BuzzerBeater Forums

BB România > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: bDanv

This Post:
00
191433.12 in reply to 191433.10
Date: 7/27/2011 5:45:53 AM
Overall Posts Rated:
66
Am i the only one candidate?

no. but you're the only one that found some time to write a speech.

if the others don't bother to write a few lines in the speech thread, how can we be sure they have the time to take care of our NT? i had to search them by name to see who they are and what are their achievements (if any).
also, i see no RBBA manager enlisted. what's the catch? it is not worth it?

This Post:
00
191433.13 in reply to 191433.12
Date: 7/27/2011 6:03:02 AM
Carbó VB Ploiesti
II.1
Overall Posts Rated:
147147
also, i see no RBBA manager enlisted. what's the catch? it is not worth it?

iti raspund eu la pb asta
nu e vb ca nu merita, ci necesita timp
poate asteapta ultima zi sa-si faca intrarea cineva de-acolo...cine stie?

(acum traduc ca sa-nteleaga si d-nu' din Grecia) :)
it's not like it's not worth it, but it takes time, and time is very precious nowadays

Last edited by MCMXC a.D. at 7/27/2011 6:03:22 AM

This Post:
00
191433.14 in reply to 191433.11
Date: 7/27/2011 6:31:50 AM
Overall Posts Rated:
11
Patriot,i will answer to you with plesure.Of course i will be foolish if I search in every leugue,every team from romanian players,So I am gonna use the programm of bb-stats.org where i can found easy the players that they are "Ok" about my criteria(if you understand me).And as for more help I will ask about 1-2 friends from bigger leauges in my country and of course yours...I am on 4rd division buy unluck,can you ever imagine that the best players injured one game before play off ?but no excuses!I am on 4rth division(but on a counrty of 2200 users)but i dond to say excuses.Of course the choise the country was not by random.I choose Romania because it s an active community(wiil help me succed the first goal,"invest on drafts and U21 players")and second because i saw the roster(from the salaries)and i ask my self why the team dont pass the 1st qualification of european championship.(sorry for the mistakes but i am writting quicly)
I hope i answerd in all of your questions :)

Nikos

Last edited by χχ1 at 7/27/2011 6:37:27 AM

This Post:
00
191433.15 in reply to 191433.10
Date: 7/27/2011 4:29:27 PM
Overall Posts Rated:
345345

Boston celtic
I can show you manager that when they are managers in NT they became better.If you see in my national team kajjabr was on Iv when he takes the lead of NT seson 11 and now he is on A1.No I dont pick up this country by random,but i believe in my abilities.And of course here I am gona need your help if you want too.

I believe in your abilities too. You have great potential in leading your own team. Sorry for being patriotic... However, there's no reason i (or anyone else for that matter) should pick you. You just look like you are very lost:) no offense

Am i the only one candidate?

Is this why u picked us?:) you thought there would be a lack of competition?

P.S. Try stating your answer in a more correct way. Your spelling and use of words is hard to follow

This Post:
00
191433.16 in reply to 191433.15
Date: 7/27/2011 4:51:57 PM
Overall Posts Rated:
77
Si cine ziceati ca va candida? :-P
Ma dezamageste interesul scazut pentru alegerile viitorului manager al echipei nationale.

From: χχ1
This Post:
00
191433.17 in reply to 191433.16
Date: 7/27/2011 6:19:21 PM
Overall Posts Rated:
11
Τheres is no offense.Ok.I said that if i were in your position i also have more doubts but i will look about this option,because there is the only one who find the time to write a speech.No matter,i will be for the cyprus U21,but i want to help Romania became a better team.Sorry for all this but,I am gonna regret from my nomination.Thanks a lot that you look in my option(No offense)
Good luck,in ROmania trully...

