BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 25. Sezon

25. Sezon (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
248309.113 in reply to 248309.111
Date: 12/17/2013 2:40:25 PM
Overall Posts Rated:
125125
BEN BİR FAIL-MAN DEĞİLİM, SİZ KÜÇÜK ADAMSINIZ!

ben bir fail-man değilim.
sizlere bu oyunda, son dönemde başıma gelenleri anlatacağım.
yaşadığım olayların şanssızlık mı yoksa BB temelli KASIT içeren çirkinlikler mi olduğuna siz karar vereceksiniz.

slawomir lupa (13624227) ve dmitrois shanahan (10838819) adlı oyuncularım oyunu bırakan khanna (72850) takımı tarafından satın alınmıştı ve takımıma para cezası kesilmişti. bu olayların ardından türkiye forumuna ve global (ingilizce) foruma yazdığım protesto içerikli mesajlar kurallara aykırı bulunup silinmişti. daha sonra yaklaşık 200 kullanıcıya bb-mail yoluyla ulaşmış ve protestoma sessiz biçimde devam etmiştim. "only remorse bebe (BB-baby)" protestoları sonrasında kara listeye alındığımı ve takımımın mühürlendiğini hepinizden daha iyi biliyorum.

zaman çizelgesini çok geriden almayacağım.

1) türkiye ulusal kupası finali: dust my broom 89 - 90 ipsala.
(65398100)

maçın 22. dakikasında en kritik oyuncum (hana) (8189609) sakatlık yaşamıştır. center mevkiisinin yedeği olmadığı BB'ler tarafından bilinmektedir ve maçın geri kalanını 4k maaşlı çöp bir adamla (28542052) oynamak zorunda kaldım. neden yedeği bulunan PF veya SF veya SG veya PG değil de C pozisyonundan fire veriyorum? maçın sonunda "hoş" bir BB şakası ile karşılaşıyoruz: son saniyede basketi atıyorum 89-88 öne geçiyorum. fakat 00:00 kala takımıma faul çalınıyor, 89-90 kaybediyorum.
bu maçı 1 sayıyla kaybetmem sezon başından beri süre gelen şüphelerimin kuruntu olmadığına dair yeni şüpheler oluşturmuştur.

bu bir idi.

2) türkiye II.2 ligi, lig finali: in the deep 108 - 96 kaşıkadası zombileri.
(65583174)

kaşıkadası zombileri (71156) üniversiteden bir arkadaşım olan ozan'ın takımıdır. basketbola ilgisi olan yakın bir arkadaşımı buzzerbeater'a ben başlattım ve senelerce bu birliktelik sürdü gitti. 2012 nisan ayında oyuna başlayan kaşıkadası zombileri ile aynı öğrenci evinden yani aynı ip'den birkaç defa giriş yapmak zorunda kaldık. fakat aramızda hazırlık maçı dışında hiçbir bağ yoktu. 2013'ün eylül-ekim aylarına kadar bir-iki kez aynı misafir evinde maç gününe denk geldiysek aynı ip'den giriş yaptık ve taktik verip çıktık veya maçımızı tek bir id'den giriş yaparak izledik.
20 kasım 2013 tarihinde en eski oyuncularımı transfer listesine koydum ve bir süre sonra ozan beni telefonla aradı, paniagua (9512373) ve billiet'in (6836617) sayfasına bak lan! bir baktım ki kaşıkadası zombileri benim en eski iki oyuncuma teklif vermiş. ozan'ı telefonla tekrar arayıp küfrettim. ceza geleceğini tahmin etmiştim. bu olay sonucunda jose antonio paniagua'nın transfer fiyatı fazla bulundu ve kasamdan $150k daha kesildi.
bu olay sonrasında kaşıkadası zombileri ile dust my broom'un bir zamanlar aynı ip'yi kullanmış olması ve aralarında transfer ilişkisi kurulması zombi takımını da süpürge takımını da kara listeye düşürdü. kusura bakmayın BB'ler, bu iki menejer sizin kod oyunlarınızın farkında.
gelelim malum final maçına: final maçında zombiler'in en yüksek seviye oyuncusu Burakas (16330167) maçın henüz 14.dakikasında sakatlanmıştır. son çeyrekte oyuna ortak olan Kaşıkadası Zombileri -BB'lerin dalga geçme ürünü olarak- maçı son saniyede uzatmaya taşımıştır. Burakas'tan mahrum kalan ve hücum gücü %100'den %60'a kadar gerileyen zombi ilk beşi maçı uzatmada kazanacak kapasitede değildir ve elbette sonuç olarak maçı kaybeder ve lig şampiyonluğu hayalleri suya düşer.
dust my broom - ipsala kupa finalinden sonra bu finalde de "en kritik oyuncu sakatlığı" bir tesadüf değildir.
bu iki menejer oynadığınız ucuz kod oyunlarının farkındadır. bu oyunları bari daha karmaşık yollarla yapsaydınız da içimizdeki şüpheler kanıtsız kalsaydı. türkiye'de bir söz vardır bilir misiniz?
"aynı tas aynı hamam"
oyunun yazarları olarak sizlerden daha yaratıcı pislikler beklerdik. ayıp ettiniz arkadaşlar. utanın.

