36 Πόντοι, 14 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 45

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
I. Ferdal (BetTravel) (0 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 0 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -6

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : M. Baumans (Panthessalonikios) : 7 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : F. Antonaras (Skulltrailers), J. Chareza (trikala city), V. Garcia (Kentauroi Cholargou), H. Võsa (Μετεωρα B.C.), G. Damianos (Μετεωρα B.C.), D. Dexiong (Famous B.C), D. Mpaltzis (Hanibal B.C.), A. Kroustallis (Fantasmata) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : F. Ortega-Montañés (Skulltrailers), F. Antonaras (Skulltrailers), S. Gilabadi (Kentauroi Cholargou), I. Konon (Kentauroi Cholargou), B. Hodovanec (Kentauroi Cholargou), M. Baumans (Panthessalonikios), J. Ferentz (Panthessalonikios), J. Minya (Famous B.C), G. Ellington (Famous B.C), V. Karampelas (Hanibal B.C.), V. Milonopoulos (ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ), T. Yiannakakos (ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ) : 48 Λεπτά

Ο σουτέρ : Y. Dedoussopoulos (Hanibal B.C.) : 6 Τρίποντα

Ο καλύτερος : A. Tejada (tromponiakos bc) : Αξιολόγηση : 18.0

Ο χειρότερος : N. Avgoustidis (Famous B.C) : Αξιολόγηση : 1.5

This Post:
00
263360.134 in reply to 263360.132
Date: 11/17/2014 5:38:24 AM
Overall Posts Rated:
235235
Μα δεν προσπαθώ να στην πω!!!
Αυτό που λέω είναι ότι δεν είμαστε όλοι μας σε θέση να κατανοούμε πλήρως το παιχνίδι. Δεν έχουμε πλήρη γνώση του πως συμπεριφέρεται το κάθε σύστημα...δεν έχουμε γνώση των skill του αντιπάλου...δεν ξέρουμε ενθουσιασμό...προσωπικό...πώς λειτουργούν οι προβλέψεις...και όλα τα μυστικά skill. Υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι...και εμείς προσπαθούμε να εξηγήσουμε αν κερδίσαμε δίκαια ή άδικα από τα ratings και τα ΡΡ100. Υποστηρίζω απλά πως είναι δείκτες και όχι αποδείξεις του τι έγινε. Οι δείκτες αυτοί μας βοηθάνε να δούμε που είμαστε καλοί και που όχι...που πρέπει να αλλάξουμε κάτι...αν πρέπει να ψάχνουμε συγκεκριμένα skill στις μεταγραφές...κτλ.
Και εγώ δεν θα συνεχίσω άλλο το θέμα...μία γνώμη λέω!! :P

This Post:
00
263360.135 in reply to 263360.134
Date: 11/17/2014 7:10:11 AM
Overall Posts Rated:
4141
δεν πιστευω οτι προσπαθεις να την πεις συγκεκριμενα σε εμενα,τι εχουμε να χωρισουμε αλλωστε?καταλαβαινεις ομως οτι αυτο που λες,αναιρει το σκεπτικο του 95%,ισως και παραπανω,των παικτων που παιζουν μπαζερ.θα εχει ενδιαφερον να μας πουν και οι υπολοιποι ποσο σοβαρα παιρνουν τα ρατινγκς,πως διαβαζουν το παιχνιδι κλπ.βλεποντας τα ρατινγκς που βγαζω εγω πχ παρατηρω οτι ειναι συμβατα με τα σκιλ των παικτων μου,και τα οποια αναιβοκατεβαινουν αναλογα με τις αγωνιστικες καταστασεις και τον ενθουσιασμο της ομαδας.αρα υποθετω οτι τα ρατινγκς που βγαζουν και οι υπολοιποι ειναι συμβατα με τα σκιλ των παικτων τους και τα υπολοιπα.θα ηθελα να ακουσω και αλλες αποψεις στο συγκεκριμενο θεμα.μπορει να το βλεπω λαθος,οπως και αλλοι ειμαι σιγουρος,και μεσα απο αυτη την κουβεντα να γινουμε καλυτεροι.

This Post:
00
263360.136 in reply to 263360.135
Date: 11/17/2014 7:47:41 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Προσωπικα εγω μετα απο καθε παιχνιδι βγαζω ολοενα και περισσοτερα συμπερασματα για το κομματι αυτο και γινεται ολο και πιο περιπλοκο. Καποτε κοιτουσα τα ππ100 ωστε να δω τι επρεπε να γινει χωρις τον παραγοντα τυχη και πολλες φορες τα αποτελεσματα ηταν τελειως διαφορετικα.

