BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > ΣΕΖΟΝ.33

ΣΕΖΟΝ.33

Set priority
Show messages by
This Post:
00
274733.122 in reply to 274733.120
Date: 2/13/2016 9:36:12 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Έκανα ώρα μα φτιάξω τα βραβεία γι αυτό δεν απάντησα :Ρ
Κατά 99% θα πάω για παραμονή με παρόμοιο ρόστερ και προπόνηση.
Ναι οικονομικά καλά είμαι αλλά λόγω πανελληνίων δεν έχω τόσο χρόνο να ασχοληθώ..οπότε 1-2 σεζόν (γιατί και το καλοκαίρι δεν με βλέπω) λογικά θα ακολουθήσω παρόμοια πορεία.

This Post:
00
274733.123 in reply to 274733.122
Date: 2/13/2016 9:47:34 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Κατά 99% θα πάω για παραμονή με παρόμοιο ρόστερ και προπόνηση.

Προπονεις τον Νοτη; Τι θελεις να τον κανεις; Τι γυμναστη εχεις;

Ναι οικονομικά καλά είμαι αλλά λόγω πανελληνίων δεν έχω τόσο χρόνο να ασχοληθώ

Α εισαι μιρκος σχετικα με τις ηλικιες που εχουμε στο παιχνιδι; Τι θελεις να περασεις; Καλη επιτυχια ευχομαι.

This Post:
00
274733.124 in reply to 274733.123
Date: 2/14/2016 9:26:52 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Προπονεις τον Νοτη; Τι θελεις να τον κανεις; Τι γυμναστη εχεις;

Δουλεύω το πρότζεκτ που έλεγα αλλά ο Νότης δεν προλαβαίνει να γίνει αυτό που θέλω.
Οπότε απλά τον προπονώ κάπως να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και βλέπουμε.

Α εισαι μιρκος σχετικα με τις ηλικιες που εχουμε στο παιχνιδι; Τι θελεις να περασεις; Καλη επιτυχια ευχομαι.

Ναι ανήλικος ακόμα :Ρ
Για πολυτεχνείο πάω και βλέπουμε.
Ευχαριστώ φίλε.

This Post:
00
274733.125 in reply to 274733.124
Date: 2/14/2016 1:11:56 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Τα συγχαρητήριά μου στον maltezos jr για την άνοδο του στην Α1!!! Ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στη σεζόν και δικαίως πήρε αυτό που της άξιζε!!! Πολλά μπράβο αξίζουν και στον deborakla για την εξαιρετική του πορεία μέχρι τους τελικούς!!
Όσο για τα δικά μας... θα τα πούμε εν καιρώ από τη νέα σεζόν!

From: Jord
This Post:
00
274733.126 in reply to 274733.10
Date: 2/14/2016 1:16:43 PM
Overall Posts Rated:
3232
Συγχαρητήρια για την άνοδο στον maltezo και καλύ συνέχεια στην Α1!Φίλε μπορείς να μην πήρες πάλι το κύπελλο αλλά τελικά κούπα σήκωσες!!!Αντε και το νταμπλ του χρονου

This Post:
00
274733.127 in reply to 274733.126
Date: 2/14/2016 1:57:44 PM
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ
IV.17
Overall Posts Rated:
3838
Sygxarhthria sto Maltezo meta thn perysinh epityxia tou kypellou feto me thn koupa kai thn anodo sthn elit tou ellhnikou bb, apedeixe pws mono tyxaia den htan h perisynh tou poreia kai dikaia tha vrethei ekei pou tha vrehei thn nea seson!!!
Oson afora emena den ta katafera sta play out kai exw 25% pithanothtes na eimai xana sto pareaki sas, eidwmen!!!

This Post:
00
274733.128 in reply to 274733.127
Date: 2/14/2016 2:17:43 PM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
Συγχαρητηρια για τη ανοδο που πραγματοποιηθηκε παρα τη σοβαρη απωλεια απο τραυματισμο που ειχες !!!
Καλη συνεχεια στην Α1 !!!

From: ktlp
This Post:
00
274733.129 in reply to 274733.128
Date: 2/14/2016 2:21:17 PM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
Μπραβο και στον hanibal για το κοντραρισμα του μαλτεζου στους τελικους.

This Post:
00
274733.130 in reply to 274733.129
Date: 2/14/2016 6:07:09 PM
Overall Posts Rated:
4040
Καλησπερα σε ολους παιδια!!

