BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 32

Σεζόν 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
272399.117 in reply to 272399.116
Date: 9/13/2015 1:43:08 PM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Κατ αρχήν ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τα συνχαρητήρια.
Σίγουρα το ματς το είχαμε διαβάσει και οι δύο πολύ καλά και γι αυτό εξελίχθηκε σε ντέρμπι.Οι λόγοι που έγειρε σε εμένα είναι αυτοί που αναφέρεις.Παίζαμε στην έδρα μου,και είχα καλή διάθεση λόγο κυπέλου.Θα πρόσθετα και τον πάγκο.Έχεις εξαιρετική πεντάδα και μόλις ενισχυθείς λίγο στα μετόπισθεν δεν θα παίζεσαι.
Σίγουρα για την ομάδα μου είναι διαβολοβδομάδα.Ακολουθούν δύο εκτός έδρας αγώνες με τους FAKISTRA SHELLS,μια εξαιρετική και πλήρης ομάδα που έχω δηλώσει από την προηγούμενη σαιζόν πως την εκτιμώ ιδιαίτερα.Έχω πολύ λίγες ελπίδες να κλέψω ένα από τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν.Πρόσεξε όμως με τα προγνωστικά.Όποτε με κοντράρεις μου βγαίνει σε καλό.Μπορεί να έχω έναν σημαντικό τραυματία,αλλά και εκείνοι παίξανε χτες δύο παρατάσεις...

From: Kon

This Post:
11
272399.118 in reply to 272399.117
Date: 9/14/2015 9:05:48 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Την τρέλα μου. ο Ilescas θέλει να κρεμάσει την φανέλα του :-(
Που να βρω εγώ τώρα άλλον Ilescas μου λέτε;;;
Ένα λιμό χτύπαγα χτες και το φτάσανε 200Κ και δεν ήτανε ούτε το 25% του Ilescas !!!
Nick Tsigounopoule, έναν Ilescas επειγόντως και εγώ μια έπαυλη με πισίνα για την πάρτυ σου!!!

This Post:
11
272399.119 in reply to 272399.109
Date: 9/15/2015 7:49:27 AM
Overall Posts Rated:
118118
Για 1η φορά είχαμε καθαρό σκορ για τους μπλε με 5-3 και έτσι είμαστε στο 19-13 υπέρ των κόκκινων!

kologries-Tiptoners: Ο krouela την προηγούμενη αγωνιστική κατέβασε μόνο 3 παίκτες στο παρκέ και από ότι φαίνεται, έχασε την όρεξη του για το BB, θα είναι η ομάδα που θα πέσει από το κόκκινο όμιλο. Ο Sosta από την άλλη κέρδισε το ντέρμπι της αγωνιστικής και επανήλθε στις νίκες. Έχοντας αποκλειστεί από το κύπελλο και οι 2 ομάδες πιστεύω ότι η ομάδα του Sosta είναι το φαβορί!

P.Faliro bc-Kolosseus: Δύσκολο ματς το σημερινό για προβλέψεις μιας και έχουν και οι 2 ακόμα το θεσμό του κυπέλλου. Προβλέπω ότι αυτός που είναι αποφασισμένος να αποκλειστεί από το κύπελλο θα πάρει το ματς. Ίσως να αποφασίσουν, Apollo και LACfiore, να "κάψουν" το ματς και οι 2 τους και να έχουμε ντέρμπι! Περισσότερες πιθανότητες βλέπω για νίκη του P.Faliro bc.

Rhino Warriors-Great Alexander: Ο ALARIHOS έχει φροντίσει για το απαραίτητο ροτέισον της ομάδας από την προηγούμενη αγωνιστική. Ο PetraN ξεκίνησε την αντεπίθεση του για την 6η θέση από την προηγούμενη αγωνιστική αλλά πολύ δύσκολα θα κοντράρει τον πρωτοπόρο του κόκκινου ομίλου! Καλύτερη ομάδα, διάθεση και έδρα οπότε άσσος!

Propain-Giouxtas: Ο BullsEye έχασε το τηλεοπτικό ματς της προηγούμενης αγωνιστικής οπότε θέλει μόνο νίκη για να ρεφάρει! Ο EGM-Nickleon θα το "κάψει" το ματς μιας και έχει βατό αντίπαλο στο κύπελλο που μπορεί να αποκλείσει! Προβλέπω χαλαρό άσσο!

