BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Season 28

Season 28

Set priority
Show messages by
This Post:
00
260198.124 in reply to 260198.121
Date: 8/4/2014 2:56:37 AM
Overall Posts Rated:
138138
Μια που αναφέρεσε σε νούμερα αν και βαρετό για τους υπόλοιπους θα σε ακολουθήσω.
Αν δεν υπήρχε ο παράγοντας τύχη οι πόντοι pp βγάζουν νικητή. Πάντα. Στις περιπτώσεις που δίνουν ανάποδο αποτέλεσμα είναι όταν η μηχανή κάνει τα δικά της στο κομμάτι "τύχη". Σε μεγάλο κομμάτι με κάλυψε ο Αλέξανδρος αλλά θα επιμείνω και εγώ γιατί αλληλοαναιρείσαι.

Δεν συγκρίνεις ξεκάρφωτα μόνο την επίθεση σου με την άμυνα του αντιπάλου αλλά συνυπολογίζεις και τον δείκτη αποτελεσματικότητας/περιφ.άμυνα που εκεί είχες θέμα. Στο δικό μας παιχνίδι επιθετικά πριμοδοτήθηκες και συγκεκριμένα η θέση του pf με 13 πόντους επιπλέον. Καλός παίκτης ο δικός σου και με τη πρώτη ματιά δύσκολο να διακρίνεις οτι δεν έπρεπε να σκοράρει 37 πόντους αλλά 24 απέναντι σε αντίπαλο με υψηλή άμυνα και τεράστιο dmi (ο δικός μου είχε 1.300.000 την ημέρα του αγώνα). Πως είναι δυνατόν να κάνουμε παιχνίδι ψηλών αλλά τα 5/15 τρίποντα να κάνουν τη διαφορά? Τα τρίποντα δεν τα σουτάρεις από έξω? Πως είναι δυνατόν η υψηλή περιφερειακή μου να μην παίζει ρόλο? Ακόμα και το κομμάτι λαθών-κλεψιμάτων δεν σου έδωσε κανένα πέναλτυ για την επιλογή της 2-3 ζώνης και σε άφησε στους μέσους όρους σου. Πως είναι δυνατόν να έχω οριακά περισσότερες ασσίστ απέναντι σε 2-3 άμυνα ενώ τότε ήμουν 1ος στον όμιλο σε ασσίστ? Φαντάσου ότι παίξαμε και 5 λεπτά επιπλέον. Πως είναι δυνατόν να ΜΗΝ υπολογίσει στην παράταση τον παράγοντα αντοχή όταν είχα και τους 5 παίκτες στο μεγαλύτερο διάστημα της παράτασης με αντοχή στο δυνατός-καταρτισμένος(!!) αλλά έμεινα από λάδια και έκανες πάρτυ? Ακόμα και ο αναπληρωματικός μου shooting guard που έπαιξε περισσότερο είχε μεγαλύτερη αντοχή, εμπειρία και dmi από τον βασικό!!
Το ότι είσαι καλύτερος στην αποδοτικότητα είναι το φυσικό γιατί εδώ βγαίνει ο νικητής ΑΦΟΥ έχει υπολογιστεί η τύχη. Στα pp όμως που δεν υπάρχει η τύχη φαίνεται η καθαρή εικόνα.

Αυτό είναι που χάλασε η μαγιά. Υπάρχουν περιπτώσεις που αφήνουν το ράντομ στον ουρανό. Ο σαριθιν είναι γνωστός υπέρμαχος του" η μηχανή είναι σωστή και όλα καλά βγαίνουν". Πάνω από τον Σαριθιν θέλουμε αλλά που να τον βρούμε. Και να μας πει τι? Προσπάθησε να βρεις μία απάντηση στις προηγούμενες ερωτήσεις μου. Έχω άλλες τόσες αλλά ήδη καταντά ανιαρό για τους υπολοίπους.

This Post:
00
260198.125 in reply to 260198.122
Date: 8/4/2014 2:57:59 AM
Overall Posts Rated:
138138
Λέγοντας ότι πριμοδοτήθηκε η θέση δεν αναφέρομαι μόνο στον βασικό σου αλλά και στον αναπληρωματικό σου τον Μικέ που σκόραρε 14 πόντους σε 18 λεπτά. Το pp που βγαίνει στη θέση του άσσου με βάσει του τι κατάφερες είναι...144!!! Ενώ το φ.α. το υπολογίζει σε 68. Για να βγάλεις 144pp σημαίνει ότι έχεις απέναντι σου παικτάκια μποτ με άμυνες στο άθλιος-αξιοθρήνητος. και σκέψου ότι έπαιζες ουδέτερο και όχι εξωτερικό σύστημα, ο βασικός σου είχε χαμηλό dmi, είχα ενθουσιασμό στο 11 και προσωπικό γενικης απήχησης (άντε το μαρτύρησα και αυτό). Απλά δεν υπάρχει...

