Valla hocam bizde pek bişi kalmadı bak şimdi de oyunkurucumuz sakatlandı ani kadro değişikliği hep böyle zaten , sık sık kadroyla oynamayınca pek sakatlık olmuyor umarım sadece bu maçlık sakatlıktır yoksa işimiz iş oynatmaya adam yok yedek oyunkurucu 10 bin maaşlı yaşlı kurt manevi değeri var diye tutuyoruz takımda :)
Ayrıca iddalı olmak olmamakla ilgili de herkesin kendi tercihidir maddi olarak yük getirip klübün geleceğini ipotek altına alıp kendinden çok güçlü rakiplere karşı şansının olmadığını bile bile oynamaya çalışmanın mantıksızlığını da kimse göz ardı etmesin..
Tblden düştükten sonraki iki sezon zorladık ama maddi güç olmadan yetmiyor 2. olup playofflarda konferans finalinde elenince ardarda iki sezon kasaya da artı bir değer koymadan nekadar sürdürebilir bir takım mücadeleyi? 3 sezon ardarda 5. olup biraz toparlandık sonuç ortada mücadele edebilecek hale geldik işte.
Tamam bütün kadroyu satıp her maçı kaybetmek de sezonun başından itibaret hiç etik değil BB yönetimi bununla ilgili önlem aldı zaten minimum maaş tutarı koyarak bu strateji de artık pek gözde değil ama şuanda ben de o durumda olsam ve ligi 2 3 takım domime ediyor olsa ben de ligde kalmak için umutlarımı kaybetsem sadece antremana kupaya falan odaklanır gençlerimi 3. ligdeki sezonuma hazırlamayı seçerdim kim olsa aynı şeyi yapardı.
Yeni takımlara , zamanında stratejik hatalar yapıp rekabet gücünü kaybetmiş takımlara biraz empatiyle yaklaşmalısınız. Herkes ister müthiş rekabet dolu bir lig bir sezon falan ama 3. sezondan beri oynadığım oyunda bir elin parmağını geçmedi müthiş rekabetle geçen sezon sayısı.
Last edited by Pitt at 5/17/2014 11:21:57 AM