Fakistra Shells-Enjoy Bulls: Οι ομάδες εκτός από το σημερινό τηλεοπτικό ματς, έχουν ραντεβού και την Πέμπτη για το θεσμό του κυπέλλου! Ο ria77 έχασε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλει να μείνει στο κυνήγι της 1ης θέσης, για αυτό και πιστεύω ότι θα το χτυπήσει ασχέτως αν κάποιοι παίκτες πάρουν περισσότερα λεπτά προπόνησης! Ο alekos1 με κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική και θα χτυπήσει περισσότερο το σημερινό ματς από αυτό της Πέμπτης! Πιστεύω ότι αν και δύσκολα θα έρθει άσσος λόγω έδρας και βάθους στο ρόστερ! Έλα alekos1 για σένα το κάνω για γούρι! Χεχεχε :)

Averwf Larisas-Sipiada: Ματς που πρέπει να κερδίσει η ομάδα μου αν θέλει να έχει πιθανότητες να αποφύγει τα play out! Από την άλλη ο marculionis θα το χτυπήσει μιας και στο κύπελλο δύσκολα θα προχωρήσει απέναντι στον πρωτοπόρο του μπλε ομίλου της Α1. Προβλέπω άσσο λόγω έδρας!

L e g e n d-BOMBAY MIXX: Ο Kon κέρδισε αρκετά δύσκολα την προηγούμενη αγωνιστική σε αντίθεση με τον JAMES WAX που κέρδισε το τηλεοπτικό και παράλληλα ξεκούρασε μερικούς βασικούς! Δύσκολο ματς προβλέπω διπλό λόγω αγωνιστικών καταστάσεων και διπλής πρόβλεψης! Αν και ο Kon είναι απρόβλεπτος μάνατζερ! :P

Φ.Ο.ΑΡΙΔAΙΑΣ-kleinmein: Τα ΠΑΟΚια του stathispaok δεν καταλαβαίνουν από έδρες και συνεχίζουν το αήττητο σερί τους! Πάνε για το 9 στα 9 σήμερα μιας και ο koutsoukman έβγαλε στο σφυρί τους περισσότερους παίκτες! Φαίνεται άσσος από μακριά το ματς!

Υ.γ Καλή αγωνιστική να έχουμε και να δούμε παράλληλα την Εθνική μας να αποκλείει τον κακό της δαίμονα την Ισπανία! Αν ΟΧΙ τώρα ΠΟΤΕ? :D

This Post:
00
272399.120 in reply to 272399.119
Date: 9/15/2015 11:14:07 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Ουχουι, ταρζανοστήσιμο!!! Πρώτη φορά στήνω έτσι!!!
Για να δούμε τι θα κάνει η μηχανή!!! Λες να την ψωνίσει;

From: krouela
This Post:
00
272399.121 in reply to 272399.120
Date: 9/15/2015 11:37:37 AM
kologries
III.12
Overall Posts Rated:
77
Φιλε απο την Λαρισα .Μαλλον πεφτω αλλα το ενδιαφερον παραμενει αμειωτο.....

This Post:
00
272399.122 in reply to 272399.119
Date: 9/15/2015 12:17:34 PM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Ευχαριστώ για το κοντράρισμα στα προγνωστικά,αλλά δυστηχώς αυτήν την φορά δε θα πιάσει.Δεν κατέβασα ομάδα,με το σκεπτικό να κτυπήσω το ματς κυπέλου.Δυστηχώς το ίδιο ακριβώς έκανε και ο FAKISTRA SHELLS,ενώ εγώ ήλπιζα να κάνει το αντίθετο.Όμως εκείνος πέρα από καλύτερη πεντάδα που σαφώς έχει,έχει σίγουρα και μεγαλύτερο βάθος στο πάγκο.Ίσως μάλιστα να είναι και η πιο πλήρης ομάδα του ομίλου όσον αφορά το ροστερ της.Τελικά κατεβάσαμε και οι δύο δεύτερες ομάδες σήμερα και θα κατεβούμε πλήρης την Πέμπτη ατο κύπελο.Τελικός απολογισμός σε πρωτάθλημα και κύπελο,δύο ήττες για την ομάδα μου.
Δεν πειράζει.Από την πρώτη στιγμή που είδα την κλήρωση ήξερα πως ήταν πολύ δύσκολο να προκριθώ.Είχα σκοπό να κτυπήσω το μεταξύ μας παιχνίδι και το κύπελο.Κέρδισα εσένα που παίζαμε στην έδρα μου αλλά οι Fakistra είναι πολύ σκληροί για τα δόντια μου.
Όπως και να έχει σκέφτηκα αρκετά αυτήν την εβδομάδα το πως θα διαχειριστώ την ομάδα μου.Μπορεί ο απολογισμός να μην είναι ο αναμενόμενος,αλλά τουλάχιστον το να υπάρχει κάτι που να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον για το παιχνίδι είναι σημαντικό.

