BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 41.sezon

41.sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
22
291730.111 in reply to 291730.108
Date: 3/12/2018 10:16:45 AM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Ne güzel demişsin kısasa kısas diye, böyle diyerek zamanında bilinçli bir şekilde oyuncularımı oynatmadığını yine bilinçli şekilde milli takıma hazırlık maçını ayarlamadığını kabul ediyorsun sanırım. Sen bunları yaparken etik değerler söz konusu değilken ben sana karşı çz çıkınca mı aklına etik değerler geldi ?

Daha önce hazırlık maçı ayarlamadığın için mt forumuna attığım mesaj aşağıda;

http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

Benim mesajım herhangi bir hakaret vs içermiyor sadece bir sitemim var fakat ne bir cevap nede başka bir geri dönüş alabilmiş değilim. Zaten aynı konuyla ilgili candaşın da mesajı gelmiş fakat ona da bir dönüş yapılmamış en azından forum yoluyla.

Bunun dışında benim oyuncularım senin döneminde formdayken ne zaman kolay bir rakip bulsan hemen yedek bırakmaya çalıştın. Bunu da taktik denemeye çalışıyorum diye açıklamaya çalıştın fakat en önemli maçlara gelince denediğin taktiklerin hiçbirini göremedik, yine iş düşünce benim oyuncuları kullanmaya devam ettin taktikler yalan oldu.

Mt döneminde popülaritenin yüzdesi neden düşük diye burada laf yapmanın anlamı yok. Bu konu ile ilgili anlamadığın birşey varsa ulusal forumda sebeplerini sorup cevap bekleyebilirsin ama sen nasıl millete cevap vermeye tenezzül etmiyorsan onlar da belki sana cevap vermekle uğraşmazlar. Madem sen bu konudan yine de şikayetçisin bende olumsuz oy kullananlardanım sebebi yukarıda gayet açık gözüküyor.

Tüm bu yaptığın şeyler göz önüne alınınca sayende lisanslı ürün gelirim baya bir azaldı ve hatırı sayılır bir gelir kaybım oldu. Belki sen sırf bana zarar vermek için milli takımı yönetmeseydin gelirlerim artacak bei de daha iyi bir kadro kurup çeyrek finalin ötesini görebilirdim kim bilir ?

Ayrıca cumartesi günü seninle değil başka kimle oynarsam oynayım %90 ihtimalle çz çıkacaktım çünkü pivotum satılıyor bu kadroyla bir daha maç kazanma ihtimalim yok ve kazanırsam POya kalmayı garantiliyorum. Ama maçın seninle olması %90 olan ihtimal %100e çıktı. Hiç tereddüt etmeden yazdığım sebeplerden dolayı çz çıktım. Şimdi bakıyorum da benim sana çz çıkarak verdiğim zarar senin bana verdiğin zararların yanında pek bir şey ifade etmiyor. Gönül isterdi ki gerçek bir kısasa kısas olsun ama şimdilik elimden gelen bu. Herkese anladığı dilden yaklaşmak en iyisi...

Message deleted
From: jarosik_61

To: ozx
This Post:
11
291730.113 in reply to 291730.111
Date: 3/12/2018 10:41:58 AM
dürbinar sharks
III.1
Overall Posts Rated:
151151
oyunu dördüncü sezondan beri oynarım ve hiçbir dönem oyunun genel forumlarında etkin olmadım ve mesajları okumadım.bir problem soru sorma gereği yazmışımdır sadece.kendi olduğum ligin mesajlaşma kısmında elimden geldiğince yazarım.sizin meselenizi bilmiyorum sizler yazınca okudum olaya hakim olmadığım için otomatik olarak beni ilgilendirmiyor bu konu.meselesi olan iki arkadaşa sevgi ve saygılarımla...

This Post:
22
291730.114 in reply to 291730.111
Date: 3/12/2018 3:10:20 PM
Overall Posts Rated:
188188
Bak arkadaşım sana tavsiyem öncelikle içindeki nefret duygularından kendini arındırman. Olimpos'a git tatil yap, doğa ile bütünleş belki içsel olarak kötü düşüncelerinden arınırsın.
Tüm bu yaptığın şeyler göz önüne alınınca sayende lisanslı ürün gelirim baya bir azaldı

Bu cümlede çok önemli mesajlar var.
Birinci mesaj şu MT koçunun asli görevinin Yiğidospor takımının ekonomik dengesini korumak zorunda olduğu...geçmişte o kadar kollanmışsın ki bunu kendine bir ayrıcalık olarak verilmesini çok doğal görüyorsun. Bu konuda istersen TBL hocalarından görüş isteyelim Mt koçunun asli görevi herhangi bir takımının ekonomik dengesini koruyacak hamleler yapmak mıdır?
İkincisi sezon başında sertan ve oğuz'u MT'ye seçmek konusunda çok tereddüt yaşadım ama sırf senin takımının ekonomik dengesi bozulmasın diye Mt kadrosuna dahil ettim.Şimdi görüyorum ki benim yaptığım boş bir çabaymış. Artı ben senin ile ilgili kötü niyetli olsam bu iki oyuncuyu baştan kadroya dahil etmezdim.
Üçüncüsü MT iki kupa aldığında bir tebrik bile yazmadın.(Çok da önemli değilmiş senin gibi art niyetli MT'nin başarısından çok kendi kulübünün çıkarlarını düşünen birinden zaten bu şekil bir davranış beklenir).

