ben de moutlinho hocama katılıyorum. ne kadar maaş bi oyuncunun yetenegini cok fazla yansıtmıyor diyoruz da maaşı artıran şeyler yetenekler değil mi. ve o 37klık maaslı oyuncun özellikler ne olabilir ki? heralde top surme toptutma efsanevi(ts ve tt maasa biraz az etki ediyor bildigim kadarıyla) diğer bölgeleri de sansasyoneli geçemez bir kere. ya da heybetliyi. bir de maç sonu değerleri var. bu maç sonu değerleri hiç mi birşeyi göstermiyor. bu adamalrın ts ve tt leri bu kadar yüksek ise nasıl hucum akıcılıgı zayıf cıkabilir. ayrıca dk hesabına gelirsek. ne kadar saçma bir olay. bi oyuncu 48 dk oynayınca mı iyi performans gösterir yoksa 30-35 dk civarı oynayınca mı? hucjiabın da kadrosunu biliyoruz. top surme ve top tutmaları düşük dış oyuncualrla oynuyordu ama 2 sezon hem lig hem turkiye kupasını götürdü. şimdi ben anlayamıyorum hangi yetenekler önemli. bu oyunda 12. sezonum ve hala aklımın almadıgı seyler var ya:S yani bi istikrar yok. nasıl bir takım kurmak gerekli hala anlamıs değilim.
maaş hiç göstermiyor diye birşey demedim ama tam olarak maaşı iyi olan daha iyidir demek olmuyor, yasarın 400 küsür maaşı var dış defansı yok denilebilir uzaktan şutu iyi olan bir uzunu nasıl savuncak tartışılır yada top sürmesi iyi olan uzunu bu uzunun maaşı 100 k bile olabilir. selim dışındaki diğer uzunlarımın maaşı çoğu takımın uzunlarından daha az ama daha çok verim aldığım ortada yalnız içeri bak oynayamıyordum bu uzunlarla selimle o eksiği kapattım.
48 dk oynayan oyuncudan daha iyi verim almak neden saçma geldi sana onu anlamadım önemli maçlara yedeksiz çıktığın hiç olmadı mı?? bunu hepimiz ara ara yapıyoruz çünkü bırak 15 dk 5 dk oynayan bir yedek oyuncu bile maçın çevrilmesine neden olabiliyor ki bu maçta fark sadece 10.
benim fikrim şu anda en önemli özellik dış defans oyunu domine ediyor hucjab 2 sezon 2 kupayı alırken en iyi dış defanslara sahipti bunu kimse inkar edemez elimizde oyunculara göre motoru yorumluyoruz pasında önemi bence çok fazla ama herkeste paslı uzun olmadığı için bunun farkına varmıyor olabiliriz.