Ами точно всеки сам си избира. Влизал съм в уговрки по една или друга причина, няма да си кривя душата. Както впрочем и почти всички тук, така че дори да е от неморланата страна на нещата, след като другите го позлват, не може и аз да не се възползвам понякога. Но абсолютно не може да уговриш всички мачове пик, уверявам те ;)
А иначе последните 3 сезона аз лично не съм молил никой за ПИК, дали щото не ми пука кой знае колко кой как ще ми играе, или нещо друго. Все пак съм от топ 3 по зпалати, смешно е да моля някой да ме пиква, така че си пиквам на своя глава над 70% от мачове.
Когато бях така да се каже слабак(не че сега не съм) една таква договрка ми е била голям бонус , защото когато си новак примерно в лигата всеки мач ти е дерби и труден, а не може вечно да лягаш или да нормалиш.
Но ето както вече Директ се обади и аз тоя сезон изиграх 2 нормала, който ако исках вероятно щях да "уредя", но не ми е било кеф да го правя, така че всеки си преценява сам за себе си.
Както и обратното всеки е "страдал" от подобна договорка между други отбори, но нищо не може да се направи. Както се казва ако не вкараш, ще ти го вкарат

)