This Post:
00
272399.123 in reply to 272399.120
Date: 9/15/2015 1:34:24 PM
Overall Posts Rated:
118118
Ουχουι, ταρζανοστήσιμο!!! Πρώτη φορά στήνω έτσι!!!
Για να δούμε τι θα κάνει η μηχανή!!! Λες να την ψωνίσει;

Να τος ο Kon πάλι απρόβλεπτος! Ρε μπας και επειδή έδωσα έμφαση στη διπλή πρόβλεψη αποφάσισες να αλλάξεις το στήσιμο σου? Χαχαχα! :P

Φιλε απο την Λαρισα .Μαλλον πεφτω αλλα το ενδιαφερον παραμενει αμειωτο.....

Μακάρι να το παλέψεις μέχρι τέλους και να σωθείς! Πρέπει να έχει ενδιαφέρον για να κρατάει ενεργούς όλους τους μάνατζερ!

Ευχαριστώ για το κοντράρισμα στα προγνωστικά,αλλά δυστηχώς αυτήν την φορά δε θα πιάσει.Δεν κατέβασα ομάδα,με το σκεπτικό να κτυπήσω το ματς κυπέλου.Δυστηχώς το ίδιο ακριβώς έκανε και ο FAKISTRA SHELLS,ενώ εγώ ήλπιζα να κάνει το αντίθετο.Όμως εκείνος πέρα από καλύτερη πεντάδα που σαφώς έχει,έχει σίγουρα και μεγαλύτερο βάθος στο πάγκο.Ίσως μάλιστα να είναι και η πιο πλήρης ομάδα του ομίλου όσον αφορά το ροστερ της.Τελικά κατεβάσαμε και οι δύο δεύτερες ομάδες σήμερα και θα κατεβούμε πλήρης την Πέμπτη ατο κύπελο.Τελικός απολογισμός σε πρωτάθλημα και κύπελο,δύο ήττες για την ομάδα μου.
Δεν πειράζει.Από την πρώτη στιγμή που είδα την κλήρωση ήξερα πως ήταν πολύ δύσκολο να προκριθώ.Είχα σκοπό να κτυπήσω το μεταξύ μας παιχνίδι και το κύπελο.Κέρδισα εσένα που παίζαμε στην έδρα μου αλλά οι Fakistra είναι πολύ σκληροί για τα δόντια μου.
Όπως και να έχει σκέφτηκα αρκετά αυτήν την εβδομάδα το πως θα διαχειριστώ την ομάδα μου.Μπορεί ο απολογισμός να μην είναι ο αναμενόμενος,αλλά τουλάχιστον το να υπάρχει κάτι που να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον για το παιχνίδι είναι σημαντικό.

Τουλάχιστον προσπαθώ να πιάσω το σκεπτικό όλων των μανατζαραίων με τα προγνωστικά! ;)

This Post:
33
272399.124 in reply to 272399.123
Date: 9/16/2015 1:45:09 AM
Overall Posts Rated:
138138
Οι kologries βιάστηκαν να διαψεύσουν τις φήμες περι παραίτησης της προσπάθειας για παραμονή, που είχε διασπείρει γνωστός δημοσιογράφος-στοιχηματζής. Και πως θα μπορούσε να τα παρατήσει άλλωστε μια που πρόκειται για εμπειρότατη ομάδα με πολλές χρονιές στην Α1. Τέτοιες νίκες εκτός του ότι δίνουν αέρα στο πρωτάθλημα, δίνουν και ένα επιπλέον κίνητρο σε όλους να τα χτυπάνε όλα με την κατάλληλη στρατηγική.

