faptul ca nu i se accidenteaza ar putea tine si de noroc sau cum a zis jokeru poate are medic mai bun, desi eu tin sa cred ca are mai mult noroc(stie sa isi ia jucatori cu talent sa se fereasca de accidentari). referitor la faptul ca tu ai o strategie, nu e neaaparat mai buna, e doar o varianta de joc. daca te uiti la cateva echipe din liga nationala au 5 titulari si restul rezerve de 5-10 mii salariu. sau titulari ceva mai slabi si 2-3 rezerve mai bunicele. sincer sa fiu nu stiu care strategie e mai buna. eu inca sunt in crestere de skiluri si nu pot sa antrenez forma cum ar trebui sa antrenez in liga nationala. adversarul pe care l-ai mentionat joaca totusi la forme, adica titularii lui nu depasesc 85 de minute pe saptamana, si probabil ca antreneaza si forma. referitor la eficienta ridicata, eu cred ca sunt 2 factori care influienteza eficienta. primul ar fi ca si-a luat jucatori cu talent la puncte, iar al doilea factor e ca in liga II nu sunt aparari prea mari si chiar daca sunt mai mari nu sunt echilibrate. spre exemplu eu in liga II imi permiteam sa am atac interior 18 la pivot, 15 la EXF si 13 la extrema, si scoteam un atac de 11 in caciula. desigur ca daca te aparai 2-3 zona la mine ramaneai descoperit pe exterior si te puteam lovi acolo, asa ca nu puteai in orice caz sa joci decat om la om care nu te prea avantaja. probabil ca niste calcule asemanatoare a facut si Orastie. Sau e posibil sa vorbesc complet pe langa, ramane la latitudiena voastra ce credeti . referitor la faptul ca pocnesti de nervi, nu cred ca e cazul nici in viata reala, cu atat mai putin pentru un joc virtual asupra caruia controlul userilor este dupa parerea mea destul de mic, si nu are sens sa te enervezi pentru un lucru asupra caruia nu ai control.