Bu cümlede çok önemli mesajlar var.
Birinci mesaj şu MT koçunun asli görevinin Yiğidospor takımının ekonomik dengesini korumak zorunda olduğu...geçmişte o kadar kollanmışsın ki bunu kendine bir ayrıcalık olarak verilmesini çok doğal görüyorsun. Bu konuda istersen TBL hocalarından görüş isteyelim Mt koçunun asli görevi herhangi bir takımının ekonomik dengesini koruyacak hamleler yapmak mıdır?
İkincisi sezon başında sertan ve oğuz'u MT'ye seçmek konusunda çok tereddüt yaşadım ama sırf senin takımının ekonomik dengesi bozulmasın diye Mt kadrosuna dahil ettim.Şimdi görüyorum ki benim yaptığım boş bir çabaymış. Artı ben senin ile ilgili kötü niyetli olsam bu iki oyuncuyu baştan kadroya dahil etmezdim.
Üçüncüsü MT iki kupa aldığında bir tebrik bile yazmadın.(Çok da önemli değilmiş senin gibi art niyetli MT'nin başarısından çok kendi kulübünün çıkarlarını düşünen birinden zaten bu şekil bir davranış beklenir).
Kimseden benim takımımın oyuncularını oynatsın diye bir beklentim yok. Anlamadığın şey bir pozisyondaki en iyi oyuncu 9 formdayken oynamıyorsa bir terslik vardır. İstediğin kişiye danışabilir o dönemdeki mt oyuncularının özelliklerini de buraya koyabilirsin hakinin özelliklerine yakın kimse olmamasına rağmen neden yedek kaldığını açıklamanı heyecanla bekliyorum.
Ama gerçekten şu yalandan beni düşünüyormuşsun tutumunu takdir etmedim değil. Oğuzu benim ekonomimi düşünerek kadroyu aldığını söylüyorsun o zaman oğuz 16. ve 17. oyuncu olarak kadroda kendine yer bulmuş diyebiliriz. Peki kadroda bu kadar geri planda olan biri mtde nasıl ilk 5 başlayabilir ona gelene kadar önünde baya bir oyuncu olması lazım, ilk 5 başlamadığı zamanlarda bile bençten gelip süre almış görülüyor ki bu senin bana geçtiğin bir kıyak değil ihtiyacın varmış oynatmışsın.
Mtyi kendi keyfine göre yönetip birilerine zarar vermeyi güden insanları tebrik etmek zorunda değilim. Mt için BB türkiyede en çok ben çalıştım kendimi paraladım diyemem benden önce oyuncu gelişimleri için kendini bu işe adamış çok arkadaş tanıyorum onların hakkını yiyemem ama bende her dönem bir şeyler yapmaya çalıştım hatta senin arkanı arkadaşlarla birlikte toplamışlığım bile vardır. Son olarak Mt başarısından çok kendi başarımı düşündüğüm falan yok kim gelirse gelsin önemli olan mtde hak eden kişilerin oynaması keyfi kadrolar olmaması. Senden nefret ettiğim falan da yok kendini nefret edilecek kadar önemli sanma. Zamanında art niyetli ve etik dışı hareketler yapıp bir çz için bu kadar zıplaman da ilginç bir olay. Umarım hayatında da bu kadar tutarlı bir insansındır...
Last edited by harunşimşek at 3/12/2018 3:50:41 PM