Συγνωμη για την απουσια μου απο το φορουμ και το γεγονος οτι τοσο καιρο δεν απανταω αλλα το τελευταιο καιρο εχω πολυ περιορισμενο χρονο λογω δουλειας. Παλι καλα που ο αυτοματος πιλοτος και οι εντολες απο το κινητο δεν απεβησαν μοιραιες και δεν χαλασν το την εκδρομη που ημουν απο Παρασκευη μεχρι και πριν απο λιγο!

Στα του ομιλου τωρα :

Ναιιιιιιιι ρε Θεε του buzzer!! Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ναι ναι...παμε μωρε!! αχαχα συγνωμη παιδια αλλα επρεπε να βγει απο μεσα μου ακομα και με δυο λεξεις στο φορουμ.
Για την ομαδα μου δεν χρειαζεται να πω πολλα...Ενα project που ξεκινησε πριν 4 σεζον στην 4η κατηγορια κατεληξε με ενα κυπελο Ελλαδος και μια ανοδο στην Α1!! Δεν νομιζω οτι μπορουσα να φανταστω κατι καλυτερο!! Και μαλιστα η ανοδος ηρθε ισως την τελευταια σεζον αυτης της μαγικης φουρνιας παικτων που ξεκινησαν μαζι αυτο το ταξιδι...Πιθανως αν δεν ανεβαινα τωρα να χρειαζοταν να προβω σε μεγαλες αλλαγες οι οποιες τωρα ισως γινουν πιο ομαλα. Ηδη ο μεγαλος Kabacinski (ο παικτης πανω στον οποιο στηθηκε αυτη η ομαδα) οδευει προς τη δυση της καριερας του...Το ιδιο και ο διοσκουρος του και μεγαλος ατυχος αυτων των τελικων Tunaitis...Η μεγαλες χαρες που μου εδωσαν ομως αυτες τις σεζον με κανουν να τους κρατησω και την επομενη δινοντας τους αυτο που τους αξιζει πραγματικα...μια σεζον για παρτη τους στην Α1!!!!!!

Χιλια ευχαριστω σε ολους σας παιδια για τα καλα σας λογια!! Απολαυσα πραγματικα τις μαχες με ολους σας αυτες τις 2 σεζον!! Καλη επιτυχια σε ολους για την επομενη σεζον...καλη δυναμη και στα παιδια που επεσαν και καλη επιστροφη στα ψηλοτερα στρωματα.

Επισης καλη επιτυχια στον φιλτατο green october που αν και ανεβηκε δεν ξεχασε τους καημενους που διελυσε την προηγουμενη σεζον...να ευχηθω στους υπολοιπους να μην τους ερθει κατα δω γιατι τη βαψατε παιδια...δεν χανει με τπτ αυτος!!!χαχαχαχα...καλη δυναμη φιλε στην επανεναρξη της προσπαθειας σου για ανοδο!! Να σου πω οτι επειδη παρακολουθουσα γενικα Α1 οι αποψεις μου για την υπερομαδα σου επαληθευτηκαν...απλα σταθηκες ατυχος με το ποσο ισορροπημενος ηταν ο κοκκινος υποομιλος αυτη τη σεζον και για λεπτομερειες εχασες την παραμονη...εξαιρετικη ομαδα παντως!

Κλεινοντας τις ευχες να δωσω συγχαρητηρια απο τη μερια μου στον deborakla και στην ομαδαρα του τη Hanibal B.C. Να πω την αληθεια χωρις Tunaitis μεσα πιστευα οτι ολα ειναι πιθανα αν και τελικα ευτυχως για μενα διαψευστικα...παντως με πλεονεκτημα εδρας δεν νομιζω να ειχε κανεις τυχη απεναντι του...Επισης αρκετα νεανικη η ομαδα του οποτε αν τους κρατησει οπως ειναι βλεπω να κανει ζημιες τις επομενες σεζον...Οπως και να χει καλη επιτυχια στα μελλοντικα σχεδια του!!

Αυτα...κουρασα παλι και συγνωμη απλα επειδη ειχα καιρο να γραψω ειπα πολλα :)))
Για να κλεισω με ενα Tip για τα παιδια που του χρονου θα παλεψουν για ανοδο...ΕΔΡΑ παιδια...ΕΔΡΑ...αυτα τπτ αλλο...

Καλη συνεχεια σε ολους!!

This Post:
00
274733.131 in reply to 274733.130
Date: 2/14/2016 6:25:28 PM
Overall Posts Rated:
4040
Να δωσω και τις απαντησεις μου στο πολυ ενδιαφερον ερωτηματολογιο του Μετεοριτη:

1.Τίτλος καλύτερου ρόστερ
Hanibal...νομιζω λιγο καλυτερο συνολικα απο το δικο μου και αν ειχε την εδρα πιστευω το ειχε ψιλοανετα!