Γενικότερα δεν είχα μόνο μία απειλή στην επίθεση αλλά περισσότερες οι οποίες δεν φάνηκαν προφανώς λόγω υψηλής περιφερειακής σου και δεν κρίνω σκόπιμο να φανερώσω μια που ότι έγινε-έγινε.

Στο τελικό σκορ έχει υπολογισθεί και το πέναλτυ για τη λάθος πρόβλεψη. Εντελώς εμπειρικά υπολογίζω το λάθος (αντί για εσωτερική σε εξωτερική επίθεση) σε 5-7 πόντους. Αν δηλαδή δεν είχες προβλέψει καθόλου θα με κέρδιζες με 11-13 πόντους που κάνει την επιχειρηματολογία μου εντονότερη μια που το παιχνίδι δεν θα ήταν καν οριακό όπως γράφεις.

Το ότι στα πολλά φάουλ οι παίκτες μαρκάρουν επιφυλακτικά δεν το έχω ξανακούσει. Φαντάζομαι πάντως ότι αν ίσχυε, δεν θα είχαμε και αποβολές πριν το 40ο λεπτό ή ίσως και να μην είχαμε αποβολές καθόλου. Δεν το έχω ξανακούσει πάντως.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω τη γνώμη του Κωτίδη πάντως.

This Post:
00
260198.126 in reply to 260198.124
Date: 8/4/2014 4:57:07 AM
Overall Posts Rated:
235235
Θεωρώ πως το βλέπεις λάθος...
Ας κάνουμε μία υπόθεση πως οι ομάδες μας είναι ισάξιες. Παίζουμε και οι δύο την ίδια επίθεση. Εγώ παίρνω το μπόνους επειδή σε πιάνω στην τακτική. Σε πιάνω και με την άμυνα 2-3 που παίζω. Ας υποθέσουμε πως πάνω κάτω έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό και το ίδιο προσωπικό. Παίζουμε με την ίδια διάθεση. Διαβάζοντας όλα αυτά ποια ομάδα σου φαίνεται λογικό να κερδίσει; Τακτικά και μόνο έχω τεράστιο προβάδισμα...ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό.
Έρχεσαι στην συνέχεια και προσπαθείς να αποκρούσεις όσα λέω στηριζόμενος σε αριθμούς. Σαν να μου λες πως ένας παίκτης επειδή σουτάρει όλο το χρόνο με 50%...πρέπει να βάζει σε κάθε ματς 5/10 τρίποντα. Ο δείκτης PP100 με τον τρόπο που τον συγκρίνεις δεν είναι αντικειμενικός. Απαιτεί 500 κατοχές για να επαληθευτεί και εσύ βγάζεις ένα συμπέρασμα από περίπου 100...δηλαδή ένα δείγμα 20% με μεγάλο περιθώριο στατιστικού λάθους. Ο δείκτης αυτός βγαίνει με βάση τα στατιστικά σου στα σουτ και δεν συνυπολογίζει άμυνες, τακτικές, ενθουσιασμό κτλ. Και από την άλλη οι αριθμοί δεν παίζουν μπάσκετ γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε κάθε φορά να κερδίζουν οι αριθμοί.
Όσον αφορά την ροή που αναφέρεις και εσύ και ο Αλέξανδρος...φαντάσου ένα παιχνίδι όπου όλοι παίζουν αυστηρό μαν του μαν. Σε σχεδόν όλες τις επιθέσεις μου ο ψηλός μου θα ματσάρει με τον ψηλό σου. Τι σημασία έχει αν οι 3 περιφερειακοί σου βγάζουν 11 εξωτερική άμυνα;; Γιατί από αυτούς τους 3 βγαίνει η εξωτερική άμυνα ακόμα και αν οι δύο ψηλοί σου έχουν 1. Και ειδικά από την στιγμή που οι δικοί μου περιφερειακοί θα μπορούσαν να έχουν για παράδειγμα 14+ σε χειρισμό και πάσα. Η ροή μου στο 9 είναι εξαιρετική απέναντι σε 11αρα άμυνα γιατί μόνο δημιουργεί και δεν εκτελεί.
Λες πως θα έπρεπε να έχω ποινή, επειδή παίζω 2-3 ζώνη, σε λάθη και κλεψίματα και παρόλα αυτά είχα τους μέσους όρους μου...αλλά δεν θα συμφωνήσω. Είναι τακτική επιλογή που δεν απαιτεί να κάνω περισσότερα λάθη ή να σου βγάλει περισσότερα κλεψίματα...αντιθέτως επειδή εσύ πρέπει να βελτιώσεις την κυκλοφορία της επίθεσής σου για να σκοράρεις...θα έπρεπε να είχες εσύ περισσότερα λάθη και εγώ περισσότερα κλεψίματα. Στην καλύτερη περίπτωση για σένα θα έπρεπε απλά να είχες καλύτερα ποσοστά στα τρίποντα.
Από όσο καταλαβαίνω αν τα pp100 ήταν διαφορετικά θα θεωρούσες φυσιολογική την ήττα σου. Σε αυτό το κομμάτι δεν βλέπουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο...οπότε δεν θα συμφωνήσουμε κιόλας.

