1.Λένε πως αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει! Για αυτό
Averof Larisas Spurs! Χαχαχα!
2.Ο μάνατζερ που θα πάρει το πολυπόθητο τίτλο!
Meteoritis ή
BORBA3.Θα περιμένω λίγο ακόμα καιρό και θα αποφασίσω με το πέρας των τελικών της κατηγορίας αν και έχω κάποιον στο νου μου!!
4.
Merlin Blankenship (23471588)Γιατί τις ανόδους τις παίρνουν πάντα αυτοί με το καλύτερο sf της κατηγορίας! Αν ήταν σε καλύτερη ηλικία σίγουρα θα τον ήθελα στο ρόστερ μου! Πάντως ο
Ernist Spangler (31634228) που αποκτήθηκε θα αφήσει εποχή! :P
5.
Andreas Georgousopoulos (30949351)Μακράν με διαφορά από τον δεύτερο, το καλύτερο pg της κατηγορίας!
6.
Budaq Kerimov (32419252)Μέσα στη δεκάδα σε μ.ο πόντων, σουτέρ ολκής 3πόντων και με μ.ο αξιολόγησης >16!
7.
Merlin Blankenship (23471588)Για να έχει μ.ο αξιολόγησης >16 σημαίνει ότι είναι με διαφορά το καλύτερο τριάρι + τα καταπληκτικά ματς που κάνει στα play off!
8.
Massimo Malzani (22689617)Κυριολεκτικά μια ομάδα μόνος του!
9.
Christos Chanoumofais (31999558)Ανάμεσα στα 5 καλύτερα σέντερ σε αποδοτικότητα στη κατηγορία με τη μεγάλη διαφορά ότι αναδείχθηκε νο1 ριμπάουντερ!
10.
Kapital B.C.Με τόσους τραυματισμούς είναι ευχής έργου που παρέμεινε κατηγορία! Άξια η παραμονή του! :)
11.
Nosferatu TeamΞεκίνησε δυναμικά το πρωτάθλημα όπου πήγαινε για πρώτη πεντάδα αλλά κάπου στη συνέχεια άλλαξε τα πλάνα του!
12.
Budaq Kerimov (32419252)Ο παίκτης που θα μας πάρει από το χέρι του χρόνου για να μας φτάσει ως τα τελικά! Είναι και ο μοναδικός παίκτης του ρόστερ μας που τιμάει τα χρώματα της πατρίδας του!