BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Season 28

Season 28

Set priority
Show messages by
This Post:
00
260198.115 in reply to 260198.114
Date: 8/3/2014 8:16:13 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω

το εχεις κανει ηδη ....

Σίγουρα τα ξέρεις όλα αυτά...και δεν θέλω να σου κάνω τον έξυπνο

συνεχιζεις ετσι .....

This Post:
00
260198.116 in reply to 260198.111
Date: 8/3/2014 11:07:27 AM
Overall Posts Rated:
5555
Επρεπε να γίνει το μπαμ και αυτό έγινε με το καλύτερο τρόπο. Ελληνακι με προϋπηρεσία στα σαλόνια της Α1 του ιταλικού πρωταθληματος.
Χρειάζομαι άλλες 2 προσθήκες για να ολοκληρωθεί το ροστερ αλλά η αγορά έχει ξεφύγει τελείως.
Ελπίζω την τρίτη να γνωρίσω τον Κωτιδη όπου τον περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

This Post:
00
260198.117 in reply to 260198.113
Date: 8/3/2014 1:54:22 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Δευτερο συνεχομενο παιχνίδι που χάνω επειδή μαμήθηκε η μηχανή. 10 πόντους ανάποδα και αυτό χωρίς να υπολογισθεί το πέναλτυ για τη λάθος πρόβλεψη σου. Είτε με πιανουν είτε με χάνουν στην πρόβλεψη η τύχη εναντίον, αυτό δεν χωνεύεται. Η ξενέρα τεράστια και μάλλον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για αναχώρηση σε άλλες πολιτείες.

den eimai k eidikos,alla den nomizw oti htan k toso adiko to apotelesma!!kalo einai vevaia na mas poun th gnwmh kai ta alla paidia!

upologises 10 pontous anapoda,alla metrhses se ayta tis voles?an oxi,esu ekanes 93 sout k egw 77,enw ta rimpaount htan 55-40 yper mou!

to xwris na upologisthei h lathos provlepsh den to katalava!sta ratings h OD mou einai 9+,enw thn upologiza 11-!k profanws ayto anebase kai ta PP sou,kyriws stis 3 theseis twn guard!

k oi voles den htan tyxh!eixa foul enthousiasmo k prin ton agwna se ayto eixa epikentrwsei!eixes arketous paixtes pou kanoun eykola faoul kai upologizontas kai thn uperoxh sta rimpaount logw edras,thelhsa na uparksoun oso to dynaton pio polles katoxes sto paixnidi!

ayth einai h apopsh mou vevaia,pou profanws mporei na einai k lathos!exw terastia kena k den kserw ta panta k idiaitera to pws akrivws einai sxediasmenh na leitourgei h mhxanh agwna apo tous programmatistes!

epishs,kserw oti einai spasimo na xaseis mats pou prohgeisai se olh thn diarkeia!k malista 2o synexomeno!exw xasei k egw k einai spastiko!

tha ithela thn gnwmh sou!pithanws na hmoun k kwlofardos!synhthws otan xanoume epikaloumaste thn atyxia,enw otan kerdizoume den anagnwrizoume thn eynoia ths tyxhs!!ayto einai genikos kanonas!!!! :)

This Post:
00
260198.118 in reply to 260198.116
Date: 8/3/2014 2:06:48 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Επρεπε να γίνει το μπαμ και αυτό έγινε με το καλύτερο τρόπο. Ελληνακι με προϋπηρεσία στα σαλόνια της Α1 του ιταλικού πρωταθληματος.

den kserw skill,alla prepei na einai paixtaras!isws kai kaluteros paixths tou II.1 pia!na dw pws tha ton antimetwpisw me ta palta mou! :/

Χρειάζομαι άλλες 2 προσθήκες για να ολοκληρωθεί το ροστερ αλλά η αγορά έχει ξεφύγει τελείως.

phres k ena center vlepw!!!eprepe na tis kaneis oles twra?kathe paraskeyh exw ena sugkekrimeno plano gia tous 3 agwnes ths evdomadas gia katamerismo xronwn kai tropo paiksimatos!!eeee...ta kataferes!!!ta dieluses ola!!!!! %} elpizw na ftanoun ayta pou sxediasa,alla tha fanei sto ghpedo!!!

