To μεγάλο ντέρμπι της κανονικής περιόδου έφτασε!
Παιχνίδι που λογικά θα κρίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.
Τα δεδομένα έχουν αλλάξει τον τελευταίο καιρό, αφού ο Μέγας Αλέξανδρος πλέον εκτός της έδρας έχει και αξιόλογο μισθολογικό πλεονέκτημα.
Ο Μάτσας μετά την πώληση του πολωνικού τριαριού με τα γυάλινα πόδια, δέχτηκε και το πλήγμα με τον τραυματισμό του γίγαντα Τορμάνις.
Μπίνταρε από το νιου γιορκ για κάτι ντούκια όπως μυριστήκαμε(για να ευλογήσουμε τις μουσούδες μας), αλλά απέτυχε να πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή, με αποτέλεσμα να έρχεται ως φαβορί στο σημερινό παιχνίδι.
Το γεγονός ότι ο Πετραν είναι η μόνη ομάδα που συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια τον όμιλο στο κύπελλο, δεν νομίζω να παίξει ρόλο στον καταρτισμό της αποψινής ομάδας, ενώ έχει και το μαξιλαράκι των enjoy bulls το Σάββατο.
Φαβορί(μικρό) ο γηπεδούχος Μέγας Αλέξανδρος κατ'εμέ, αλλά ντέρμπι όπως και να'χει, αφού η εμπειρία του Μάτσα είναι ικανή να αντιστρέψει τα δεδομένα υπέρ του.
Καλή επιτυχία κύριοι!