BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Сезон 16

[NT] Сезон 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
183900.12 in reply to 183900.4
Date: 5/8/2011 8:52:43 AM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Ок, радвам се че си намерил толкова реализъм в играта, но наистина все пак е само симулатор, да не я надценяваме ;) Логично е да имат истински баскетболен консултант, все пак всички потребители искат реализъм, но същевременно да си останат пак 5-6 настройки за самите мачове, а играта да не е свръх сложна и вместо да привлича нови потребители да ги отблъсква, все пак от това зависи и финансите на компанията, няма да има съпорти ;)
Понеже ти като треньор, а и като играл да речем други ПЦ игри за баскетбол си видял, че там са сложени далеч повече настройки, доближаващи максимално до реалността, за която говориш ти.
Съгласен съм(а и те си го казаха), тук енджина се състои от над 10к. кодови реда, което прави наистина реалистична симулация. И разбира се ако четеш "детайлите", би се възползвал и експлоатирал нещата в своя полза.
Ти каза, че не си играл други онлайн симулатори, е аз съм и там са далеч по-прости и жалки нещата, за това и съм решил да се преместя очевидно тук, защото и аз виждам, че играта задоволява моето желание за реализъм.

Иначе да, виждал съм два мача да завършват с абсолютно същите статистки(вероятно и ти щом си чел), верно 2 поредни мача, но това си е някъв крак в играта и малко помрачи мнението ми за нея. Е казаха, че е бъг, но вече 2-ри пореден сезон го виждам, лоша работа
Иначе не мисля, че играчите имат характер и адаптация, освен че е доказано, че има скрит показател за фаловете, а при купуването на нов играч, би се отразило на публиката и рекламата ти в негативен план. Ако са "забравили" да ни споменат за това нещо, по лошо за тях ;)
Тук играчите(а и в почти всички онлайн симулатори) малко или много правят едно цяло и не е важно дали играчът е вкарал 30 точки и 10 асистенции, че да прецениш, че е играл добре/зле. Тук има игра в защита(не говоря за блокове или кражби), за движение без топка примерно, и разбира се какъв е опонента за да ти излезе крайния му рейтинг. Също така един нов играч, ако е по-силен но неопитен действително може да играе по-лошо от стария ти 30г. с 10 опит ;)
За едно си прав вторичните умения са доста важни и когато се срещнат 2 отбори с подобни заплати и дори както в твоя случай ти си с по-слабите, точно тия детайли са в твоя полза и ти дават победата. Но истината е, че дебелите заплати си влияят и ако искаш не просто да си 5-ти в дивизията ще трябва да си вземеш груба сила. И когато ти ми посочваш онзи индиец, той ще ни смаже всички с дебелите си заплати, не толкова с вторичните им умения и голямата му гениалност ;) Той досега си е правил живо танкване, индийската лига е на светлини години по конкуренция от нашата. Колкото и невероятно да ти звучи, може да прецениш по ТВ правата, че сме много близо до най-силните лиги, но може в момента да погледнеш и без да ти обяснявам дясната част на А-група и сам да си прецениш, колко отбора ще оцелеят там от лявата част и от 2-ра дивизия ;)
Та по тоя повод, когато преди 10 сезона съм почвал, и не е имало свръх силни отбори, какви са били приходите от реклама и от ТВ права, сега ти имаш голям бонус от това, че имаш знания, на повече от новак, а същевременно всички около теб плащат заплати и ти донасят големи приходи, които ще усетиш още по-силно, ако се качиш във 2-ра или а-група, т.е. ти един вид малко или много "паразитираш" на гърба на други едва ли не "будали" както ги описа)
Едно време играчите бяха по 6-7 млн. долара, за такива сега не би дал и 700к.! Всички сме си имали трудности на времето си ;)
Треньор 6-ти левел има и с 30к. заплата, сега това че са скъпи е друг въпрос, но ти ако си събрал кеш може да инвестираш в тях и да не фалираш, всичко според това каква ти е целта да се катериш или да тренираш, не може всичко под една мишница.
Каза че си чел много, ами дано си прочел, че именно политиката на Чарлз е да накара едни отбори да плащат заплати и да са на ръба, ако искат титли и купи, и дори да тренират форма, а други да тренират играчи и да печелят пари, но не и двете заедно ;)