Ελπίζω την τρίτη να γνωρίσω τον Κωτιδη όπου τον περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

fysika kai tha erthei o sofos gerontas!sta panhgyria einai prwtos!apla apaitei upodoxh arxhgou kratous,thesh sta VIP kai paroxh gynaikeias syntrofias!!!

oso gia tis eyxaristes ekplhkseis dektes,alla an anaferesai gia aytes mesa sto parke,eyxaristoume alla den tha paroume!!! XD

This Post:
00
260198.119 in reply to 260198.114
Date: 8/3/2014 3:01:48 PM
Overall Posts Rated:
138138
Ακριβώς επειδή παίζω τόσα χρόνια το παιχνίδι δεν βγαίνω μετά από κάθε ήττα να διαμαρτύρομαι. Kαι είχα ήττες που με "έτσουξαν" με buzerbeater-παρατάσεις σε πλαυ-οφ κλπ. Όταν ο coach ήταν καλύτερος όπως π.χ. στην 1η αγωνιστική με το νεοφώτιστο τρομπονιακό τρως τη σφαλιάρα και συνεχίζεις. Όταν όμως είσαι καλύτερος με βάσει ένα φυλλο αγώνα και κάποιες μετρήσεις που απορρέουν τότε πως το καταπίνεις? Και επειδή η ήττα στο μεταξύ μας και στο χθεσινό δεν μπορεί να εξηγηθεί, δεν σε υποτιμώ όταν λέω ότι το παιχνίδι ΔΕΝ έπρεπε να λήξει έτσι και δεν είχες την ομάδα να με κερδίσεις. Τις έχεις και εσύ τις γνώσεις και μπορείς να κρίνεις και κυρίως να υπολογίσεις ακόμα και αν ανήκεις στην πλευρά του "ευνοημένου".
Από ότι καταλαβαίνω θεωρείς φυσιολογικότατο το μεταξύ μας αποτέλεσμα το οποίο οφείλεται φυσικά στα σκιλλς των παικτών σου (και στα μειωμένα των δικών μου) χωρίς να υπάρχει τυχαίος παράγοντας. Για την ακρίβεια ο παράγοντας "τύχη" (που τους ξεφεύγει, κυρίως όταν κάνουν αλλαγές στη μηχανή) απλά δεν υπάρχει.

Κάνε τώρα μια υπέρβαση και προσπάθησε να δεις το φύλλο αγώνα όχι από την πλευρά του νικητή που υποτιμούν τη νίκη του αλλά από την πλευρά των αριθμών και των τακτικών.

edit: Φυσικά υπάρχει και η κατηγορία του ότι η μηχανή λειτουργεί άψογα και τα αποτελέσματα είναι όλα φυσιολογικά και κερδίζει αυτός που πρέπει να κερδίσει. Σε αυτή τη περίπτωση δίκαιη η απορία σου.

Last edited by ALARIHOS at 8/3/2014 3:02:14 PM

This Post:
00
260198.120 in reply to 260198.117
Date: 8/3/2014 3:35:57 PM
Overall Posts Rated:
138138
Τις βολές τις είχα υπολογίσει στο τελικό σκορ Αλέξανδρε. Ενθουσιασμό είχα στο 11. Το ποστάκι που έγραψα δεν έχει καμία σχέση με το "σπάσιμο" που λες. Μετά από τόσα χρόνια το έχω ξεπεράσει το συναίσθημα αρκεί το αποτέλεσμα να μπορεί να εξηγηθεί.

Έχω καταλήξει στο εξής. Όταν η μηχανή κάνει τα δικά της όσον αφορά τον παράγοντα τύχη τότε "πριμοδοτεί" μία συγκεκριμένη κατηγορία του νικητή διαφορετικά απλά δεν μπορεις να κερδίσεις! Παράδειγμα στο δικό σου παιχνίδι είχες πολλές βολές και έναν superman play-maker όχι στην τοπ φόρμα του, που όμως έγραψε αμυντικά, αλλά και επιθετικά έκανε το παιχνίδι της ζωής του (με pp 68 όμως). Στα επόμενα παιχνίδια θα γυρίσει στην "φυσιολογική" του απόδοση. Στο κοίτα μέσα των φαντασμάτων απέναντι στη δική μου (υψηλότατη) περιφερειακή είχαν 5/15 τρίποντα κοκ. Συνήθως η κατηγορία που πριμοδοτείται ο "τυχερός" βγάζει μάτια.

