BuzzerBeater Forums

Latvija - IV.16 > kurš?

kurš?

Set priority
Show messages by
From: Armiins

This Post:
00
194964.12 in reply to 194964.11
Date: 04/30/2017 06:48:34
Overall Posts Rated:
231231
Jā, Ikstens un citi tā laika "monstri" bija skaidrs mājiens spēles veidotājiem. Būtībā ar Ikstena palīdzību, Tu arī esi pielicis roku spēles veidošanā, jo, protams, notika spēles "koda" izmaiņas algās utt. Jau pieminēji, ka diemžēl Ikstenu nācās pārdot - noteikti ļoti sāpīgs solis, jo šeit vēl teici, ka gribētos jau saglabāt viņam vietu komandā visu laiku. (58197.44). Vai nekad nebija domas, ka vajadzētu viņu kādreiz atpirkt, un ļaut karjeras nogali aizvadīt atkal SK Valmieras rindās?
Starp citu, Tu bieži esi bijis "priekšā laikam", jo (protams,Vergeļa/Ikstena dēļ), bet Tu biji viens no pirmajiem, kurš konsekventi izmantoja "Izspēlēt". Kas vispār Tev šajā spēlē patīk visvairāk, un ko Tu noteikti vēlētos uzlabot?

Te arī laikam atbilde, kādēļ neizdevās noturēt viņu komandā. Mēs te skaitījām kapeikas algās, bet pārdodot jau bija 190k - tam laikam nepanesams slogs. Runājot par atpirkšanu, bija tāda vēlme un doma (pēc ēras, kad Ikstens spēlēja Broken Roses, kurš dominēja Virslīgā daudzas sezonas), taču to neizdarīju 2 iemeslu dēļ. Viens bija joprojām lielā alga, taču jau lielais vecums (strauji skilu kritumi), bet pats galvenais - neesmu nekad pircis supu, kas liedz izmantot Slavas Zāles iespējas. Ja būtu sups, tad paņemtu 200%, kaut vai uz pāris nedēļām, lai ievietotu Slavas Zālē un mierīgu sirdi aizlaistu pensijā.
Par taktikām runājot, tā tiešām sanāca, ka visvairāk izmantoju Izspēlēt taktiku, kas, ņemot vērā manus treniņu paradumus, bija diezgan loģisks risinājums, jo vienmēr audzēju spēku tieši zem groza. Lielākajai daļai visvairāk patika spēlēt Skrien&Met, jo pie tās taktikas bija lieli rezultāti, daudz iemesto punktu, komandas līderi statistikās bija pirmajās vietās utt. Diezgan saprotama un patīkama izvēle, jo var paspīdēt skaitļos. Vēlāk gan izrādījās, ka tieši Izspēlēt taktika ir visefektīvākā visā Buzzerī un to sāka lietot daudzi, kas sitās par uzvarām līgās, B3, kausā. Tagad gan spēles algoritmi ir pamainījušies un ja godīgi, man nav ne jausmas, kas ir labākās taktikas uz doto brīdi.
Lai arī spēles interfeiss un piedāvātās iespējas nav mazsvarīgas, visvairāk man šajā spēlē patika mūsu LV komūna, kā arī starptautiskā. Tieši lietotāji bija tie, kas šo spēli padarīja tik foršu. Visa tā sacensība par uzvaru līgā, kausā, B3, izlasēs - tas bija ne tikai individuāls mērķis, tā bija tāda kopīga padarīšana.
Laikam jau pašā spēlē neko daudz nemainītu, varētu varbūt vēl kādus lietotājam individuālus nieciņus pielikt (in game tasks, modifikācijas utt., ne tikai supa lietotājiem), lai ir vairāk laika, ko pavadīt šeit, kā tikai salikt sastāvu un šad tad parakāties tirgū. Bet vairāk par visu vēlētos, lai atgriežas spēles popularitāte, lai LV forumi ir aktīvi, ir daudz lietotāju - tas pats galvenais!