This Post:
00
260198.127 in reply to 260198.125
Date: 8/4/2014 6:59:22 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
1on)den tha vgaloume akrh oso k na syzhtame!!ayto einai to mono sigouro!!

2on)dinw pithanes ekdoxes gia thn ekseliksh tou paixnidiou!den apokleiw to gegonos na hmoun ontws tyxeros!!

Λέγοντας ότι πριμοδοτήθηκε η θέση δεν αναφέρομαι μόνο στον βασικό σου αλλά και στον αναπληρωματικό σου τον Μικέ που σκόραρε 14 πόντους σε 18 λεπτά. Το pp που βγαίνει στη θέση του άσσου με βάσει του τι κατάφερες είναι...144!!! Ενώ το φ.α. το υπολογίζει σε 68. Για να βγάλεις 144pp σημαίνει ότι έχεις απέναντι σου παικτάκια μποτ με άμυνες στο άθλιος-αξιοθρήνητος. και σκέψου ότι έπαιζες ουδέτερο και όχι εξωτερικό σύστημα, ο βασικός σου είχε χαμηλό dmi, είχα ενθουσιασμό στο 11 και προσωπικό γενικης απήχησης (άντε το μαρτύρησα και αυτό). Απλά δεν υπάρχει...

oi pontou tou mike mphkan kyriws apenanti stis rezerves sou!k oi perissoteroi pontoi tou vasikou!an thymamai kala!tis voles tis eksairw!merikoi htan apo faoul sta teleytaia deyterolepta,alloi apo ta faoul tou SG sou!

prospathisa na dwsw mia ekshghsh sumperilamvanontas k to gegonos oti enas paixths me faoul den markarei toso kala!(tha anaferthw parakatw)

epishs,h kyria apeilh mou sto 4 phre elaxistes epitheseis se sxesh me to 3 pou htan h xeiroterh!to logiko den tha htan na moirastoun alliws?to 3ari eixe arketo xeirismo k pasa!

Γενικότερα δεν είχα μόνο μία απειλή στην επίθεση αλλά περισσότερες οι οποίες δεν φάνηκαν προφανώς λόγω υψηλής περιφερειακής σου και δεν κρίνω σκόπιμο να φανερώσω μια που ότι έγινε-έγινε.

kala ennoeite!!den mporoume na dwsoume k ola ta skill mas! :-)

Στο τελικό σκορ έχει υπολογισθεί και το πέναλτυ για τη λάθος πρόβλεψη. Εντελώς εμπειρικά υπολογίζω το λάθος (αντί για εσωτερική σε εξωτερική επίθεση) σε 5-7 πόντους. Αν δηλαδή δεν είχες προβλέψει καθόλου θα με κέρδιζες με 11-13 πόντους που κάνει την επιχειρηματολογία μου εντονότερη μια που το παιχνίδι δεν θα ήταν καν οριακό όπως γράφεις.

pisteyw tha kerdiza sxetika eykola an den evaza provlepsh!alla ayto den exei shmasia!thn evala k efaga to malus!

to lathos symperilambanetai sta rating k ta PP!!den mporeis na to prostheteis meta(an katalava kala)

poso evgales to skor?egw to evgala 89-91 uper sou,prothetontas k tis eystoxes voles!

kai kati teleytaio!!!!oute ayto to lew me sigouria!!alla pisteyw oti ta PP einai enas polu aksiopistos tropos na vgaleis symperasmata,alla oxi 100% sigouros!uparxoun eidikes katastaseis sto paixnidi!mporei na mpei ena palto sto mats k o antipalos tou na tou valei 2 karfwmata!ayto aytomatws anevazei ta PP ths theshs,alla o paixths apenanti ston vasiko den mporei na valei kalathi k den soutarei!