Σε αγώνες που αλλάζει ο νικητής είναι πιο εμφανή αυτά που λέω. Ακριβώς επειδή υπάρχει μικρή διαφορά δυναμικότητας στις ψηλές κατηγορίες γίνεται και περισσότερος ντόρος. Αν για παραδειγμα με βάσει το φ.α. έπρεπε να χάσω με 25 πόντους αλλά τελικά χάνω με 10 πάλι ευνοημένος είμαι αλλά και στις 2 περιπτώσεις ο νικητής είναι ο καλύτερος και δεν το πολυψάχνουμε πολύ.

Εκτός από όσους πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ο παράγοντας τύχη και η μηχανή είναι τέλεια. Αυτοί μένουν με την απορία για αυτούς που διαμαρτύρονται.

This Post:
00
260198.121 in reply to 260198.119
Date: 8/3/2014 5:23:28 PM
Overall Posts Rated:
235235
Καταρχήν...δεν είπα τίποτα με σκοπό να σε προσβάλλω...κι ας κάνει πλάκα ο kouklos.
Κατά δεύτερον...όσον αφορά τον μεταξύ μας αγώνα...πριν ξεκινήσει έστησα ομάδα που ήλπιζα να κερδίσει...αλλά υπολόγιζα πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσω.
Μετά τον αγώνα και συνυπολογίζοντας το γεγονός πως σε έπιασα στην τακτική, συν τα ratings...θεωρώ το αποτέλεσμα φυσιολογικό. Οι πόντοι ανά 100 σουτ είναι ένας δείκτης που αποτυπώνει μερικώς την εικόνα ενός παιχνιδιού...αλλά δεν βγάζει πάντα νικητή, γιατί στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζουν πολλές παράμετροι. Το 13 στην εσωτερική μου επίθεση απέναντι στο 11 άμυνα της δικιάς σου ομάδας μπορεί να δείξει εικόνα παιχνιδιού. Το 14 εσωτερική άμυνα που βγάζω απέναντι στο 11 εσωτερική επίθεση δική σου επίσης. Τα ριμπάουντ είμαι 50-39 με 11-8 στα ratings. Παίζω ζώνη 2-3 απέναντι στο κοίτα μέσα. Δέχομαι σαν παραφωνία τα 5/15 τρίποντα...(αν και διαφωνώ με την επιλογή της μηχανής να δίνει συνήθως πολύ χαμηλά ποσοστά στα τρίποντα όταν μία ομάδα επιτίθεται εσωτερικά), όμως αν δεις...τα τρίποντα είναι από τον ψηλό μου...απέναντι σε κάποιο πιθανό miss match. Χωρίς αυτόν έχω 2/11 τρίποντα. Το ότι βγάζεις 11 στην περιφερειακή άμυνα...είναι αχρείαστο ουσιαστικά από την στιγμή που γίνεται παιχνίδι ψηλών και εμείς βγάζουμε και οι δύο ροή 9. Τέλος στην αποτελεσματικότητα είμαστε 126-113 υπέρ της ομάδας μου. Όλα αυτά τα νούμερα μου δείχνουν δίκαιη νίκη της ομάδας μου. Θα μπορούσα να είχα χάσει; Φυσικά και θα μπορούσα να είχα χάσει. Αλλά τότε θα ήμουν εγώ αυτός που θα διαμαρτυρόταν!

Υ.Γ.Προτείνω να στείλουμε τα ματς στον Sarithin... να μας πει και εκείνος μία γνώμη.

This Post:
00
260198.122 in reply to 260198.120
Date: 8/3/2014 7:54:32 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τις βολές τις είχα υπολογίσει στο τελικό σκορ Αλέξανδρε. Ενθουσιασμό είχα στο 11. Το ποστάκι που έγραψα δεν έχει καμία σχέση με το "σπάσιμο" που λες. Μετά από τόσα χρόνια το έχω ξεπεράσει το συναίσθημα αρκεί το αποτέλεσμα να μπορεί να εξηγηθεί.

koita,an exeis valei kai tis voles paw paso!poso to vgazeis to skor?

egw ypologiza xamhlotero enthousiasmo!den perimena na eixes paei xalara sto prohgoumeno mats!

