BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 14. Sezon

14. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160019.115 in reply to 160019.113
Date: 10/31/2010 1:55:02 AM
Overall Posts Rated:
6565
ısın benım acımdan en zevklı yanlarından bırı olan al-sat olayı ımkansız hale geldı, eldekı adamları kafamdakı fıyatların yarısına bıle satamıyorum. can sıkıntısından gıttık fantazı aradık bugun, eslesme sorunu yaratmak ıcın gıttım sgooru pf oynattım ve karsısında kımbılır kac dıs defansı olan bı oyuncu vardı ki rezalet oynamıs! ayrıca savunma eslesmelerınde bı acaıplık var bence, rakıbın uzun forvetı benım en ıyı ıc savunmacıma karsı cosmus. oyunda hıc bı sekılde farklı bısey deneme sansımız yok artık, ne transferde aktıf olabılıyorsun ne de kalıplasmıs sablonun dısında oynayarak mac kazanabılıyorsun. farkettım kı su son bı haftada zaten sıteye goz atma frekansım da ıyıce dustu.

This Post:
00
160019.118 in reply to 160019.116
Date: 10/31/2010 5:00:23 AM
Overall Posts Rated:
118118
@pacerized: son bir iki haftadır forumlarda da çok hareketsizlik var hocam..
oyun kan kaybediyor gibi..

+1

This Post:
00
160019.119 in reply to 160019.116
Date: 10/31/2010 7:50:38 AM
Overall Posts Rated:
227227
evet var hele dış defans oyunda en önemli özellik olmuş durumda şu an, top sürme konusund abiraz haksız eleştiri yapıyorsun vasat top sürmeleri oyuncuların mugininki eminim seninkine göre çok fazladır o kadar bir etki olsun mugi de hafife alınmayacka takım olduguna göre sonuç o kadar mantıksız değil.

bir ara şu yeni aaldığın pyuncuyu bana yollasana merka etitm herkes öve öve bitiremiyor.

yapma hocam..
sırf HucJiaB maçına dönmesin diye Mugiwara'yla aynı şekilde 3 kısa çıkardım sahaya, Barbero'yu oynatmadım..
formlara bir bak gözünü seveyim..
pasör takım olmuyor, şutör takım olmuyor, formda takım olmuyor, uzun takım olmuyor, illa o taktiğin aynısını mı yapacağız yani..?
al, bu da Pardo'nun özellikleri..

Uzaktan Şut: efsanevi Şut Menzili: harikulade
Dış Defans: dünya dışı Top Tutma: olağanüstü
Top Sürme: muazzam Pas Verme: verimli
İçeriden Şut: berbat İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: vasat Blok Yapma: değersiz
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: işe yaramaz

Tecrübe: zayıf

@pacerized: son bir iki haftadır forumlarda da çok hareketsizlik var hocam..
oyun kan kaybediyor gibi..

kafama çalsaydın pardoyu" al, bu da pardonun özellikleri" :)))) yerim ben bunu benimle olan maça kadar satma :))

hiç top sürmesi olmayan uzunlarla oynayıp içeriden verim beklemek yanlış bence top sürmesi olmayan uzunlar olunca dolayısıyla top kısalara dönüyor içeriden tam verim beklemek yanlış. pas konusunda takımın iyi ama karşılaştırsam her iki yönden de mugi kadrosu ağır basıyor (bildiğim kadarıyla), ama ts konusunda hala ısrarlıyım MT için baktığımda oyuncularında gördüğüm en önemli eksikti bundan canının yanacağı açıktı. Barbero yu bilmiyorum nasıl bir oyuncu olduguna dair fikrim yok. ben motorun sadece tutarsızlık konusunda şikayetçiyim. yoksa bana mantıksız gelmiyor çokda.
çiftlik takım olacaksan son kez yenme fırsatı ver öyle ol :)))

This Post:
00
160019.122 in reply to 160019.120
Date: 10/31/2010 10:40:15 AM
Overall Posts Rated:
227227
ilk beşimin top sürmeleri sırasıyla "iyi - verimli - muazzam - iyi - zayıf", pasları "heybetli - sansasyonel - verimli - vasat - zayıf", formları "becerikli - becerikli - güçlü - güçlü - becerikli"..
istiyorsan bütün oyuncuların özelliklerini yazayım şuraya, de ki "şu kadroyla şu taktiği oynasaydın kazanma şansın vardı"..
rakibin kadrosunu tam olarak bilmiyorum ama maaş ve formlardan anladığım kadarıyla şut bende, pas bende, menzil bende, ribaunt bende, iç defans bende..
dış defans karşı tarafta, orası belli..
top sürme ve top tutmayı bilmiyorum..
maç istatistiklerine bakınca ribauntlar dışında hiçbir üstünlük kuramamışız, şut yüzdesi yerlerde..
eğer ki "bu normal sonuç" diyorsan "sıranı bekle" diyorum sadece, senin de ağlayacağın günler gelecektir elbet..

