Καλησπέρα παίδες και καλή σεζόν!
Συγχαρητήρια στον Τεράστιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στους συναρπαστικότερους τελικούς, από πλευράς εξέλιξης και διακυμάνσεων, που θυμάμαι προσωπικά!

Επίκαιρο το ποστ, αν λειτουρείς με ημερολόγιο σκύλου!

Ηθελα να επισημάνω κάποιες συμπτώσεις, που είχα παρατηρήσει από πέρυσι και αυξάνονται φέτος, με κοινό παρανομαστή τη δημιουργία συνθηκών και κλίματος, ώστε στο τέλος να υπάρχει μόνο ένας, συγκεκριμένος(?!?) ευνοημένος!
Καταρχήν, δεν είναι τυχαίες οι στοιχηματικές προβλέψεις του ίδιου του μπουκ Αϊμάρ, με αποτέλεσμα τον εβδομαδιαίο κουβά και χασούρα των υπολοίπων μάνατζερς της Α1.
Εχει κάψει κόσμο και κοσμάκη ο κύριος και συνεχίζει ακάθεκτος και φέτος!

Κατά δεύτερον, όλως τυχαίως, από πέρυσι αναβίωσαν παλιές "εχθρες", χάσαμε τον λογαριασμό με παλιούς μισητούς1, μισητούς 2, ενώ στη διάρκεια της σεζόν δημιουργήθηκαν και καινούριοι μισητοί, αφού μπήκαν κι άλλοι μάνατζερς στο χορό!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ανέβηκαν φέτος μαζί από την ΙΙ, οι παραγκάρχες Μάτσας και Δον, με καρότο και μαστίγιο, ορεξάτοι και ενεργητικότατοι εντός και εκτός παρκέ!

Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες, λες και κάποιο αόρατο χέρι κινεί μαεστρικά τα νήματα...

Κάποιοι λένε ότι είναι γέρος, τρελός και δεινός χορευτής...!

Κάποιοι ότι είναι έτερο μέλος της παράγκας(ενεργός ή και μη)...

Tο μόνο που ξέρω είναι ότι σε δέκα σεζόν που είναι προγραμματισμένο να επανέλθουμε στην Α1, θα σας αποκαλύψουμε τον άγνωστο Χ.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
υ.γ Αϊμάρ, έλαβα την κλήση σου για παροχή μπράβων, αλλά δυστυχώς έχω απομείνει με κάτι μισοπλέμονους καχεκτικούς...ήθελα τρομάρα μου να το γυρίσω σε προπόνηση δαντελένιων και δεν βγήκε μισός παίκτης στο ντραφτ...
Τουλάχιστον, αποδείξαμε τη φερεγγυότητα μας, καταβάλλοντας την εγγύηση παροχής υπηρεσιών ύψους 400 χιλιάδων, με την αγορά του 37χρονου Σιμτσι, την οποία περάσαμε λογιστικά, για λόγους νομιμοφάνειας, ως προσθήκη στην αναπτυξιακή ομάδα των τρελόσκυλων!
Last edited by maddoghellas at 6/17/2020 4:16:15 PM