Έχω καταλήξει στο εξής. Όταν η μηχανή κάνει τα δικά της όσον αφορά τον παράγοντα τύχη τότε "πριμοδοτεί" μία συγκεκριμένη κατηγορία του νικητή διαφορετικά απλά δεν μπορεις να κερδίσεις! Παράδειγμα στο δικό σου παιχνίδι είχες πολλές βολές και έναν superman play-maker όχι στην τοπ φόρμα του, που όμως έγραψε αμυντικά, αλλά και επιθετικά έκανε το παιχνίδι της ζωής του (με pp 68 όμως). Στα επόμενα παιχνίδια θα γυρίσει στην "φυσιολογική" του απόδοση. Στο κοίτα μέσα των φαντασμάτων απέναντι στη δική μου (υψηλότατη) περιφερειακή είχαν 5/15 τρίποντα κοκ. Συνήθως η κατηγορία που πριμοδοτείται ο "τυχερός" βγάζει μάτια.

den kserw skill dika sou,alla oute k esy dika mou!ara den ksereis ti paixths einai o PG!

!ennoeitai oti me 68 PP eynohthika apo to skor ston asso!alla ton markare o SG!o opoios fantazomai einai polu kalos amyntikos!alla kanei k faoul eukola!o PG arxise na skorarei 1on) me voles,2on)molis o SG sou fortwthike faoul k den mporouse na paiksei thn idia amyna (opoios paixths exei polla faoul,markarei pio epifulaktika) k 3on) otan vghke o SG me 6 faoul k mphke h allagh!

ayto vasika ekrine to mats!exases mia dynath apeilh sto motion k egw vrhka apeilh ston asso!

ayta pou lew einai thewries!opws to fantazomai!!!mporei na grafw k vlakeies!

Εκτός από όσους πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ο παράγοντας τύχη και η μηχανή είναι τέλεια. Αυτοί μένουν με την απορία για αυτούς που διαμαρτύρονται.

den nomizw oti yparxei kapoios pou exei ftasei sthn II k den kserei oti yparxei random sthn mhxanh!k kalws yparxei kata thn gnwmh mou,arkei na mhn to paratravaei!

k sto mpasket yparxei random!mporei o souper souter mias omadas na valei 8/10 kai thn allh mera 2/10!alla se vathos xronou to pososto tou tha einai stathero!

telospantwn!!mporei k na exeis dikio!egw thewrw oti den eginei kati to tromero!san ayto as poume :

(29689)

,pithanws na me eynohse h tyxh elaxista!allwste to mats krithike sto ponto an eksaireseis ta faoul sto telos!

ayto tha ithela na m ekshghseis:

χωρίς να υπολογισθεί το πέναλτυ για τη λάθος πρόβλεψη σου
den katalava ti akrivws ennoeis!