Τα ππ100 κατα την αποψη μου δειχνουν τα ματσαπ στα οποια υπερτερεις. Το αν θα φτασει εκει η μπαλα ειναι αλλο θεμα. Και τωρα ερχονται τα ρειτινγκς τα οποια στο δικο σου παιχνιδι συγκεκριμενα δειχνουν οτι με μια πρωτη ματια δε θα εχεις προβλημα στο να κυκλοφορησεις την μπαλα. Σε μενα επομενως τα λαθη ειναι παραλογα σε ενα βαθμο.

Εσυ ο ιδιος ομως ο οποιος γνωριζεις καλυτερα την ομαδα σου ισως θα μπορουσες να δωσεις μια εξηγηση αν το αναλυσεις περισσοτερο και θα εξηγησω. Τα λαθη της ομαδα σου τα εκαναν κυριως παικτες που σημαδευει το εσωτερικο συστημα δηλαδη το 3,4,5. Στα 1,2 ειχες μολις 1 λαθος πραγμα που σημαινει οτι οι οργανωτες σου δεν ειχαν θεμα. Ερχονται ομως και οι πιο εσωτερικοι παικτες στο παιχνιδι οι οποιοι με βαση το συστημα θα παρουν αρκετες φασεις επανω τους. Δεν ξερω τι πασες εχουν οι ψηλοι σου οι χειρισμοι τους ομως φαινονται σε καλα επιπεδα.

Αυτο που εγω μπορω να δωσω σαν μια γενικη εξηγηση ειναι οτι σε ενα εσωτερικο συστημα ειναι μεγαλυτερη η πιθανοτητα του λαθους καθως η μπαλα πρεπει να περασει απο κοντο σε ψηλο και ο ψηλος να επιτεθει απο κει η να ξαναβγαλει τη μπαλα εξω για να την ξαναπαρει. Απο την αλλη στο περιφεριακο συστημα του καπιταλ η μπαλα δεν μπλεχτηκε πολυ στους ψηλους του καθως κουμαντο εκαναν οι γκαρ οι οποιοι επαιζαν μεταξυ τους και εκτελουσαν πραγμα που μειωνει την πιθανοτητα του λαθους σε σχεση με την πρωτη περιπτωση.

Δε λεω οτι ειναι αυτη η απαντηση αλλα με τοσα που εχουμε δει πια στο παιχνιδι ισως πρεπει να μπουμε στη διαδικασια να σκεφτουμε καπως ετσι για να βγαλουμε πιο λογικα συμπερασματα.

This Post:
00
263360.137 in reply to 263360.136
Date: 11/17/2014 12:32:19 PM
Overall Posts Rated:
4141
γινονται τοσα πολλα αναποδα που οτι και να λεμε ακρη δεν θα βγει.κανουμε εικασιες απο την στιγμη που δεν μιλαμε με δεδομενα.θεωρουσαμε οτι μπορει να βγει μια ακρη απο ρατινγκς και τα υπολοιπα,αλλα απ οτι βλεπουμε ουτε αυτα μπορουν να μας δειξουν τι ακριβως συμβαινει,οποτε ειμαστε στο τυφλο συστημα.οταν πχ ειμαι καλυτερος σε 4 απο τις 6 μετρησεις που δινει το παιχνιδι,και ο αντιπαλος με εχει διαλυσει,τι μπορεις να πεις?

Last edited by takiss78 at 11/17/2014 12:48:55 PM

This Post:
11
263360.138 in reply to 263360.137
Date: 11/18/2014 2:55:51 AM
Overall Posts Rated:
138138
Το θέμα με την μηχανή και τα συμπεράσματά της, θυμίζει λίγο τους χρησμούς της πυθίας. Αν νικήσεις "δίκαια", επικαλείσαι το φύλλο αγώνα με τα ratings και τα pp για απόδειξη.
Αν όμως η νίκη σου δεν συμβαδίζει με το φύλλο αγώνα τότε το πετάς στην άκρη γιατί το φ.α. ως γνωστό, είναι απλά μία ένδειξη και υπάρχουν κρυφοί παράμετροι, κρυφά skills και άλλα παρόμοια που έχουν βάλει οι μπαγάσες σχεδιαστές για να κάνουν το παιχνίδι πικάντικο και να μη βαριόμαστε ποτέ και τα οποία δεν φαίνονται με γυμνό μάτι αλλά με μικροσκόπιο.

Τώρα βεβαια πως είναι δυνατόν αυτή η μαγική εικόνα να μην συμβαίνει σε όλες τις αγωνιστικές της ομάδας σου αλλά σε κάποιες είναι άλλο θέμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως το παιχνίδι δεν κάνει ΠΟΤΕ λάθος, γιατί όπως είναι γνωστό οι σχεδιαστές του είναι μικροί θεούληδες.

Last edited by ALARIHOS at 11/18/2014 3:04:07 AM

Advertisement