Ko mēs no SK Valmiera varam sagaidīt šosezon? Kādi ir mērķi gan līgā,gan Kausā?
Vai kādreiz Tevi,iespējams, redzēsim arī kā kandidātu uz izlases posteni?
Domājams, ka šī būs tāda taustīšanās sezona, galvenais noturēties, pie reizes mazliet pamainot sastāvu un nostabilizējot sniegumu. Taču nākamsezon gribētos jau pamaisīties par uzvaru gan kausā, gan līgā - daudz gan atkarīgs no veiksmēm tirgū, jo skatos, ka ļoti plašā diapozonā tiek maksāts par spēlētājiem. Vari dabūt džeku pa 2m, bet tādu pašu pārdod pa 4-5m. Ja izdotos pāris veiksmīgi darījumi (ne gluži būt par daytrader, vienkārši sastāva nomaiņas procesā), tad domāju, ka ir cerīgi parīvēt kanti stiprākajiem.

Par izlases vadīšanu jūtos diezgan skeptiski - tā tomēr liela atbildība, bet gadās brīži, kad spēlei nevaru veltīt pat minimāli nepieciešamo laiku. Lai nu ko, bet dabūt neuzliktu sastāvu būtu lielākais pazors, kādu Bazzerī var noraut. Pagaidām, nē, paldies.

From: Armiins

This Post:
00
194964.13 in reply to 194964.12
Date: 04/30/2017 06:50:22
Overall Posts Rated:
231231
Kuru uzskati par labāko Latvijas menedžeri - Wertol, Turix, Versis, varbūt kāds cits?
Kurus 3 no tagadējiem latviešu buzzerbeater spēletājiem, Tu gribētu savā komandā, ja būtu tāda iespēja?
Tev doto 130 skillpointi - izveido savu spēlētāju (bez FT/staminas)!
Kurš uzvarēs LBL, kurš NBA?

Paldies, Bagij! Veiksmi Tev dzīvē un šeit! Lai izdodas piepildīt visus mērķus!

Uhh, viennozīmīgi grūtākais jautājums! Es nevēlētos izcelt kādu konkrētu menedžeri, jo mums ir daudz lielisku un panākumus sasniegušu komandu vadītāju. Drīzāk varētu pieminēt ēras, kurās atsevišķi klubi dominēja. Līdz 15. sezonai BK Tukums un Laachi dalīja titulus, tad sekoja Broken Roses dominance daudzu sezonu garumā. Un šobrīd Ilguciеms Ваd Danсеrs skalda un valda visu šo pasākumu.

Noteikti jāpiemin un liels paldies jāpasaka visiem NT un U-21 vadītājiem par ieguldīto darbu un panākumiem Latvijas komūnas pārstāvēšanā starptautiskā arēnā. Kā arī, mums ir bijuši savi B3 čempioni - tas tomēr ieraksts uz mūžu.

Atbildē par izlases spēlētājiem mazliet nokaunos, jo neesmu sekojis individuāli spēlētāju panākumiem un pienesumam izlases labā, tādēļ nemācēšu teikt. Iziešu cauri izlases arslēgas spēlēm, varbūt tad man būs viedoklis :)
Iedomājos, ka savā komandā labprāt redzētu šādu multiskilainu SU:
Metiens lēcienā: 15
Tālmetieni: 10
Aizs. perimetrā: 13
Dribls: 15
Caurgājiens: 15
Piespēles: 10
Metiens zem groza: 18
Aizs. soda lauk.: 19
Atlecošās: 12
Bloķēšana: 3

Kā valmierietis, LBL būšu par Valmieras titula nosargāšanu, pēc neskaidrā un lēnīgā sezonas sākuma, "uz papīra" tas ir paveicams! Un vispār, joprojām milzīgs prieks par pagājušā gada uzvaru! NBA man nav tāda izteikta favorīta, nav mīļākās komandas. Tā neitrāli patīk GSW šovveidīgais basis, bet tā kā Spurs spēlē Dāvis, tad būšu par Spurs.

Liels paldies, Armiin par izrādīto interesi, jautājumiem un darbu mūsu buzzera komūnas labā! Arī Tev vēlu visu to labāko gan dzīvē, gan spēlē un ļoti ceru, ka Latvijas komūna šeit ir uz ilgu palikšanu!