This Post:
00
260198.123 in reply to 260198.121
Date: 8/3/2014 8:05:31 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μετά τον αγώνα και συνυπολογίζοντας το γεγονός πως σε έπιασα στην τακτική, συν τα ratings...θεωρώ το αποτέλεσμα φυσιολογικό. Οι πόντοι ανά 100 σουτ είναι ένας δείκτης που αποτυπώνει μερικώς την εικόνα ενός παιχνιδιού...αλλά δεν βγάζει πάντα νικητή, γιατί στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζουν πολλές παράμετροι. Το 13 στην εσωτερική μου επίθεση απέναντι στο 11 άμυνα της δικιάς σου ομάδας μπορεί να δείξει εικόνα παιχνιδιού. Το 14 εσωτερική άμυνα που βγάζω απέναντι στο 11 εσωτερική επίθεση δική σου επίσης. Τα ριμπάουντ είμαι 50-39 με 11-8 στα ratings. Παίζω ζώνη 2-3 απέναντι στο κοίτα μέσα. Δέχομαι σαν παραφωνία τα 5/15 τρίποντα...(αν και διαφωνώ με την επιλογή της μηχανής να δίνει συνήθως πολύ χαμηλά ποσοστά στα τρίποντα όταν μία ομάδα επιτίθεται εσωτερικά), όμως αν δεις...τα τρίποντα είναι από τον ψηλό μου...απέναντι σε κάποιο πιθανό miss match. Χωρίς αυτόν έχω 2/11 τρίποντα. Το ότι βγάζεις 11 στην περιφερειακή άμυνα...είναι αχρείαστο ουσιαστικά από την στιγμή που γίνεται παιχνίδι ψηλών και εμείς βγάζουμε και οι δύο ροή 9. Τέλος στην αποτελεσματικότητα είμαστε 126-113 υπέρ της ομάδας μου. Όλα αυτά τα νούμερα μου δείχνουν δίκαιη νίκη της ομάδας μου. Θα μπορούσα να είχα χάσει; Φυσικά και θα μπορούσα να είχα χάσει. Αλλά τότε θα ήμουν εγώ αυτός που θα διαμαρτυρόταν!

twra pou piasame kouventa,petagomai k egw!!!! :)

tha sumfwnhsw se ola osa eipes ektos apo ena polu shmantiko!

Το ότι βγάζεις 11 στην περιφερειακή άμυνα...είναι αχρείαστο ουσιαστικά από την στιγμή που γίνεται παιχνίδι ψηλών και εμείς βγάζουμε και οι δύο ροή 9

h OD den markarei mono ekswt.epithesh alla kai kukloforia mpalas!!mono axreiasto den einai to 11 amyna kata th gnwmh mou!

h roh einai se amesh synarthsh me thn kukloforia mpalas tou antipalou!ousiastika eixes 9/11+ enw o Rhino eixe 9+/7- !!

einai mia terastia diafora nomizw!

Υ.Γ.Προτείνω να στείλουμε τα ματς στον Sarithin... να μας πει και εκείνος μία γνώμη.

nai!an mporeis,egw tha ithela na akousw mia gnwmh!alliws tha syzhtame epi meres k akrh den tha vgaloume!!!

an thelete rwtaw k egw ton Kotidh pou einai sofos!!!! :)

This Post:
00
260198.124 in reply to 260198.121
Date: 8/4/2014 2:56:37 AM
Overall Posts Rated:
138138
Μια που αναφέρεσε σε νούμερα αν και βαρετό για τους υπόλοιπους θα σε ακολουθήσω.
Αν δεν υπήρχε ο παράγοντας τύχη οι πόντοι pp βγάζουν νικητή. Πάντα. Στις περιπτώσεις που δίνουν ανάποδο αποτέλεσμα είναι όταν η μηχανή κάνει τα δικά της στο κομμάτι "τύχη". Σε μεγάλο κομμάτι με κάλυψε ο Αλέξανδρος αλλά θα επιμείνω και εγώ γιατί αλληλοαναιρείσαι.

Δεν συγκρίνεις ξεκάρφωτα μόνο την επίθεση σου με την άμυνα του αντιπάλου αλλά συνυπολογίζεις και τον δείκτη αποτελεσματικότητας/περιφ.άμυνα που εκεί είχες θέμα. Στο δικό μας παιχνίδι επιθετικά πριμοδοτήθηκες και συγκεκριμένα η θέση του pf με 13 πόντους επιπλέον. Καλός παίκτης ο δικός σου και με τη πρώτη ματιά δύσκολο να διακρίνεις οτι δεν έπρεπε να σκοράρει 37 πόντους αλλά 24 απέναντι σε αντίπαλο με υψηλή άμυνα και τεράστιο dmi (ο δικός μου είχε 1.300.000 την ημέρα του αγώνα). Πως είναι δυνατόν να κάνουμε παιχνίδι ψηλών αλλά τα 5/15 τρίποντα να κάνουν τη διαφορά? Τα τρίποντα δεν τα σουτάρεις από έξω? Πως είναι δυνατόν η υψηλή περιφερειακή μου να μην παίζει ρόλο? Ακόμα και το κομμάτι λαθών-κλεψιμάτων δεν σου έδωσε κανένα πέναλτυ για την επιλογή της 2-3 ζώνης και σε άφησε στους μέσους όρους σου. Πως είναι δυνατόν να έχω οριακά περισσότερες ασσίστ απέναντι σε 2-3 άμυνα ενώ τότε ήμουν 1ος στον όμιλο σε ασσίστ? Φαντάσου ότι παίξαμε και 5 λεπτά επιπλέον. Πως είναι δυνατόν να ΜΗΝ υπολογίσει στην παράταση τον παράγοντα αντοχή όταν είχα και τους 5 παίκτες στο μεγαλύτερο διάστημα της παράτασης με αντοχή στο δυνατός-καταρτισμένος(!!) αλλά έμεινα από λάδια και έκανες πάρτυ? Ακόμα και ο αναπληρωματικός μου shooting guard που έπαιξε περισσότερο είχε μεγαλύτερη αντοχή, εμπειρία και dmi από τον βασικό!!
Το ότι είσαι καλύτερος στην αποδοτικότητα είναι το φυσικό γιατί εδώ βγαίνει ο νικητής ΑΦΟΥ έχει υπολογιστεί η τύχη. Στα pp όμως που δεν υπάρχει η τύχη φαίνεται η καθαρή εικόνα.

