аз когато се качих в А група казаха "... ето го най-големия слабак, това е сигурния отпадащ ...". играй си играта и хич да не ти пука. 6 играча, 5, 2 както си решиш, както си си направил стратегията. удоволствието е, че играеш с най-добрите.
иначе Додор е прав, както винаги. от много сезони силите не са били толкова изравнени и то на високо ниво, конкретно отдясно. при средни заплати над 700к. можеш да паднеш от всеки. който и да отпадне отдясно ще е много жалко, защото отпада качествен отбор.
отляво е горе-долу същата работа с тази разлика, че се оформи изявен фаворит - Лейкърс, който според мен е фаворит и за титлата дори в такъв начален момент на сезона. и новаците са наясно какво правят и старите отбори са доказани ... абе ще е хубав сезон според мен.
Сашо, точно този сезон с 400к. заплати не мое се бориш даже за 7-мо място :))). но е имало сезони, когато е можело да се остане с тези 400к. и Наско и Додор и Арамазов са оставали с близки стойности, когато са тенквали. да не говорим за Дани, който по принцип играеше с много ниски заплати, а направи 4-5 сезона тук.
Last edited by venko_gg at 4/20/2014 2:51:20 AM