Last edited by Mod-raptor666 at 5/8/2011 9:01:49 AM

This Post:
00
183900.13 in reply to 183900.4
Date: 5/8/2011 8:52:48 AM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Колкото за играчите, ти сам каза, че искаш да видиш играчи "специалисти", а след това искаш гайд да сложим, който да казва, какъв трябва да е играчът на 19, 20, 21г., а това са си живи рамки. Аз не мисля, да ги поставям, трябва да имаме всякакви играчи, още повече, че базовите умения на един играч са едни, на друг други, един е слаб в паса, друг в дрибъла, нормално е да не може да го наваксаш, колкото и усилено да тренираш, а и въпроса не е да жертваш и да тренираш като луд този скил, а дали си струва да го направиш изобщо.
Разбира се съгласен съм, че се нуждаем от гайдове за трениране, но не точно от такъв.

Зa ирлaндците, да прaв си, нямaт ТК, но това не знaчи зaдължително, че един от центровeте им нямa 5-6-7 външнa зaщита, а дори 10(на тeория това нямa да смeни дeскрипцията Цeнтър). Oт другa стрaна, нe смe мнoго cилни на вътрeшни тaктики, а най-дoбрият ни ПМ e в 5 фoрма, но пък искaм да изпoлзвам по-слaбите съпeрници да игрaя нeщо рaзлично от бягaне или движениe, зa дa нe приучвaм по-натaтъшните ни съпeрници дa ни игрaят външнa зонa.
За вътрeшната изолaция има идeя, но нe съм cигурен, как тoчно рaботи тази тaктика(кaкто съм го спoменавал вече). Тaктиката е нoва и не дoстатъчно изтествана, кoи са cилните и кои са cлабите ни cтрани. Още пoвече че е с нoрмален фoкус и нoрмално тeмпо, а Hoрмалното тeмпo изисквa дoста пaс и съoтборниците му могaт да го търcят, но тaка и да нe гo нaмерят
Спoред ББ-тата оснoвното нaпадение е най-дoброто, ако имaш рaвностойни cилни игрaчи, но пък аз все пак не cъм на тoва мнeние, дали от злe натренирани игрaчи, дали от другo прaктиката пoказва oбратното, а aз съм по-склoнен да се дoверя на прaктиката, не на тeорията ;) Дoбър примeр е и отборът на Рилски спoртист с оснoвното напaдение и кoгато бeше aктивен, а и сeга, бива бит редовно от дaлече по-слаби съпeрници. Ако примeрно беше бързи пaсовe, многo от тях щeше да избeгне, а игрaчите му хич не са лoши, имaт втoрични, имaт пaс, цeнтровете ОД - зaпознaт съм ;)

Last edited by Mod-raptor666 at 5/8/2011 9:12:16 AM

This Post:
00
183900.14 in reply to 183900.3
Date: 5/8/2011 9:16:40 AM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Няма никакъв проблем да се правят национали поне според мен с треньор 5, че и 4 не е толкова лошо, колкото го изкараха някои ;) За мен треньор 6 и 7 е пълен лукс и го препоръчвам на отбори, които нямат никаква друга цел, освен да тренират бъдещи национали/национали ;)

This Post:
00
183900.15 in reply to 183900.13
Date: 5/8/2011 9:21:43 AM
Overall Posts Rated:
7373
Ето един натискан играч http://www.buzzerbeater.com/player/14486940/overview.aspxако има някой възможност може да го гепи като резервен гард със ниска заплата според мен пасва идеално на 2-2 +1 външна ако излезем срещу силен външен играч 2 сезона стрелба и пасове и е национал а отнсно другите неща бих искал да помогна с каквото мога за национала било то със съвети скаутване и т.н.за индийците знам че са много назад просто беше пример а относно тренирането и големите заплати не съм съгласен един добре развит център със 120к заплата и силни вторични срещу един 300к център с 3 умения кой е по-полезен ?И тук имам теория но ще я оставя за следващите 2 сезона да видя трейнито ми как ще ми се отблагодари потенцияла му е само звезда тоест 30к макс :)

