Τάκη θα σου απαντήσω και για τα ratings που λες... με ένα παράδειγμα που όλοι μας καταλαβαίνουμε.
Αν δεις ένα οποιοδήποτε παιχνίδι όπου μία ομάδα έχει παίξει υπομονετικός με τον σουτέρ να παίζει σαν C...ποια είναι τα ratings και τι ακριβώς λένε;;; Αν τα διαβάσεις σκέτα...φαίνεται σαν η ομάδα που έχει παίξει υπομονετική να είναι χειρότερη...παρόλα αυτά... αρκετές φορές κερδίζει τα παιχνίδια.
(78491470) Δες τα ratings και πες μου αν δικαιολογούν το τελικό σκορ.
Θεωρητικά η ομάδα μου έχει χειρότερα ratings...παρόλα αυτά κερδίζει εύκολα με +30!!!
ΜΗΝ προσπαθείτε να εξηγήσετε τα παιχνίδια βασιζόμενοι σε αυτά τα στοιχεία και μόνο. Υπάρχουν χιλιάδες άλλα στοιχεία τα οποία συνυπολογίζονται και τα οποία αγνοούμε. Αυτό θέλω να πω. Ότι βλέπουμε κάτι που θεωρητικά είναι υπέρ μας και πιστεύουμε πως θα έπρεπε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο. Κοιτάτε για παράδειγμα την ροή. Η ροή βγαίνει από τα skill των περιφερειακών παικτών κυρίως στην πάσα. Αυτό προϋποθέτει πως θα κυκλοφορήσεις καλύτερα την μπάλα...άρα ο συγκεκριμένος δείκτης θα είναι υψηλός. Αν όμως αυτός που είναι ο αποδέκτης της τελικής πάσας είναι κουλός ή σε κακή βραδιά...τι να την κάνεις την υψηλή ροή;;;