ilk beşimin top sürmeleri sırasıyla "iyi - verimli - muazzam - iyi - zayıf", pasları "heybetli - sansasyonel - verimli - vasat - zayıf", formları "becerikli - becerikli - güçlü - güçlü - becerikli"..
istiyorsan bütün oyuncuların özelliklerini yazayım şuraya, de ki "şu kadroyla şu taktiği oynasaydın kazanma şansın vardı"..
rakibin kadrosunu tam olarak bilmiyorum ama maaş ve formlardan anladığım kadarıyla şut bende, pas bende, menzil bende, ribaunt bende, iç defans bende..
dış defans karşı tarafta, orası belli..
top sürme ve top tutmayı bilmiyorum..
maç istatistiklerine bakınca ribauntlar dışında hiçbir üstünlük kuramamışız, şut yüzdesi yerlerde..
eğer ki "bu normal sonuç" diyorsan "sıranı bekle" diyorum sadece, senin de ağlayacağın günler gelecektir elbet..
pasın veya iç defansın sende oldugunu nerden biliyorsun?? bir karşılaştırmalı istatistiklere bak pivot dışında üstün tarafın yok oyuncuların daha iyi oldugunu nerden çıkardığını anlamıyorum şut menzilini tamam maaşdan çıkabilirsin ama şutun sende olduğunu çıkaramazsın.Maaşlarının yüksek olması daha iyi oyuncu oldugunu söylemezsin belkide uzunlarının yada kısaların dış veya iç özellikleri çok fazla olmasada seninkine göre çok iyidir.mugiyi çok hafife alıyorsunuz tamam kadrosu dar ama ilk 5 i çok iyi o yüzden kupada başarılı olup ligde o başarıyı yakayamıyor. Benim ağladığım gün kolay kolay gelmeyecek fazla ümitlenme :)