bu iki idi.

This Post:
11
248309.114 in reply to 248309.113
Date: 12/17/2013 2:40:51 PM
Overall Posts Rated:
125125
3) türkiye TBL finali: dust my broom: 106 - 118 hesaplütfen
(65690234)

ilk maça playoff-normal çıkarak kaybedip 2.maçta kendi evimde kazanma seçeneğini yeğleyecek iken kadromun gücünü fark edip ilk maçı kazanabileceğime inandım ve eforu playoff-çiğneme zamanı olarak değiştirdim.
bunu gören BB'ler 2.maçta veya 3.maçta yapacağı kod oyununu ilk maçta yapmaya karar verdiler.
maçın henüz 3.dakikası. SF pozisyonunda oynattığım renzo schek (12268733) maçın başında sakatlanır.
bu, bariz olarak önceden belirlenmiş bir sakatlıktır.
taktik sayfasında jeronym hana'yı dış defans eksikliği yüzünden yedeğe alıp 7 skill seviyesi yüksek dış defansa sahip renzo schek'i SF'ye alışım ve hesaplütfen'in bu pozisyonda PG oynatması BB'ler tarafından görülmüş ve dış defansı yüksek olan renzo'nun ayağı kaydırılmış, yerine guard savunamayacak kadar dış defans eksiği bulunan hana girmiştir.
oyunlar devam ediyor:
ne olur ne olmaz diyerek jorge elriz (11864926) adlı pivotum hile'nin alt metninde "faul problemi" yaşamaktadır. inandıramazsınız koçlarım. inanmamı bekleyemezsiniz, af diliyorum bebeler. 6 faul ile kenara giden jorge elriz'in yerine yedek PG'm girer ve
maç biter.
göründüğü üzere sakatlık ve 6 faul olayları yaşanmasaydı bu maçı dust my broom deplasmanda yaklaşık 10 sayı üstünlükle önde kapatacaktı. adaletinize inanmıyorum sevgilim.

bu da üç idi.

benden anlayışlı davranmamı beklemeyin. buna fail denmez. ben fail-man değilim, bu bilinçli bir hiledir. oyun yazarları tarafından, tarafıma beslenmiş bir kindir. protestolarımın ses getirmediğini bildiğiniz halde bana bu kadar çirkin yollardan kasıt uygulamanıza anlam veremiyorum. nasıl bir küçük adamlıktır? bu kadar ileri gidebilecek kadar para kazandırmadım mı sizlere? taraftarlığınızı boykot etmek yerine taraftarlık satın alıp banner'ıma "sadece vicdan bebe" yazdım. yarattığınız tek taraflı oyunda sizden başka eğlenen olmadı. ne başkaları bundan zevk aldı ne de ben.