Το ότι στα πολλά φάουλ οι παίκτες μαρκάρουν επιφυλακτικά δεν το έχω ξανακούσει. Φαντάζομαι πάντως ότι αν ίσχυε, δεν θα είχαμε και αποβολές πριν το 40ο λεπτό ή ίσως και να μην είχαμε αποβολές καθόλου. Δεν το έχω ξανακούσει πάντως.

ayto to exw diavasei se ena aggliko forum!!an mporei as mas diafwtisei kaneis!den einai 100% sigouro!

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω τη γνώμη του Κωτίδη πάντως.

O Kotidhs thewrei oti eimai tromera kwlofardos kai h kwlofardia mou antistathmizei thn ampalosunyh mou!!!alla pisw exei h axlada thn oura kai tha m thn faei thn thesh leei..... :D

This Post:
00
260198.128 in reply to 260198.127
Date: 8/4/2014 7:01:15 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
reeeeeeeeee!!!pote tha ginei h oikonomikh ananewsh?????

den me xalaei pantws na mhn plhrwsw ta palta mou auth thn evdomada!!! :)

This Post:
00
260198.129 in reply to 260198.128
Date: 8/4/2014 7:16:55 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
o Kotidhs den aisthanotan kala tis teleytaies meres!!kathe vrady ksenuxtouse kai mpekropine!!!to agaphmeno tou asma htan:

''kai gia na mhn trelathw,gyrizw stis nyxtes.....gia na mhn trelathw,xoreyw stis pistes.....''

to psuxanemizotan!!kapoio periergo paixnidi paizotan stis plates tou!!!o sofos gerontas milouse me ton eauto tou:

''bettravel!!!xmmmm!!!stoixhmatomoutro m fainetai apo to onoma!!!k egw ta stoixhmatomoutra ta fovamai!!den ta empisteyomai!!!''

tis prohgoumenes meres eixan parathrhthei kapoia perierga pontarismata ston asso twn betravel se apodosh 10!!!epeftan paketa kai h apodosh arxise na katrakulaei!!!ksafnika o antipalos arxise na pairnei uperpaixtes apo thn A1 Italias k h apodosh exei ftasei sto 1,90 me ptwtikes taseis!

''den tha me ksegelasoun''...skefthke o Kotidhs!!''aytos o Betravel paei na kanei to megalo kolpo!kai sigoyra tha einai mplegmenos kai o dikos mou o aneprokopos!!stoixhmatomoutro einai k aytos!!!

''Alla tha tous deiksw egw!!tha paw ekei kai an dw tipota mempto,tha tous kleisw fulakh kai tous 2!!!!!!!!!!!'' 8}

Last edited by ALEXANDROS7 at 8/4/2014 7:17:52 AM

This Post:
00
260198.130 in reply to 260198.127
Date: 8/4/2014 7:38:05 AM
Overall Posts Rated:
8686
Για να πω κ εγω την αποψη μου.

Καταρχην βγαζω κ εγω νικητη αφαιροντας τον παραγοντα τυχη τον Ρινο με σκορ 92-89. Πιστευω οτι η λαθος προβλεψη συνυπολογιζεται στα pp οποτε μπορει η "τυχη" να αλλαξε το νικητη αλλα αλλα η διαφορα στο τελικο σκορ δεν ειναι τοσο μεγαλη. Θελω να πω οτι δεν επρεπενα κερδισεις με 15-20 ποντους κ εχασες, αλλα ενα οριακο παιχνιδι που ηταν να κριθει στο καλαθι το πηρε τελικα ο αντιπαλος. Εχουμε δει κ πολυ χειροτερα.

epishs,h kyria apeilh mou sto 4 phre elaxistes epitheseis se sxesh me to 3 pou htan h xeiroterh!to logiko den tha htan na moirastoun alliws?to 3ari eixe arketo xeirismo k pasa!

