Mvp της σεζον τελικα αναδειχθηκε ο παικτης της ομαδας μας
Mitar Vojinović (28872295). Ο Σερβος λιγες ωρες μετα τη συγκεκριμενη διακριση δηλωσε:
''Ειμαι πολυ χαρουμενος για το συγκεκριμενο βραβειο. Δε θα σημαινει τιποτα ομως για μενα αν δεν συνοδευτει με την ανοδο της ομαδας μας. Εχουμε μπροστα μια σειρα με τελικους και πρεπει να φανουμε πιο ετοιμοι απο ποτε. Και εμεις και ο αντιπαλος ετοιμαζομαστε και δουλευουμε σκληρα γι αυτα τα παιχνιδια. Οσο αφορα το μελλον μου στην ομαδα καλυτερα μη με ρωτατε ακομα. Πρωτα θελουμε να τελειωσουν τα φετινα μας παιχνιδια και μετα θα δουμε. Προσωπικα ειμαι ευτυχισμενος εδω και θελω να μεινω στην ομαδα για παντα. Αν ομως πετυχουμε την ανοδο τελικα το επιπεδο ανεβαινει και οι απαιτησεις σιγουρα αυξανονται. Θα μιλησουμε εγω και ο μανατζερ μου με την διοικηση και θα αποφασισουμε για το καλο ολων μας. Οσο αφορα την εθνικη ομαδα σιγουρα ειναι ονειρο ζωης αλλα ειναι κατι πολυ δυσκολο. Αν ερθει καποια στιγμη εχει καλως. Τελος να ευχηθω καλη επιτυχια στον αντιπαλο στους τελικους και να παρακαλεσω στον κοσμο και των 2 ομαδων να γεμισει το γηπεδο αλλα χωρις να υπαρξουν επεισοδια.''