parantez açmam gereken bir konu var: (hesaplütfen ve de ipsala takımlarından BB'ler adına özür diliyorum. tüm bu yazdıklarım başarılarınıza gölge düşürmek amacı taşımamaktadır. BB'lerin oynadığı oyunlardan habersiz kazandığınız şampiyonluklar hakkınızdır. tüm bu aptal oyunların farkında olmama rağmen forumda sizlerle şakacı üslübum ile konuşmaya devam ettim. ipsala menejeri phasma hocam ile karşılıklı "huaa" muhabbeti bence sembol değeri taşımaktadır. cenk (hesaplütfen) hocama forumda hep takıldım ama çeşitli sebepler yüzünden cevap gelmedi. yanlış anlaşılmak istemiyorum, anlayın ki benim derdim sizlerle değil. bütün türkiye buzzerbeater camiasından çıkardığım bu cıngar yüzünden özür diliyorum.

BB'ler, daha bitmedi, kusura bakmayın, siz eğlenirken benim başarıdan mahrum bırakılmam sorun değil.
eğlenmeye devam.
kurduğunuz üç kişilik lunaparkta atlı karınca gibi loop eder durursunuz.

geriye kaldı 31264 jeton. dönün durun.

oyun adaletinin sorgusu diğer menejerler tarafından yapılmasaydı bu oyun 60-70 bin üyeden 31264 üyeye düşmezdi. oyunun popülerliği artacağına buzzerbeater gün geçtikçe eriyip gitmezdi. 2010'dan beri oynadığım bu oyunu siz bitirdiniz. adaletsizlik ve güven kaybı sizin şu küçük lunaparkınızı perili köşk'e çevirmiştir. kendi halinizde eğlenin durun.

UKara
aka silsüpür
Dust My Broom menejeri

ve daha niceleri geldi geçti

This Post:
77
248309.115 in reply to 248309.114
Date: 12/21/2013 12:57:45 PM
Overall Posts Rated:
9797
Şu an sakatlanmış oyuncum için BB'lere küfretmem mi gerekiyor?!
Ayrıca doktora o kadar para ödememe rağmen...
Forumda sürekli takılmış olabilirsin ama şahsen başka platformlarda da aynı şekilde kendin sessiz kalmıştın. Gereksiz polemiklere girmeye gerek görmüyorum...
Demek ki BB'lere kazandırdığın paranın sesi duyuldu hocam :)
İsteklilik hediyemiz olsun yeter ki sen mutlu ol...
Tüm BB camiası tek yürek senin için...
Sen mutlu ol yeter...

This Post:
44
248309.116 in reply to 248309.114
Date: 12/21/2013 7:39:17 PM
Overall Posts Rated:
4343
of ciddimsin ya sen :D bide bunu ana forumada yazmışsın. kusura bakma ama bn uzaktan izlediğim halde bnm kanıma dokundu. sen nasıl olurda digerlerinden kendini sürekli üstün görürsün ve sadece sen varmıs gibi başka kmsenin emeği yokms gibi ortada böle konusablirsin ki. bu bi oyun herseyin sonunda bu kdr abartıp öleydi böleydi aslında ben size demiyorum hersey oyunun yapımcılarına diyerek ortadaki herkesin emegine saygısızlık etmek biraz ayıp degilmi sence? kac yasındasın bunu bile bilmiyorum ama ne zman formu acsam gzl biri hareketlendirme cabasnda bizim zmanımzda kimse sallamıodu diyodum. ama bu yaptıkların sadece cocukca. smdi sende bana cvp atıp ortalıgı daha hararetlendirebilirsin yada biri cıkıp mesajımı sileblir ki umarım silmez. bu bi oyun kasma bu kdr arkadasım.! bi tek sen yoksn ve emin olki oyun yapımcıları seninle ugrascak kdr düşmemiştir.
Not: asıl sabrımı taşıran belkide ana forumda bunu görmemdi.....