This Post:
00
191433.18 in reply to 191433.16
Date: 7/29/2011 4:10:20 AM
Overall Posts Rated:
2222
am tot urmarit forumul asta si sincer, nu stiu pe cine sa votez :))

cred ca e important ca cel care este ales sa aiba suportul majoritatii comunitatii BB din romania. care este trendul pe aici? cine ati vrea sa fie antrenor?

eu unu cred ca in principal trebuie sa fie unul dintre cei care au scris un discurs. cei care nu si-au dat interesul ca macar sa scrie un discurs ies din prima pentru mine.

dintre cei cu discursuri eu am doua preferinte momentan. razant pentru ca este prieten cu skeet_leo (un manager care mie mi se pare ca a adus lucruri bune pe aici). asta ma face sa cred ca ar putea avea suportul comunitatii si cativa manageri in spate pe care sa se bazeze sa-l ajute.

iar al doilea candidat care mie mi se pare interesant e DACHO din Muntenegru pentru ca are experienta mai mare si a fost NT coach. dar sunt 2 semne mari de intrebare in cazul lui. d c echipa Muntenegrului a cazut 20 de pozitii sub comanda lui? si cati manageri de la noi vor fi de acord cu un NT strain si cat de bine va merge comunicarea?

ce parere aveti?

From: Soimul

This Post:
00
191433.19 in reply to 191433.18
Date: 7/29/2011 4:15:53 AM
Overall Posts Rated:
3838
este foarte probabil ca cei care nu au scris discursuri sa nu fi avut timp sa faca asta, insa nu este timpul trecut. Cat despre un NT strain mie personal nu mi se pare o idee buna,asta pentru ca pana la urma cine este roman, incearca sa faca treaba...

Eu astept insa finalul inregistrarilor, asta pentru ca pot aparea mari surprize...

Momentan, dintre cei inregistrati si eu il prefer pe razant, asta pentru ca istoria echipei lui arata ca se poate face treaba daca te tii de echipa.

Bafta celor inregistrati.

P.S. Cei inregistrati deja pentru alegeri, va asteptam cu discursurile ;)

Last edited by Soimul at 7/29/2011 4:17:46 AM

From: bDanv

This Post:
00
191433.20 in reply to 191433.18
Date: 7/29/2011 7:14:17 AM
Overall Posts Rated:
66
d c echipa Muntenegrului a cazut 20 de pozitii sub comanda lui?

@DACHO: i'm translating andrei_r question above:
how come Crna Gora NT dropped 20 places while you were NT coach?

This Post:
11
191433.21 in reply to 191433.18
Date: 7/29/2011 7:29:33 AM
BV Pistons
II.3
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Si eu ma aflu in aceeasi situatie, nu stiu pe cine sa votez.
Primul criteriu, din punctul meu de vedere, este experienta in joc, in sensul ca in acest moment, pentru candidat, BB sa nu mai prezinte vreun secret. Al doilea, recunosc, este acela de a fi roman. Asta pentru ca in cazul unu manager strain, e posibil sa avem probleme de cumunicare. Totusi, daca nu se poate, asta e situatia, trebuie cineva competent, fie si din alta tara.
Din partea mea au o bila alba cei care si-au scris un discurs, bineinteles. Momentan ma inclin spre razant, datorita faptului ca a antrenat si are in lot un jucator de nationala, deci el deja a facut ceva pentru echipai. Inca sper ca vom mai avea candidati calificati, poate chiar si din RBBA.

From: Dacian

This Post:
00
191433.22 in reply to 191433.21
Date: 7/29/2011 9:04:23 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Mie mi-ar placea sa-l vad pe dumy la nationala.
Are multa experienta si cred ca numai imprejurari nepotrivite l-au ferit de postul asta la un moment dat.
Nu mai stiu ce conflict a fost pe atunci, eram si eu doar la inceput. Dar el chiar merita acest privilegiu. Asta vorbiind strict de zona de tactica. Mai greu e cu obligatiile postului, pentru care trebuie sa aloci timp. Scoutingul si mai ales comunicarea cu managerii selectionabililor fiind foarte dificile, si nu oricine e dispus sa candideze fara a fi sigur ca poate face totul temeinic.

Advertisement