Multumesc pentru urari, baieti!
Fiind ultimul meci, nu aveam de ce sa nu jucam cu efort maxim, sa incercam sa mai obtinem o victorie. Chiar am mizat pe faptul ca nemtii vor juca lejer pentru a-si strange entuziasm, ei fiind deja calificati si neinvinsi in grupa. Au fost pe departe cei mai solizi adversari sezonul acesta. Am avut mai multe dubii inainte de meci deoarece mi-am dorit sa nimerim tactica potrivita pentru meciul asta. Simtind ca ei nu isi vor schimba tactica de interior, am hotarat (dupa input-ul staff-ului) sa ne aparam 2-3 pentru a avea un avantaj asupra recuperarilor, lucru care s-a si intamplat. Scorul a fost strans, dar am avut noroc, ME-ul a tinut cu noi.
Una peste alta, am terminat grupa pe locul 4(ma rog, 5, la cosaveraj), cu 4 victorii si 3 infrangeri. Inca imi pare nespus de rau pentru meciul cu Belgia, care l-am pierdut cam cum l-am castigat pe acesta, in ultimele secunde. Arata bine un clasament cu 5 victorii si doar 2 infrangeri, dar n-a fost sa fie. Nu pot spune daca a fost o campanie buna sau nu, asta las la aprecierea voastra.
Acum, ne raman amicalele pentru a schimba un pic jucatorii si a contura lotul in privinta sezonului urmator. La prima vedere, cum am mai spus, vom sta ceva mai bine pe exterior, dar pe interior vom avea dificultati mari, unde, sper eu, Cazan va deveni noul Mitev, daca nu vor mai fi probleme cu forma lui. Inafara de el...situatia nu e roz.
Asadar, am incheiat meciurile oficiale.
Managerii cu jucatori tineri, va rog, contacati staff-ul pentru a vedea daca ne putem ajuta reciproc.
Last edited by GM-Remus at 6/14/2011 4:52:22 AM