παιδια περιμενετε λιγο. Καπου κανετε λαθος. Οι μισθοι δεν παιρνουν ανοδους απο μονοι τους. Οι παικτες πρεπει να εχουν καλα σκιλ ασχετος μισθου. Ξερω παικτες που εχουν περιφ. αμυνα απιστευτος και απο εκει και περα το χαος. Εχετε αναρωτηθει τι μισθο εχει ενας παικτης οταν ανεβαζει τοσο πολυ περ. αμυνα ( και μονο) ? Π.Χ εγω προπερσι που επαιζα ΙΙΙ κατηγορια ειχα μισθους 220.000 και επεσα χωρις να το καταλαβω. Ολα αυτα περι μισθων θελουν πολυ κουβεντα. Σας τα λεω αυτα γιατι απο την σεζον 8 εχω δει πολλα........ καλη συνεχεια !!!
ένας παίχτης με 16 περιφερειακή άμυνα και όλα τα υπόλοιπα περιφερειακά περίπου στο 7 είναι πολύ καλή αλλαγή..ο μισθός του δεν ξεπερνά τα 15Κ..οι παίχτες που έχουν μόνο άμυνα(και πάσες) μπορούν να έχουν ακόμα και θέση βασικού σε μια αξιόλογη ομάδα..οι παίχτες που έχουν μόνο επίθεση όμως..άστο καλύτερα..
θα συμφωνήσω μαζί σου για τους μισθούς..εγώ φέτος είχα 220Κ μισθούς όλη τη χρονιά στην ΙΙΙ, πήρα την πρώτη θέση και τώρα πάω για άνοδο..το θέμα είναι ότι οι παίχτες που αξίζουν το μισθό τους δύσκολα φτιάχνονται και αξίζουν πολλά λεφτά..