χαιρομαι που λες οτι δεν ειρωνευτηκα κανεναν γιατι δεν ειναι ωραιο να δημιουργουνται εντυπωσεις.δεν εχω καμια κοντρα με κανεναν η να μοιρασω χωραφια για να ειμαι σε κοντρα μαζι του.αντιθετα πολλες φορες ειμαι ειρωνικος απεναντι στο παιχνιδι για διαφορα πραγματα που συμβαινουν,ποτε ομως με καποιον "αντιπαλο" μου.οποτε ολα καλα.
εχω κανει αυτη την σαιζον 4 ηττες.3 στο πρωταθλημα και μια στο κυπελο.θεωρω οτι τα 2 επρεπε να τα κερδισω,με ιωνικο και το χθεσινο,ενω τα αλλα καλως τα εχασα.ισα ισα που με τον ραινο εχασα με λιγοτερους απ οτι θα επρεπε,οπως τα βλεπω εγω τουλαχιστον.οταν λοιπον νοιωθω οτι επρεπε να κερδισω θα βγω να το πω ή να βρισω το ΒΒ :) οπως ειχα βγει μετα απο καναδυο νικες και παλι τα εχωνα στο παιχνιδι γιατι τα ματς πηγαν στον ποντο ενω επρεπε να κερδισω ανετα.αυτο δεν γινεται γιατι νομιζω οτι ειμαι ο καλυτερος,δεν διεκδικω κανεναν τετοιο τιτλο,αλλα γιατι οι "μετρησεις" που δινει το παιχνιδι δειχνει κατι τετοιο.οποτε οταν αυτες οι μετρησεις δεν βγαινουν,τα χωνω στο παιχνιδι.οπως χθες πχ.ειμαι πολυ καλυτερος σε επιθεση και καλυτερος στην αμυνα και χανω με 20 διαφορα.ε,η εγω ειμαι βλαμμενος η κατι δεν ειναι σωστο.δλδ αν κατσει καποιος να το σκεφτει,οτι σε εναν αγωνα ειναι καλυτερος και επιθετικα και αμυντικα και παρολα αυτα τον διαλυει ο αντιπαλος,κατι δεν κολαει.
εσυ λες οτι ειναι οριακα υπερ του σιμωνιδη ο αγωνας,εγω ειλικρινα σου λεω,οτι εαν εβλεπα ρατινγκς και ππ100 χωρις να ξερω σκορ,θα ελεγα ευκολη νικη υπερ μου.δεν προσπαθω να περασω την γνωμη μου,απλα αυτο πιστευω.και εκει κολαει οτι συμφωνουμαι οτι διαφωνουμαι στο συγκεκριμενο θεμα.
οποτε το θεμα θεωρειται ληξαν.ετσι κι αλλιως ο ραινο θα ανεβει,οποτε τσαμπα χτυπιομαστε:)