BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Είναι Απλά Τα Πράγματα!- Σεζον 35

Είναι Απλά Τα Πράγματα!- Σεζον 35

Set priority
Show messages by
This Post:
00
279448.113 in reply to 279448.112
Date: 6/8/2016 5:34:25 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Σταχτη στα ματια ειναι αυτο απο τον Αλεξανδρο7 αφου η καταταξη δειχνει οτι ο Κοτιδης ειναι ικανος και σε χρονιά restart μπορει να διεκδικει το πρωταθλημα!!

Ο Κοτίδης θεωρεί ότι με 2-3 προσθαφαιρέσεις και τον ίδιο στο τιμόνι του πάγκου,μπορεί να πάρει double άκοπα!Βέβαια με εμένα εκεί,λέει ότι να πούμε και ευχαριστώ αν σωθούμε!

Γενικά ο πάνσοφος έχει τεράστια εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και δεν χαρακτηρίζεται από μετριοφροσύνη!Η μετριοφροσύνη είναι για τις μετριότητες λέει... :-)

This Post:
11
279448.116 in reply to 279448.113
Date: 6/12/2016 8:32:32 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ρεεε εμενα λες μετα. Ο Καριδης με 6 ποπ νταουν μετα απο 3-4 σεζον που τον ειχες τον πουλας στα ιδια λεφτα και λιγο παραπανω απο αυτα που τον πηρες...

Οι διασυνδεσεις που εχει ο Κοτιδης ειναι απιστευτες τελικα. Βρηκε αγοραστη στις Φιλιππινες!!

Κι εγω ψαχνω 1 ψηλο για αλλαγη να μην φορτωνονται οι βασικοι μου και τιποτα

This Post:
00
279448.118 in reply to 279448.116
Date: 6/12/2016 8:53:41 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ρεεε εμενα λες μετα. Ο Καριδης με 6 ποπ νταουν μετα απο 3-4 σεζον που τον ειχες τον πουλας στα ιδια λεφτα και λιγο παραπανω απο αυτα που τον πηρες...

Οι διασυνδεσεις που εχει ο Κοτιδης ειναι απιστευτες τελικα. Βρηκε αγοραστη στις Φιλιππινες!!

Κι εγω ψαχνω 1 ψηλο για αλλαγη να μην φορτωνονται οι βασικοι μου και τιποτα

Ρεεε!!!Με κοροιδεύεις??Τουλάχιστον ο Καρίδης έχει 112 σκιλ!Ο δικός σου σε ίδια ηλικία,είχε 99!Αγοράστηκε 625κ την προηγούμενη και πουλήθηκε 1,5 σχεδόν!Μακράν καλύτερη μπάζα η δικιά σου! :-)

Πάντως έχουν ξεφύγει οι τιμές!Καλά τον πούλησα,αλλά άντε να βρεις νεότερο αντικαταστάτη χωρίς να σκάσεις τα υπερδιπλάσια!

Εμ!2 μήνες τους βγάζω!!Ευτυχώς οι Φιλιπινέζοι ξέρουν καντάρια μπάσκετ και εκτίμησαν την αξία του!Αλλά τον αδικείς τον Κοτίδη!Είναι έξαλλος με την πώληση και ακούστηκε να ουρλιάζει:

''ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΤΑ,ΤΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ???ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΙΚΕ,ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗ!!ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ7??ΑΛΒΑΝΟΣ???ΤΟΥΡΚΟΣ??ΑΡΑΒΑΣ???ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!''

This Post:
11
279448.119 in reply to 279448.117
Date: 6/12/2016 11:12:50 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Μεγαλο λαθος ο τροπος που προσεγγισα το παιχνιδι. Βεβαια τραυματιστηκε το βασικο μου 2αρι που ειναι και η σημαντικοτερη απειλη για τα περιφερειακα συστηματα. +την παραπανω διαθεση εκανα μια ηττα που θα μπορουσα να ειχα αποφυγει.

Σε αναζητηση ψηλου βρισκομαι για να συμμαζεψω τα ασυμαζευτα...

This Post:
11
279448.120 in reply to 279448.117
Date: 6/12/2016 1:38:39 PM
Overall Posts Rated:
4040
Γενικα καλα τα λες (οπως παντα αλλωστε αρχηγε!!! σλουρπ) αλλα διαφωνω μονο με το χαρακτηρισμο μπλαζε!!

Οχι και μπλαζε ο μαλτεζακος ο κακομοιρης!! Τιμιος ειναι ο καημενος...και τα ματσακια του χτυπαει...και τακτικα τρικ προσπαθει να κανει (που συνηθως βγαινουν εναντιον του)...και με καλυτερους αντιπαλους προσπαθει να παιξει στα ισια χωρις να δινει blow out...και νικη με το φιλο κουνουπη στο πρωταθλημα πηρε πρωτη φορα...και νικη στη Κεα πηρε επισης πρωτη φορα στην ιστορια του (εναντιον του Θεμιστοκλη του Μιτροφανη για τον οποιο συντομα θα κατατεθει προταση αρκετων εκατομμυριων)...κτλ κτλ

Μισθολογικα ξερεις καλυτερα απο εμενα πως πανε τα πραγματα...δεν χρειαζεται να εχει 100.000 μισθο ο αλλος για να στεκεται αξιοπρεπως...ασε που τις περισσοτερες νικες τις εκανα εχοντας και τον ιταλο που πουλησα...αλλα βαλε συν 80 χιλιαρικακια...

Οσο για το κυπελο δεν περιμενες με 4.5 παικτες και δυο παιδακια για τα νερα να συνεχισω με αντιπαλους πρωτοκλασατες ομαδες της ΙΙ...ασε που το κυπελο το χω παρει...οποτε παω για πρωταθλημα που μου λειπει!! χαχαχαχα

Καλα τα λες παντως γενικα...σωστη η γενικη εικονα που δινεις της γενικοτερα βαρετης μεχρι τωρας σεζον...Κατι μου λεει βεβαια οτι θα εχει καλυτερο φιναλε...θα δειξει

This Post:
00
279448.123 in reply to 279448.121
Date: 6/12/2016 1:59:51 PM
Overall Posts Rated:
4040
Το pushακι μπηκε γτ αν ο φιλος Σιμωνιδης εβαζε καμια διπλη για κοιτα μεσα για πλακα...τωρα θα σου εγραφα απο το λαγουμι μου! Δεν ηθελε και πολυ ειδες...

Αν και δεν καταλαβα πως εγινε να κερδισω με τα χιλια ζορια παιζοντας με 3 τριχιλιαρα αμουστακα παιδακια απεναντι αλλα τελοσπαντων...ψιλα γραμματα θα μου πεις...

'το ποστ της σεζόν πιθανότα' :

Ειπα να δωσω εναν λιγο πιο ευθυμο τονο στη βαρετη οπως λες κι εσυ μεχρι τωρα σεζον...on se voit aux finales alors...χαχαχα

Advertisement