BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
169045.120 in reply to 169045.118
Date: 1/12/2011 2:40:21 PM
Overall Posts Rated:
561561
Nusisneki, Kepale, tu! Koki dar uzsienieti treneri?! Parsidaveli tu:-D smagu tada kai su tais paciais italais reiktu lost, netik wisu musu zaideju skikus zinotu, bet ir taktika :-D kai realus pasaulis ir kontraktai yra, pinigai mokami yra viena, kai tai zaidimas, tai kita. Sneki vejus. Apgalvok visad ka rasai i foruma. Dar sokolada pasiulyk i musu realios rinktines izaideja ar pan. Subresk kirkai. Nebevaikas esi.

This Post:
00
169045.121 in reply to 169045.114
Date: 1/12/2011 3:15:54 PM
Overall Posts Rated:
55
Vyruti labai žiuriu pasitiki savim ir galiu pasakyt, kad pernelyg.Nes jei iš tavo trenerio posto gausis iprastas vaizdas, tai tada manau pasiteisinimu nerasi, anksčiau laiko nešnekėk.

From: pupkiz

This Post:
11
169045.122 in reply to 169045.121
Date: 1/12/2011 3:26:33 PM
Overall Posts Rated:
182182
O tu? :D

Noriu pagaliau padaryti tai ko Lietuvos rinktinė BuzzerBeateryje realiai nėra mačiusi, kalbu apie saldžias pergales prieš iki šiol neikandamus priešininkus Rinktinė stipri, rezultatų nėra, su mano atėjimų to nebūtų.

This Post:
00
169045.123 in reply to 169045.121
Date: 1/12/2011 3:47:33 PM
Overall Posts Rated:
3636
Vyruti labai žiuriu pasitiki savim ir galiu pasakyt, kad pernelyg.Nes jei iš tavo trenerio posto gausis iprastas vaizdas, tai tada manau pasiteisinimu nerasi, anksčiau laiko nešnekėk.

beabejo pasitikiu savimi, kitaip nekandidatuociau kad atstovauti Lietuvos NT, mano pasitikejimas gristas darbu, kuri zinau kad nudirbsiu, jau dabar siokius tokius paruosiamuosius darbus darau, ir kaip sakiau karta, as esu kovotojas maksimalistas

From: andretas

This Post:
00
169045.124 in reply to 169045.122
Date: 1/13/2011 12:33:04 AM
Overall Posts Rated:
55
o pats ką sakytum? stengsies būti nesutriuškinamas?

From: LA-YoMaYo

This Post:
00
169045.125 in reply to 169045.93
Date: 1/13/2011 1:25:49 AM
Overall Posts Rated:
205205
kaip matom yomayo puikiai dalyvauja debatuose

dirbu nakti sia savaite, o didziaja dali dienos pramiegu, o va dabartiniu laiku kai rasau nelabai daug norinciu diskutuot speju klauskit, kritikuokit ir visaip kitaip kreipkites - atsakysiu visiems.
pats juk kazkur rase kad ne visada turi galimybe prisijungt prie buzzerio, tai kam dar toki rinkt?

rasiau jau tik nepamenu ar sitoj temoj, TURIU PASTOVIA GYVENAMA VIETA IR INTERNETA METAMS IR NETGI KOMPIUTERI!!!! ir laisvo laiko i valias irviso kito ko tik gali prireikt)))

Last edited by LA-YoMaYo at 1/13/2011 3:03:49 AM

From: impero

This Post:
00
169045.126 in reply to 169045.124
Date: 1/13/2011 1:30:36 AM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
Savotiskas esi kandidatas...bet del to, kad eini i rinkumus. Taves tavo grupeje tikriausiai nevisi pazista, o jau lendi i rinkimus. Neisizeisk, bet tave ir laimonas nugaletu :) kuri bent musu bendruomene zino.
Sakyt ar rasyt ka toj kalboj rinkiminei apskritai nieko nereikia, tave jau turi visi pazinoti. o ta pagrazinta CV tai....smagu paskaityt :)