Last edited by Ràiñbow™ at 12/21/2013 7:39:51 PM

This Post:
22
248309.117 in reply to 248309.116
Date: 12/21/2013 8:08:58 PM
This Post:
00
248309.118 in reply to 248309.117
Date: 12/22/2013 7:10:47 AM
Overall Posts Rated:
9797
Maç saati online olmayacağımdan dolayı kazanan takımı tebrik eder ve BBEİ de başarılar dilerim...
@Ràiñbow™
Sizinle bir zamanlar 2. ligde mücadele etmeme karşın uzun süreli muhabbetim olmamıştı hocam. Bir zamanlar TBL de yer alırken FlareX UnieX, Dust My Broom, İncow Sk ve yigidospor gibi takımların yaşadığı transfer sorununa benzer olaylardan dolayı oyundan uzaklaşmıştınız. Ardından 2. ligde play off mücadelesinde güçlü kadronuz saha dezavantajı ile 2 kere (biri ekibimle olmak üzere) şampiyonluktan uzak kalmıştı. Umarım en kısa zamanda arzuladığınız başarıya ulaşırsınız.
Bunun bir oyun olduğunu unutmadan hareket etmeliyiz diye düşünüyorum. Sürekli olarak kan kaybetse de halen ayakta durmayı başarabiliyor. Bu gün belki birkaç arkadaşımız daha oyunu bırakıp ayrılacaklar...
Belki bu kişilerden biri ben de olabilirim ama önemli olan birbirimize olan saygımızı yitirmemektir.
21. sezon şampiyonluk mücadelesinde Candaş Hocam, Yalçın Hocamın takımını buzzerbeater ile yenerek şampiyon olmuştu. Bu durum karşısında Yalçın Hocamın sergilediği davranış unutulmamalı...

This Post:
11
248309.122 in reply to 248309.121
Date: 12/22/2013 1:08:49 PM
Overall Posts Rated:
9797
Resmi olarak oyunu bırakmış bulunuyorum.
Tüm oyuncularım 1 eurodan satıştadır. Ayrıca kullanıcı şifrem ve mailimi değiştirdim...
Sadece şunu sormak istiyorum...
AĞLADIĞINA DEĞDİ Mİ?
Tanıdığım veya tanıma şansım olan herkese ELVEDA...

Last edited by ard at 12/22/2013 3:58:31 PM

This Post:
22
248309.123 in reply to 248309.122
Date: 12/22/2013 1:37:08 PM
Overall Posts Rated:
202202
Valla tebrik ediyorum sizleri.....
Bu akşam 16. Sezon başladığım oyunda sonunda Tblye yükseldim, fakat foruma göz atınca hevesim kursağımda kaldı....
Rakip olacağım için mutluluk duyacağım hocamız oyunu bırakıyorum demiş...,
Umarım fikrini değiştirirsin hocam....
Şampiyonu tebrik ederim, oyunun saçmalayacağına dair ve sonuçta bir kazanan olacağına dair bir çok örnek olduğu için boşuna başka hocaların yaşadığı hayati şansızlıklardan örnek vermeyeceğim....
Sadece kendimden tek örnek vereceğim....
Toplamda 3 playoff finali oynadım ve hepsinde şampiyon ben oldum.... Ama bu şampiyonluklarda asıl önemli ve güzel olan ( özellikle bu sezon admirals- bora hoca) tüm hocalarımla dostluk ve saygı ortamında birbirimizi tebrik ettik... Ve hepsi benim için zaten şampiyon oldular.... Hep söylediğim birşey var.... Benim için bu oyunun şampiyonları oyunu seven, oyunu diğer oyunculara sevdiren, onlara yardım edip başarılı olmalarını sağlayan hocalardır...

Advertisement