Να πω κ εγω την αποψη μου επι του θεματος.
Καταρχας συμφωνω μαζι σου οτι δεν πρεπει να βιαζεσαι να χτισεις το γηπεδο κ οτι πρεπει να παιζεις με τις τιμες. Αλλα πιστευω πως εσυ πρεπει να βιαστεις γιατι εχεις μεινει πισω. Για μενα η σειρα εχει ως εξης: πρωτα φτιαχνω το γηπεδο κ μετα ανεβαινω κατηγορια, ετσι ωστε οταν ανεβω να μην εχω μειωνεκτημα κοντρα στους αντιπαλους μου. Μπορει το γηπεδο σου να σε "κραταει" τωρα, αλλα στη 2η κατηγορια η διαφορα στα εσοδα απο τους αντιπαλους σου θα ειναι τεραστια, με αποτελεσμα να μην μπορεις να εισαι ανταγωνιστικος.
Ο μεσος ορος των εσοδων απο τα εισητηρια σου ειναι $ 170 855, σε μια σεζον που εισαι 1ος στον κοκκινο ομιλο με μολις 2 ηττες. Αντιθετα εγω σε μια οχι κ τοσο καλη χρονια εχω μ.ο. $ 197 580 και θα μπορουσε να ειναι μεγαλυτερος ο αριθμος αν δεν ειχα τοσες ηττες. Πχ στο τελευταιο αγωνα ειχα εσοδα $ 229 880. Στο τελος της σεζον δλδ σε 11 εντος εδρας αγωνες θα ειμαι +300 000 $.
Αλλα μην κοιταμε μονο εμενα.
Rhino Warriors $ 227 756 που επισης ειναι 1ος.
Κ ομαδες που τωρα ανεβηκαν κ εχουν το μπονους
MACEDONIANS $ 246 795
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ $ 238 120 κ δες την διαφορα με αλλη ομαδα που ανεβηκε τωρα αλλα δεν εχει μεγαλο γηπεδο
zapatistas45 $ 167 860
Δηλαδη ερωτηση υποθετικη επενδυεις σε 3 παικτες και δινεις πες 600χιλ (εννοω χρηστες σαν εσενα που ξερουν τι ειναι φτηνο και τι ακριβο ) και δεν τα δινεις τωρα για επεκταση γηπεδου και μετα απο λιγο καιρο πουλας και βγαζεις 300 χιλιαρικα καθαρα εξω οι μισθοι και κανεις την επεκταση τοτε και μαλιστα οχι 600χιλ αλλα 300 χιλ δεν σου ειναι αυτο κερδος ?
Βλεπεις οτι τα 300χιλ που εβγαλες απο τις μεταγραφες θα μπορουσες να τα εχεις βγαλει απο το γηπεδο, ισως κ περισσοτερα. Παρολα αυτα ειναι ενας καλος τροπος να βγαλεις λεφτα. Μπορεις ομως να το συνδιασεις με το γηπεδο. Δωσε πχ 300χιλ για μεταγραφες κ πουλα με κερδος 150χιλ, κ τα υπολοιπα 300χιλ επενδυσε τα στο γηπεδο.