de cand vream sa vorbesc despre acest subiect ! acum am ocazia sa scriu . acum dau exemplunumai din liga mea fara sa se supere managerul de la echipa de la orastie. cum e mai bine sa ai tactica la lot ? cu 5 jucatori (7 in total) de 350 de k cum are orastie sau o ecchipa mai echilibrata cu e a mea ? la fel in jur de 360 de k dar cu un lot de 13 jucatori.asta e o intrebare retorica , desigur strategia mea e mai buna . dar numai sa va uyitati ce parcurs si ce noroc au cei de la orastie , meci de meci joaca cu aceiasi 5 jucatori , 48 de minute fara sa-i prinda accidentarile si la eficienta maxima ca si cum ar juca cu titulari si rezerve .dar din contra sunt lideri si la pase , recuperari si cosuri inscrise .nu mai zic ca pe mine m-a batut tur retur adica de 2 ori in aceasta liga . fantastic ! de ce m-am luat de subiectul acesta ? de multi nervi ! de aceia . pentru ca la mine a fost exact invers in toate sezoanele de cand am jucat in BBB , cu exceptie acum 2 sez. cand am promovat in liga 1. invers inseamna ca desi eram echipa cu cele mai putine minute jucate pe meci pe medie , aveam accidentari in lot numai de alea grele de 3,4 saptamani numai titulari si in special pe cei care ii antrenam . normal ca e inervant ! chiar pocnesc de nervi ! care e explicatia ? sa fie oare rezistenta lotului celor de la orastie mai mare ? nu e adevarat acum 3 sez. numai asta antrenam si tot pac 2 saptamani 3 un titular lovit . in ce priveste eficienta ridicata care sa fie explicatia ? aici poate stiti voi ! sa aibe jucatori buni pe toate posturile oare ? numai extreme nu poate sa aiba ca am verificat are aruncator , pivot , conducator de joc si o extrema mica de nota 12 ca evaluare. ei care ar mai fi explicatiile ? nu stiu dar oricum ma inervez pentru ca stiu ca acusi , acusi i-mi apar mie acidentarile . una am avut-o deja la pivot . cel mai bun jucator al meu (105 k) a stat 1 saptamana pe banca inca din primele 4 meciuri din acest sez. e numai si numai noroc iar la mine ghinion , .....nu e nici o tactica ce mai strategie !