Last edited by ozx at 3/12/2018 3:18:53 PM

Message deleted
Message deleted
From: ozx

This Post:
00
291730.117 in reply to 291730.114
Date: 3/12/2018 3:28:37 PM
Overall Posts Rated:
188188
yine iş düşünce benim oyuncuları kullanmaya devam ettin taktikler yalan oldu.

Hakiyi muaf tutuyorum gerçekten farklı bir oyuncu.
Benim dönemimde haki 9 kez ilk beş başlamış, Oğuz 4 kez, Sertan ise 0 kez. Daha öncede söyledim bu iki oyuncuyu oynatma konusunda tereddüt yaşadım. Sırf ekonomik olarak iki tane MT oyuncusunu kadrondan çıkarılmasının sana vereceği zararı düşünerek bunu yapmadım. Şimdi geriye dönüp düşünüyorum ki bu düşüncelerim boş bir çabaymış. Bak arkadaşım eğer senle ilgili kötü niyetim olsa bu iki oyuncuyu sezon başında kadroya almazdım. Sende daha sezonun başında ağlamaya başlardın. İyi kide yapmamışım yoksa içindeki nefret neye dönüşürmüş bilemiyorum.

Hazırlık maçı konusunda serzenişinde haklısın. Yazdığın mesaja bilerek cevap vermedim daha önce sana sertan ile oğuzu satışa çıkardığında bir mesaj attım. Ağzımın payını verdin hatırla bende seni dikkate almadım.

This Post:
00
291730.118 in reply to 291730.114
Date: 3/12/2018 3:48:02 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Bu cümlede çok önemli mesajlar var.
Birinci mesaj şu MT koçunun asli görevinin Yiğidospor takımının ekonomik dengesini korumak zorunda olduğu...geçmişte o kadar kollanmışsın ki bunu kendine bir ayrıcalık olarak verilmesini çok doğal görüyorsun. Bu konuda istersen TBL hocalarından görüş isteyelim Mt koçunun asli görevi herhangi bir takımının ekonomik dengesini koruyacak hamleler yapmak mıdır?
İkincisi sezon başında sertan ve oğuz'u MT'ye seçmek konusunda çok tereddüt yaşadım ama sırf senin takımının ekonomik dengesi bozulmasın diye Mt kadrosuna dahil ettim.Şimdi görüyorum ki benim yaptığım boş bir çabaymış. Artı ben senin ile ilgili kötü niyetli olsam bu iki oyuncuyu baştan kadroya dahil etmezdim.
Üçüncüsü MT iki kupa aldığında bir tebrik bile yazmadın.(Çok da önemli değilmiş senin gibi art niyetli MT'nin başarısından çok kendi kulübünün çıkarlarını düşünen birinden zaten bu şekil bir davranış beklenir).

Kimseden benim takımımın oyuncularını oynatsın diye bir beklentim yok. Anlamadığın şey bir pozisyondaki en iyi oyuncu 9 formdayken oynamıyorsa bir terslik vardır. İstediğin kişiye danışabilir o dönemdeki mt oyuncularının özelliklerini de buraya koyabilirsin hakinin özelliklerine yakın kimse olmamasına rağmen neden yedek kaldığını açıklamanı heyecanla bekliyorum.

Ama gerçekten şu yalandan beni düşünüyormuşsun tutumunu takdir etmedim değil. Oğuzu benim ekonomimi düşünerek kadroyu aldığını söylüyorsun o zaman oğuz 16. ve 17. oyuncu olarak kadroda kendine yer bulmuş diyebiliriz. Peki kadroda bu kadar geri planda olan biri mtde nasıl ilk 5 başlayabilir ona gelene kadar önünde baya bir oyuncu olması lazım, ilk 5 başlamadığı zamanlarda bile bençten gelip süre almış görülüyor ki bu senin bana geçtiğin bir kıyak değil ihtiyacın varmış oynatmışsın.

Mtyi kendi keyfine göre yönetip birilerine zarar vermeyi güden insanları tebrik etmek zorunda değilim. Mt için BB türkiyede en çok ben çalıştım kendimi paraladım diyemem benden önce oyuncu gelişimleri için kendini bu işe adamış çok arkadaş tanıyorum onların hakkını yiyemem ama bende her dönem bir şeyler yapmaya çalıştım hatta senin arkanı arkadaşlarla birlikte toplamışlığım bile vardır. Son olarak Mt başarısından çok kendi başarımı düşündüğüm falan yok kim gelirse gelsin önemli olan mtde hak eden kişilerin oynaması keyfi kadrolar olmaması. Senden nefret ettiğim falan da yok kendini nefret edilecek kadar önemli sanma. Zamanında art niyetli ve etik dışı hareketler yapıp bir çz için bu kadar zıplaman da ilginç bir olay. Umarım hayatında da bu kadar tutarlı bir insansındır...

Last edited by harunşimşek at 3/12/2018 3:50:41 PM

This Post:
00
291730.119 in reply to 291730.118
Date: 3/12/2018 5:19:53 PM
Overall Posts Rated:
188188
Boş konuşuyorsun ama şu bir gerçek ben bu Milli takıma kupa kazandırdım. İstesen de istemesen de her gün Milli Takımın sayfasını açtığında o kupayı orada göreceksin ve hatırlayacaksın bu kupanın kimin zamanında geldiğini. nokta.

From: ozx

This Post:
00
291730.120 in reply to 291730.119
Date: 3/12/2018 5:31:02 PM
Overall Posts Rated:
188188
Sana bir tavsiye her açtığında görmek istemiyorsan özel menüden Türkiye MT fikstürüne bağlantı yap. ;)

Advertisement