Αυτό είναι που χάλασε η μαγιά. Υπάρχουν περιπτώσεις που αφήνουν το ράντομ στον ουρανό. Ο σαριθιν είναι γνωστός υπέρμαχος του" η μηχανή είναι σωστή και όλα καλά βγαίνουν". Πάνω από τον Σαριθιν θέλουμε αλλά που να τον βρούμε. Και να μας πει τι? Προσπάθησε να βρεις μία απάντηση στις προηγούμενες ερωτήσεις μου. Έχω άλλες τόσες αλλά ήδη καταντά ανιαρό για τους υπολοίπους.

This Post:
00
260198.125 in reply to 260198.122
Date: 8/4/2014 2:57:59 AM
Overall Posts Rated:
138138
Λέγοντας ότι πριμοδοτήθηκε η θέση δεν αναφέρομαι μόνο στον βασικό σου αλλά και στον αναπληρωματικό σου τον Μικέ που σκόραρε 14 πόντους σε 18 λεπτά. Το pp που βγαίνει στη θέση του άσσου με βάσει του τι κατάφερες είναι...144!!! Ενώ το φ.α. το υπολογίζει σε 68. Για να βγάλεις 144pp σημαίνει ότι έχεις απέναντι σου παικτάκια μποτ με άμυνες στο άθλιος-αξιοθρήνητος. και σκέψου ότι έπαιζες ουδέτερο και όχι εξωτερικό σύστημα, ο βασικός σου είχε χαμηλό dmi, είχα ενθουσιασμό στο 11 και προσωπικό γενικης απήχησης (άντε το μαρτύρησα και αυτό). Απλά δεν υπάρχει...

Γενικότερα δεν είχα μόνο μία απειλή στην επίθεση αλλά περισσότερες οι οποίες δεν φάνηκαν προφανώς λόγω υψηλής περιφερειακής σου και δεν κρίνω σκόπιμο να φανερώσω μια που ότι έγινε-έγινε.

Στο τελικό σκορ έχει υπολογισθεί και το πέναλτυ για τη λάθος πρόβλεψη. Εντελώς εμπειρικά υπολογίζω το λάθος (αντί για εσωτερική σε εξωτερική επίθεση) σε 5-7 πόντους. Αν δηλαδή δεν είχες προβλέψει καθόλου θα με κέρδιζες με 11-13 πόντους που κάνει την επιχειρηματολογία μου εντονότερη μια που το παιχνίδι δεν θα ήταν καν οριακό όπως γράφεις.

Το ότι στα πολλά φάουλ οι παίκτες μαρκάρουν επιφυλακτικά δεν το έχω ξανακούσει. Φαντάζομαι πάντως ότι αν ίσχυε, δεν θα είχαμε και αποβολές πριν το 40ο λεπτό ή ίσως και να μην είχαμε αποβολές καθόλου. Δεν το έχω ξανακούσει πάντως.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω τη γνώμη του Κωτίδη πάντως.

Advertisement