This Post:
00
169045.127 in reply to 169045.94
Date: 1/13/2011 1:51:04 AM
Overall Posts Rated:
205205
Kiti jau mano vien del vardo laimesiantys

del to ir nemegstu, kad jus visi laikot mane kazkuom mistiniu, neiveikiamu..) pamenu budavo komentaru: o ne losiu su kawarsku, reik pasiduot... kaikada ir dabar atsiranda tokiu esu II lygos vidutiniokas siuo metu ir niekas daugiau uzsiemu treniruotem, ruosiuos palankiam laikui sturmuot lyga, su salyga, kad kitasezona buciau konkurencingas LBBL, o ne bet kokiu budu pakliut i ji ir trintis dugne (magnumopuso pvz tiks manajam manau)
Tegu ateina i foruma paraso ka ketina daryt kitaip nei pries tai vyrai, kur tuos rezervus mums trukstamus ras

daug neprigalvosi cia
1. prioritetas zaidejams su perdavimais, blokais, baudom
2. prioritetas pf/c su metimais, verzimusi, algom tikrai ner tikslo gasdint
3 .sf turim idealu, ner problemu
4. pasigedau pas Luka extreme taktiku(oldschool)(pvz kaip 3 C starte, ypac kai turm Malinina bei pora kitu neitrauktu i NT), taip pat Peslikas prie Begt mest ne toks jau super del truputi geresniu inside skillu)
5. nesutinku, kad begt mest nenugalima, visos taktikos tinkamai naudojamos yra super,
6. svarbiausiai dabar reikiamose vietose multiskillint ateities NT kandidatus, kol alga prieinama visiems
7. pats zinai mano ikalbinejimo igudzius, del formu ar treniruociu
manau rasciau daugiau punktu, tesim diskusijas, isryskes patys
Garantuoju atsitiktu aukselio variantas kai nt sudetys net nesudedamos, ar kaip pats kad buwo vokietijoj

gili praeitis tie laikai, gyvenkim dabartim ner visiskai sansu likt be interneto

Last edited by LA-YoMaYo at 1/13/2011 2:17:10 AM

This Post:
00
169045.128 in reply to 169045.96
Date: 1/13/2011 1:58:47 AM
Overall Posts Rated:
205205
Supranti Mindžiau nesu aš ten belekoks NT fanas nei kandidavau niekada ir nesiruošiu kandidatuot, bet lošiu pakankamai ilgai, o tai nemažai pasako, kad keičiantis pačiam žaidimui keičiasi ir manager'iai. Tave gerbiu už viską ką padarei dėl NT, nes pats vienam manager buvau du pirmus sezonus NT treneriu ir žinau ką reiškia viską surinkt nuo nulio, kai kad kiekvieną sezoną U-21 treneris renka jaunius, taip kad tikrai tą vertinu, bet matau tave kaip kokį Wiltą Chamberlainą, kuris buvo "achuienas", bet tada kai tokių buvo mažai, o dabar kiekvienas NBA klubas turi po tokį, kaip jis (efektyvumo prasme sakau). O sorry parašiau, nes tikrai gaila, kad viską ką Paulius dabar parašė yra tiesa...

tai as nestoviu vietoj irgi tikrai paskutiniais sezonais daug pasikeite prioritetai, pats dabar juos bandau igyvendint savo komandoj kad buvau 2sezonus neaktyvus nereiskia, kad manes visai nebuvo forumuose yra labai daug info, manau tikrai pasivijes esu zaidimo supratimu kad nepalieku komentaru nereiskia, kad neperskaitau kazko, ar esu neaktyvus
gerbiu tavo nuomone, kad ir kokia ji bebutu))

This Post:
00
169045.129 in reply to 169045.99
Date: 1/13/2011 2:04:26 AM
Overall Posts Rated:
205205
Sakot cia pas Deivi tipo entuziazmo daug. Tai entuziazma renkam ar treneri? Vaidas irgi buvo pilnas entuziazmo, bet tik tiek. Rinktinei reikia taktiko, ne vadybininko, isitikinau pats. Tad rinkit TAKTIKA, o ne entuziazma, realista ar burtininka. Jugi ten sudet taktika pagrindas yra. Mindziuz sake, kad laiko yra ir rinktinei jo uzteks, nereiks cia kruvos laiko tam. Matyt dirba ar ka. Zmogus patyres, buves nt treneris supranta kur eina, ka kaip daryt.

ir siaip treneriu but labai nelengva, manau prisidesi ne tik tu bet ir Ucan ne viskas, ko nori pildosi, ne viskas ko prasai ir pazada pildosi ypac kalbant apie formas sunku susikalbet su zaideju savininkais kuriu komandas tempia tie zaidejai, ar yra paeme zaidejus lemiamoms kovoms ir tikrai prioritetu laikys kluba su treniruotem truputi lengviau, bet irgi priklauso nuo kitu treniruojamu

Advertisement