pasın veya iç defansın sende oldugunu nerden biliyorsun?? bir karşılaştırmalı istatistiklere bak pivot dışında üstün tarafın yok oyuncuların daha iyi oldugunu nerden çıkardığını anlamıyorum şut menzilini tamam maaşdan çıkabilirsin ama şutun sende olduğunu çıkaramazsın.Maaşlarının yüksek olması daha iyi oyuncu oldugunu söylemezsin belkide uzunlarının yada kısaların dış veya iç özellikleri çok fazla olmasada seninkine göre çok iyidir.mugiyi çok hafife alıyorsunuz tamam kadrosu dar ama ilk 5 i çok iyi o yüzden kupada başarılı olup ligde o başarıyı yakayamıyor. Benim ağladığım gün kolay kolay gelmeyecek fazla ümitlenme :)

From: KANaryaa

This Post:
00
160019.124 in reply to 160019.111
Date: 10/31/2010 11:18:18 AM
Overall Posts Rated:
4141
bana sadece form sözü verdikleri için takımda tuttuğum sezer ve yağmur un formları neden yerlerde sürünüyor dingo ve kanarya hocamdan cevap bekliyorum.

Bu sezon başıma gelenler ortada hocam! bahtsız bedevi mi dersin pişmiş tavuk mu dersin sen seç artık.. ayrı ayrı 2 hafta oyuncularım sakatlandı maç içinde diye dakika düzenim mahvoldu. ayrıca bir hafta da benim yoğunluğumdan ve siteyle fazla ilgilenemememden dolayı o hafta içindeki 2 maça taktik veremedim ve yine dakika düzenim bozulmuş oldu. zaten TBL'de 8.yim şu anda hak etmediğimi düşünmeme rağmen ama bu kadar talihsizlikle başka bir şansım da kalmamış oluyor. kadro güçsüzleştikçe de dakikaları ayarlamak çok zorlaşıyor çünkü normalde 2 kez as(yedeği farklı) yaptığım oyuncu 70-75 civarı oynarken, şu anki kötü durumumda 80küsür dakikalara ulaşıyor. çabalıyorum düzeltmek için. Şu talihsizlikten biraz olsun kurtulabilirsem düzelecektir bu durum..

@pacerized
al-sat konusunda kesinlikle katılıyorum sana. oyunun en güzel yanı en berbat yanına dönüştü. bir de yine benim talihsizliğimden, bu olay tam benim "artık ben de düzgün bir para savurayım" deyip de 7,4 milyona Kent'i satın aldıktan sonra oldu. o satın alımdan kısa süre sonra düştü fiyatlar ve şimdi 2buçuk-3milyona zor satarım listelesem.. oyunun en keyifli yanlarından olan bu transfer piyasalarının berbat duruma gelmesiyle, oyunun kalitesi çok düştü bence..

This Post:
00
160019.125 in reply to 160019.123
Date: 10/31/2010 12:01:57 PM
Overall Posts Rated:
227227
karşıulaştırıyorum
UF mevkisi
mugide 45 k garbellini 46 dk oynamış senin 70k lık 31 dk oynamış ikisinde formu güçlü birde üstüne 30 klık ferhan 15 dk oynamış formu iyi tecrübe ve pası dış özelliklerini bilmiyoruz garbellini 25 sayı attığını 1 asist dış özelliklerinin ve pasının senden iyi olup olmadığını burdan çıkarmayız belkide çoğu sayısını karşısına ferhan varken attı ve r,ibauntlardaki fazlalaıkda o zaman olabilir.

KF mevkisi
ırujoya karşı pardo ve barbero ikiisde güçlü formda bence pardo o defanstaki bir oyuncuya rağmen pardoluğunu yapmış yeterince sayı bulmuş.ırujonun sayıların 5i serbest atıştan senin defleri bilmediğim için attığı sayıya birşey diyemem ama seninkiler faul yapıp irujonun yapmadığına göre defi seninkilere göre yüksek.

P mevkisi
bence fazlasıyla farkın meyvesini almışsın mezid in defansı seninkilerden yüksek olabilir ( hem iç hem dış defasnı hesaba katıyorum.)

ŞG mevkisi
gene aynı şekilde 15 dk yedeğin oynamış fernando mirin defansının seninkilerdne üsütn olduğu aşikar lavrekin oynadığı 15 dkyı hesaba katmaman yanlış bence isterse formu çok üstte olsun mirn karşısında lavrek in fazla şansı yok

OK mevkisi
iki oyuncuyuda biliyorumhemmatinin her yönden ağır basdığının farkındayım heleki ts ve defans konusunda naciden çok daha iyi formuna gelince zaten toplamdaki iki ok hemmatiden daha iyi bir performans sağlamış.

açık söylüyorum maçta herhangi bir yanlışlık görmüyorum söylediklerimin üstüne şans faktörünüde ekle maçın sonucu gayet mantıklı tecrübe, kondisyon, serbest atış olaylarına hiç girmedimüstelik.

taktiğin yanlıştı demiyorum 3 uzunla çıksan maç alma ihtimalin daha çok artardı ( bence en mantıklı olanıydı) tabi biraz dış defi olması lazm uzunun.

Last edited by aquila at 10/31/2010 12:02:45 PM

Advertisement