Hocam açık konuşmak gerekirse geçen günlerde bi maç sırasında chatte de bu konunun bahsi geçmişti. Ben de19da draft ettiğim Semih ve Hakan'ı beklediğimden düşük fiyata elden çıkardım tek sezonda. Aam baktıgımızda 20 yaşın başında 10 K maaş olmuştu Hakan'da. TYPsi 80in üstündeydi. Şimdi demem o ki Andrisin Semihten fazlası yok eksiği var ve Semih 800'e gitti. Potu 8 oldugu içindi o fiyattan koyma sebebim. Andrisin pot avantajı varken pes edip oyuncu aramak yerine Şutöre kırsanız 2-3 sezon boyunca oyuncu aramadan rahatlıkla sizi taşıyabilecek oyuncunuz olur. Ben mesela gençlerimi satınca 2 yabancı mvp aldım ama keşke efsane bekleseydim diyorum bi tane. Çünkü gelişmeleri uzun sürecek rotasyonda yer bulamıyolar vs vs... Uzun lafın kısası Andrisi böyle bırakmaktansa sefasını sürün bence :) Her türlü değerlenir, ve oyuncu yetiştirenler sezon başı transferi bitirdikleri için şu an alacak biri çıksa bire çöp eder oyuncuyu, sanmıyorum da açıkçası çıkacağını... Para olsa şu 2 genci satıp ben alırdım çok net :) Ama mâlum bize de lazım çok açıldık :)