Αυτο ειναι μεγαλο συν για την αμυνα του αντιπαλου. Οδηγησε τις επιθεσεις σου σε λαθος χερια. Δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο

Δεν ειναι ποτε ωραιο να χανεις ενα δικο σου παιχνιδι αλλα απο την αλλη δεν ειναι κ τοσο τραγικο που εχασες αυτο το παιχνιδι. Ισως να σε πειραξε επειδη εγινε για 2η φορα σερι. Για το αλλο ματς δε το εψαξα για να πω την αποψη μου

Last edited by babastrumf88 at 8/4/2014 7:44:12 AM

This Post:
00
260198.131 in reply to 260198.118
Date: 8/4/2014 7:44:21 AM
Overall Posts Rated:
5555

den kserw skill,alla prepei na einai paixtaras!isws kai kaluteros paixths tou II.1 pia!na dw pws tha ton antimetwpisw me ta palta mou! :/

Aυτό δεν το ξέρω και το θέμα είναι πως θα δέσει με την ομάδα. Απλά ήθελα έναν pf να παίζει και εσωτερικά και εξωτερικά συστήματα.

phres k ena center vlepw!!!eprepe na tis kaneis oles twra?kathe paraskeyh exw ena sugkekrimeno plano gia tous 3 agwnes ths evdomadas gia katamerismo xronwn kai tropo paiksimatos!!eeee...ta kataferes!!!ta dieluses ola!!!!! %} elpizw na ftanoun ayta pou sxediasa,alla tha fanei sto ghpedo!!!

Ο αναπληρωματικός σέντερ που πήρα σε άλλες εποχές θα τον έπαιρνα τουλάχιστον μέχρι 250χιλ.
Σε βλέπω πάντως οργανωμένο..με πλάνο κάθε Παρασκευή..έτσι πάνε μπροστά οι ομάδες όχι όπως κάνω εγώ :o)

fysika kai tha erthei o sofos gerontas!sta panhgyria einai prwtos!apla apaitei upodoxh arxhgou kratous,thesh sta VIP kai paroxh gynaikeias syntrofias!!!

oso gia tis eyxaristes ekplhkseis dektes,alla an anaferesai gia aytes mesa sto parke,eyxaristoume alla den tha paroume!!! XD

Φυσικά υποδοχή ενός σοφού γέροντα θα είναι ανάλογη του ονόματος του..όσο για τις εκπλήξεις ..θα δεις!!

Υ.Γ ΠΟΤΕ ΠΙΑ οικονομικές ανανεώσεις στο buzzerbeater :D

Last edited by BetTravel at 8/4/2014 7:44:56 AM

This Post:
00
260198.132 in reply to 260198.131
Date: 8/4/2014 7:51:17 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Φυσικά υποδοχή ενός σοφού γέροντα θα είναι ανάλογη του ονόματος του..όσο για τις εκπλήξεις ..θα δεις!!

o sofos gerontas dhlwse ikanopoihmenos apo thn dhlwsh sou kai arxizei leei na se sumpathei!dexetai epishs thn prosklhsh kai tha pareyrethei sto ghpedo!

wx!!!kanonise na mhn einai polu dunates oi..... ekplhkseis,giati vlepw ton sofo geronta na mas kunhgaei se olo to taksidi ths epistrofhs!!! (:|

This Post:
00
260198.133 in reply to 260198.130
Date: 8/4/2014 7:57:55 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Καταρχην βγαζω κ εγω νικητη αφαιροντας τον παραγοντα τυχη τον Ρινο με σκορ 92-89. Πιστευω οτι η λαθος προβλεψη συνυπολογιζεται στα pp οποτε μπορει η "τυχη" να αλλαξε το νικητη αλλα αλλα η διαφορα στο τελικο σκορ δεν ειναι τοσο μεγαλη. Θελω να πω οτι δεν επρεπενα κερδισεις με 15-20 ποντους κ εχασες, αλλα ενα οριακο παιχνιδι που ηταν να κριθει στο καλαθι το πηρε τελικα ο αντιπαλος. Εχουμε δει κ πολυ χειροτερα.

ayto lew k egw!fusika k htan oriaka atyxos o Rhino,k einai trelo spasimo giati ayto to oriako ekrine k to mats!

den eginan k orgia omws!ayth einai h gnwmh mou!

den kserw sto mats me ta fantasmata poso vgainei to skor!

Αυτο ειναι μεγαλο συν για την αμυνα του αντιπαλου. Οδηγησε τις επιθεσεις σου σε λαθος χερια. Δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο

100% swsto!alla den perimena to 3ari na riksei mono 5 sout as poume!alla epeidh exei k xeirismo kai pasa arketh,perimena h apeilh me 118 PP na kanei estw oriaka perissotera sout apo thn apeilh me 59 PP !!telika phre 15 sout to 4 kai 20 to 3!