Και στις δύο περιφέρειες γίνεται η σφαγή κυρίως στις θέσεις 6-8. Πιστεύω ότι θα δούμε και άλλες τέτοιες νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν.

This Post:
00
272399.125 in reply to 272399.124
Date: 9/16/2015 3:26:08 AM
Overall Posts Rated:
118118
Οι kologries βιάστηκαν να διαψεύσουν τις φήμες περι παραίτησης της προσπάθειας για παραμονή, που είχε διασπείρει γνωστός δημοσιογράφος-στοιχηματζής.

Κάτι τέτοια λέω και τους δίνω όλους έξτρα ώθηση να παλέψουν μέχρι τέλους και να δώσουν μεγαλύτερη αίγλη στο πρωτάθλημα!! Τελικά όλοι για τον στρατηγό δουλεύουμε!! Χαχαχα! :P Ακόμα μια φορά 7 στα 8, αυτή τη φορά με πήγε κουβά ο krouela! Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής!

Ημέρα 12 (Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
kleinmein 88 - Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ 102
Kolosseus 91 - P.Faliro bc 107
Giouxtas 87 - Propain 114
BOMBAY MIXX 93 - L e g e n d 82
Sipiada 53 - Averwf Larisas 105
Enjoy Bulls 60 - Fakistra Shells 101
Tiptoners 88 - kologries 99
Great Alexander 57 - Rhino Warriors 81

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 114 : Propain
Ριμπάουντ : 69 : Fakistra Shells
Ασσίστ : 30 : Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Κλεψίματα : 13 : Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Τάπες : 13 : Rhino Warriors

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 40 : K. Ladyshkin (kologries)
Ριμπάουντ : 22 : M. Mperis (P.Faliro bc), W. Soroko (Propain), M. Moiseenkov (Giouxtas)
Ασσίστ : 11 : V. Partaolas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ), R. Álvarez (kleinmein)
Κλεψίματα : 5 : K. Darnakas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ)
Τάπες : 5 : A. Atzamoglou (Enjoy Bulls), E. Mpatsoulis (Fakistra Shells)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : K. Slominski (Propain) (31 Πόντοι, 6 Ριμπάουντ, 9 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 36
Σούτινγκ Γκάρντ : E. Fragoso (Averwf Larisas) (30 Πόντοι, 3 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 33
Σμολ Φόργουορντ : F. Potokar (Kolosseus) (29 Πόντοι, 8 Ριμπάουντ, 7 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 39
Πάουερ Φόργουορντ : K. Ladyshkin (kologries) (40 Πόντοι, 21 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 50
Σέντερ : M. Mperis (P.Faliro bc) (26 Πόντοι, 22 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 46

Ο MVP της βραδιάς
K. Ladyshkin (kologries) (40 Πόντοι, 21 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 50

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
N. Lianopoulos (Sipiada) (2 Πόντοι, 10 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -9

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ) : 6 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : E. Laternas (Enjoy Bulls), L. Mugione (Propain), T. Jarmalas (Propain), A. Illescas (L e g e n d), B. Skorupski (L e g e n d), M. Farzaliev (Kolosseus) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : I. Gojak (BOMBAY MIXX), C. Harrer (BOMBAY MIXX) : 53 Λεπτά

Ο σουτέρ : O. Gheorghe (Rhino Warriors) : 6 Τρίποντα

Ο καλύτερος : E. Fragoso (Averwf Larisas) : Αξιολόγηση : 18.5

Ο χειρότερος : N. Lianopoulos (Sipiada) : Αξιολόγηση : 3.0

Last edited by Scarlito at 9/16/2015 3:29:59 AM

This Post:
22
272399.126 in reply to 272399.125
Date: 9/16/2015 9:58:47 AM
kologries
III.12
Overall Posts Rated:
77
Οι Κολογριες εχουν ακομα δοντια .Οποιος το επαιξε ασσο εβγαλε πολλα λεφτα.

This Post:
00
272399.127 in reply to 272399.126
Date: 9/16/2015 10:32:06 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Krouelaaaa που ζεις εσύ παιδί μου!!!
Τα λεφτά τα 'χει σεντουκιάσει όλα ο Nick Tsigounopoulos!!!

Advertisement