From: Coach_D

This Post:
00
183900.17 in reply to 183900.16
Date: 5/8/2011 9:36:28 AM
Overall Posts Rated:
7373
този е идеалния плеймейкър висока защтита да пречи на атакуващите защтитници и плеймейкърите да стрелят и подават и да спира пробиви по крилата идеалното момче за всичко така и така е трениран вече има доста потенциял в него за дотрениране даже може малко борба и още защтита под коша да се добави
младежа просто го използва на грешна позиция, и това влияе на представянето му в предишни мачове където е използван като ПМ показва завидни резултати и при подходяша тактика може да доминира...това имах впредид под специялисти примерно гард с много силна стрелба с отксок и от разстояние който да се използва при бързи пасове от пейката да вкара 2 бързи 3-ки и да излезе...

Last edited by Coach_D at 5/8/2011 9:41:54 AM

This Post:
00
183900.18 in reply to 183900.17
Date: 5/8/2011 9:51:38 AM
Radomir Measures
II.3
Overall Posts Rated:
6868
Second Team:
Princo Center
Jump Shot: prolific Jump Range: sensational
Outside Def.: marvelous Handling: average
Driving: average Passing: respectable
Inside Shot: respectable Inside Def.: mediocre
Rebounding: average Shot Blocking: atrocious
Stamina: inept Free Throw: average

Този е с пъти по-добър и с пъти по-преспективен,харесъл си го от началото на играта когато бях в 3.10 и беше собственост на Red_Bulls. Даже се чудя дали да не продам един от гардовете си за него :)

Last edited by Mod-raptor666 at 5/8/2011 1:57:15 PM

This Post:
00
183900.19 in reply to 183900.18
Date: 5/8/2011 9:59:48 AM
Overall Posts Rated:
7373
24 годишен който никога няма да стигне потенцияла си със слабо подаване и слаб пробив и слаба защтита под коша,средна външна защтита и и под средната стрелба може би да ти помогне в лигата но възраста ще забави доста тренирането и не се отличава с нищо особено нито в атака нито в защтита високата заплата я прави стрелбата от разстояние,лично бих предпочел 1-вия тъй като най трудното трениране за него е свършило външната и защитата под коша сега остават лесните....

This Post:
00
183900.20 in reply to 183900.19
Date: 5/8/2011 10:06:45 AM
Radomir Measures
II.3
Overall Posts Rated:
6868
Second Team:
Princo Center
Забравяш потенциала,разликата между 6 и 9 е огромна. За два сезона с правилното трениране и на двамта ще видим кой ще излезе прав :). За мен втория е много класен гард/леко крило,докато първия за сега е само перфектен защитник. Ако имах 1.8 млн веднага го взимах и на 26 щеше да е национал. Но нямам нищо в момента,та се колебая дали да не продам някой :)

This Post:
00
183900.21 in reply to 183900.20
Date: 5/8/2011 10:16:56 AM
Overall Posts Rated:
7373
ти сега и да продадеш нещо пак няма да успееш преди да е изтекла офертата а както казах потенцияла тук не играе никаква роля МВП стига над 200к-300к ненадмината звезда съм вижали около 200к и този който ти искаш е подходящ за атакуващ защитник и леко крило а този е перфектен за плеймейкър с такъв игарач ако вземеш не ти знам другите играчи но някак си не ми се струва правилно стрелбата отдалече да е повече от стрелбата с отскок и със слабия пробив трудно ще си създава сам положения за стрелба и слабия пас ще понижи рейтинга на нападение на отбора ти,така че не съм сигурен дали ще ти помогне или ще отслаби отбора ти

From: birbi

This Post:
00
183900.22 in reply to 183900.19
Date: 5/8/2011 10:19:54 AM
Grudovo Boars
II.4
Overall Posts Rated:
2828
Стрелбата от далече и външната защита се вдигат за еднакво време. (личен опит) Аз бих си взел някой 18 годишен вместо един от тия двамата

Advertisement