This Post:
00
260198.134 in reply to 260198.121
Date: 8/4/2014 10:31:01 AM
Overall Posts Rated:
138138
Στο απλό παράδειγμα που αναφέρεις ότι με πρόβλεψη και 2-3 χωρίς να υπολογίσεις ειδικά χαρακτηριστικά παικτών , ενθουσιασμό, έδρα κλπ ότι έχεις τεράστιο πλεονέκτημα εννοείται ότι διαφωνώ. Το να παίζεις με 2-3 το κοίτα μέσα είναι πολύ αμφίβολο ότι «έχεις πιάσει» τον αντίπαλο και μάλλον σου δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που σου λύνει γιαυτό και δεν χρησιμοποιείται συχνά. Αυτά στο μεταξύ μας παιχνίδι απλά δεν φανήκαν, πήρες τα θετικά της 2-3 και όχι τα αρνητικά όχι γιατί είχες ομαδάρα με αντίπαλο τα παλτά αλλά γιατί η μηχανή αποφάσισε να τινάξει την μπάνκα. Ο μοναδικός δείκτης που έχουμε είναι το pp και αυτό που λες εσύ στατιστικό λάθος είναι μια κομψη έκφραση του «μαμήθηκε η μηχανή και δείχνει ότι ναναι. Δεν έχει σχέση τα ππ με τον Μ.Ο όλης της χρονιάς που μου προσάπτεις αλλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι και μόνο στο οποίο φυσικά και παίζουν μπάλα οι αριθμοί και όχι οι άνθρωποι όπως λες. Θα πρέπει να σου πω από δικά μου δεδομένα ετών που παρακολουθώ ότι τα pp συμβαδίζουν (δηλ. απόκλιση μέχρι 5 πόντους) στο 85-90% των περιπτώσεων με το πραγματικό σκορ. Τα γλέντια ξεκινάνε στις 1-2 περιπτώσεις της σεζόν που η διακύμανση υπερβαίνει τους 10 (ή και παραπάνω) πόντους και αλλάζει και τον νικητή του παιχνιδιού.
Προφανώς το παιχνίδι το παίζουν δύο οπότε καλή η ροή σου (9 απέναντι στην 11 περ.άμυνα) αλλά όχι η δική μου (9 υψηλή απέναντι στην…7 χαμηλη περιφερειακή σου)? Η πίεση στους κοντούς σου ήταν ανεκτή (με αμυνα στο 11+ πάντα) οπότε και η σημείωση σου ότι δεν παίζει ρόλο η περ, άμυνα αφού έχεις χειρισμό-πάσα μάλλον εκεί κολλάει. Το ερώτημα του πως το δικό σου 4αρη έκανε γιο-γιο τον ισοδύναμο και φορμαρισμένο δικό μου παραμένει άλυτο εκτός και αν οφείλεται και αυτό σε «στατιστικό λάθος’ ή στον φοβερό χειρισμό των περιφερειακών σου. Χειρισμό που δεν τον έχουν οι δικοί μου σε αυτό το παιχνίδι ειδικά γιατί δεν κοιμήθηκαν καλά το βράδυ για να το ρίξω στην πλακα γιατί σε άλλα παιχνίδια από ροή πετάω. Στο ότι με ζώνη 2-3 μπροστά μου θα έπρεπε να κάνω περισσότερα λάθη και να καταβάλω περισσότερη προσπάθεια για το χειρισμό ομολογώ είναι η πρώτη φορά που το διαβάζω μια που ξέρω ακριβώς το αντίθετο, εκτός και να μπερδεύεις τη 2-3 με τη 3-2.

Απ’ ότι κατάλαβα συμφωνούμε στο ότι γίνονται «στατιστικά λάθη» αλλά όχι στο ότι η μηχανή έκανε τα τρελά της στο συγκεκριμένο παιχνίδι που κατ’εσέ ήταν φυσιολογικότατο. Με βάση τους υπολογισμούς που απορρέουν ναπο το περιβόητο φ.α. το παιχνίδι θα έπρεπε να λήξει με 105-100 υπερ εμου, δηλ. 13 πόντους ανάποδα.

Ανυπομονώ για το επόμενο μεταξύ μας και μακάρι να ξαναβρω την ιδια ζωνη μια που το δις εξαμαρτειν…

Advertisement