2.Τίτλος καλύτερου μάνατζερ
Deborakla...μου αρεσαν γενικα οι επιλογες του στους παικτες...νομιζω ταιριαζουμε στο στυλ παικτων που επιλεγουμε...

3.Τίτλος MVP
Kabacinski...δεν θα παω κοντρα στο buzzer και στις επιλογες της μηχανης του :P

4.Παίχτης που θα θέλαμε να έχουμε στην ομάδα μας
Myles Christian...Aκομα και τωρα σκεφτομαι να τον αγορασω χαχαχαχα...εξαιρετικος!!

5.Τίτλος καλύτερου πόιντ γκαρντ
Tunaitis...ασυζητητη...παικτης project διοσκουρος του Kabacinski

6.Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντ
Stravokanis...Ο bomber...εχει μεινει στην ιστορια της κατηγοριας ετσι κι αλλιως (υψηλοτερη επιδοση σε ποντους και μαλιστα εναντιον μου...πφφφφφ...χαχαχα)

7.Τίτλος καλύτερου σμολ φόργουορντ
Kabacinski...χωρις δευτερη σκεψη

8.Τίτλος καλύτερου πάουερ φόργουορντ
Myles Christian...Τι αλλο να πω γι αυτο το παιδι...

9.Τίτλος καλύτερου σέντερ
Hugo Thamme...αν μπορουσα να επελεγα αμυνα 5 πανω στον Tamme θα την εβαζα...αλλα δυστυχως δεν εχει αυτη την επιλογη :))

10.Ευχάριστη έκπληξη
Hanibal...Δεν τον περιμενα για βασικο αντιπαλο στην μαχη της ανοδου στο ξεκινημα της σεζον...ημουν αναμεσα σε Borba και mpekrides...Αλλα το εξαιρετικο ροστερ του δεν αφησε περιθωριο σε κανενα!

11.Δυσάρεστη έκπληξη
Ολοι πηγαν καλα...ισως ο λυκος που δεν επαιξε την κατηγορια...Αν και εμενα μια χαρα με βολεψε χαχαχαχαχα

12.Τίτλος καλύτερου παίχτη της ομάδας μας
Αν και οι Kabacinski Tunaitis τραβανε ολα τα φωτα της δημοσιοτητας πανω τους...υπαρχει ενα φτωχο πλην τιμιο παιδι που παιζει απο τα 18 του στην ομαδα...ανδρωθηκε στα κλεμμενα και ειναι παντα η ησυχη δυναμη που σπρωχνει ολους τους υπολοιπους...πολυ ατυχος φετος αφου εμεινε εκτως με 5 βδομαδες τραυματισμο...Ο λογος για τον ΑΡΧΗΓΟ τον ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ...τον MVP...Ožbolt Dolenšek!! Τη νεα σεζον περιβραχιονιο στην Α1 αρχηγαρα μου...

This Post:
00
274733.132 in reply to 274733.131
Date: 2/14/2016 7:12:33 PM
Kapital B.C.
III.3
Overall Posts Rated:
9595
Καταρχην τα συγχαρητηρια στον maltezos jr για την παναξια ανοδο του αλλα δεν θα μας λειψει κιολας γιατι μας ειχε απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα οποτε ενας λιγοτερος.

Τωρα στα του ερωτηματολογιου:

1) Ο πρωταθλητης πιστευω το απεδειξε!!!!!!!

2) Η ιδια απαντηση με την 1η ερωτηση!!!!!!!!

3) Δεν θα παμε κοντρα στην ψηφοφορια!!!!!!!!

4) Myles Christian με κλειστα τα ματια!!!!!!!!!

5) Hektoras Tunaitis ικανοτητες δεν γνωριζω αλλα οδηγησε μαεστρικα τα klemena oneira οποτε τι να πεις!!!!!!!!

6) And the bomber is Stefos Stravokanis!!!!!!!!

7) Bolesław Kabacinski με την αιτιολογια οτι ο δικο μου γερασε πια!!!!!!!!!!!

8) Δες απαντηση 4η!!!!!!!!!!

9) Last but not least να μην ευλογησουμε τα γενια μας Pang Xuanchao!!!!!!!!!

10) Batsi γιατι τον θεωρω καλο μαεστρο και με εξεπληξε με το στησιμο του στον μεταξυ μας αγωνα!!!!!!!

11) SouthWolfPack

12) Gianluigi Luchetti που με 19,7 ποντους ανα αγωνα ηταν το πρωτο βιολι!!!!!!!!!!!!

Advertisement