hocam benim uefa kupasına lafım yok.o zaman siz Avrupa'nın en iyi takımlarından biriydiniz gerçekten ve kupayı da hak ederek aldınız.Ancak üstünden 10 sene geçmiş şeyi de hala dün kazanmış gibi savunmayın yav:D bu kadar övünene kadar istikrarı yakalamaya uğraşsaydınız belki 1-2 uefa daha alırdınız yani.Gerici düşünmemek lazım,önümüze bakalım yani:D
yine de uefa kupanız için tabii ki tebrikler;)
katılıyorum hocam zaten uefa şampiyonlar ligi vs. gibi turnuvalarda puanlama yapılırken son 5 yıla bakılıyor yani fenerbahçenin şampiyonlar ligindeki çeyrek finali halen geçerli durumda..
Avrupa kupalarında Türk takımlarına tam destek zaten;) ama 8-0 gibi fark yiyen takımlar oldukça da,ne kadar desteklesek de işimiz zor tabi(!) :D:D:D
bu sözünün de arkasındayım hocam okula Almanyadan misafir öğrenci geldiklerinde bir soru sormuştum hangi Türk takımlarını biliyorsunuz diye Galatasarayı uefa kupası 1. liginden Fenerbahçeyi Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinden biliyorlarmış ya Beşiktaş diye sordugumda ise evet hatırladım Liverpool'a 8-0 yenilmişlerdi demişti :D
Last edited by кєяєм at 10/24/2009 5:31:42 PM