BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 32

Σεζόν 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
272399.111 in reply to 272399.109
Date: 9/12/2015 4:32:11 PM
Overall Posts Rated:
138138
Εντυπωσιακό το 7/8 αν και έχασες μόνο το δικό σου. Οι "ταύροι" μάλλον δεν παίζονται από προγνωστικά. Να βάζεις "no bet" από εδώ και πέρα.

Πράγματι εσύ και ο Κον παίξατε για μένα τις τελευταίες αγωνιστικές. Μακάρι το παράδειγμά σας να το μιμηθούν και οι υπόλοιπες 15 ομάδες του ομίλου.

Last edited by ALARIHOS at 9/12/2015 4:32:55 PM

This Post:
00
272399.112 in reply to 272399.110
Date: 9/12/2015 5:42:51 PM
Overall Posts Rated:
118118
Άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα και το αν τελικά θα φύγεις με το διπλό από την έδρα μου,έχεις μια μπαλίτσα από εμένα γιατί πιστεύεις σε αυτό και γιατί με κοντράρεις για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική,στα προγνωστικά,παρότι σε στέλνω στον κουβά.

Ειλικρινά σήμερα δεν περίμενα ότι θα κατεβάσεις πλήρη ομάδα γιατί πίστευα ότι θα χτύπαγες το κύπελλο και το τηλεοπτικό! Νόμιζα ακόμα ότι ίσως θα με έπαιζες και με πρόβλεψη, που συνήθως δεν με πιάνουν εύκολα γιατί η πεντάδα μπορεί να παίξει αρκετά καλά τα συστήματα, πράγμα που δεν το έκανες μετά από 7 συνεχόμενες αγωνιστικές! Σίγουρα μάλλον ρόλο έπαιξε η έδρα και μάλλον η καλύτερη διάθεση που έχεις λόγω κυπέλλου για αυτό και συγχαρητήρια για την σπουδαία σου νίκη!

Εντυπωσιακό το 7/8 αν και έχασες μόνο το δικό σου. Οι "ταύροι" μάλλον δεν παίζονται από προγνωστικά. Να βάζεις "no bet" από εδώ και πέρα.

Πράγματι εσύ και ο Κον παίξατε για μένα τις τελευταίες αγωνιστικές. Μακάρι το παράδειγμά σας να το μιμηθούν και οι υπόλοιπες 15 ομάδες του ομίλου.

alekos1 για ακόμα μια φορά είσαι ο κακός μου δαίμονας και δεν με άφησες να πιάσω για 2η φορά το πολυπόθητο 8 στα 8! :P ALARIHOS λίγο δύσκολο να το μιμηθούν και οι 15 γιατί ο Sosta ήδη μετράει 2 νίκες απέναντι στο κόκκινο όμιλο! 11 είναι το σωστό!! Χεχεχε! :)

This Post:
00
272399.113 in reply to 272399.112
Date: 9/12/2015 5:43:30 PM
Overall Posts Rated:
118118
Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Ημέρα 11 (Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
Rhino Warriors 91 - kleinmein 77
Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ 105 - Kolosseus 104
P.Faliro bc 75 - Giouxtas 86
Propain 88 - BOMBAY MIXX 102
L e g e n d 71 - Sipiada 70
Averwf Larisas 80 - Enjoy Bulls 90
Fakistra Shells 96 - Tiptoners 100
kologries 40 - Great Alexander 135

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 135 : Great Alexander
Ριμπάουντ : 74 : Great Alexander
Ασσίστ : 32 : Great Alexander
Κλεψίματα : 9 : P.Faliro bc
Τάπες : 14 : Great Alexander

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 42 : G. Bée (BOMBAY MIXX)
Ριμπάουντ : 24 : S. Soupas (Great Alexander)
Ασσίστ : 10 : L. Alfieri (Tiptoners)
Κλεψίματα : 3 : M. Mperis (P.Faliro bc), Y. Mpatonetas (Tiptoners), Z. Fevgas (Sipiada), A. Yaseri (kleinmein)
Τάπες : 5 : T. Fevgas (BOMBAY MIXX)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : P. Mparmperopoulos (Great Alexander) (16 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 9 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες), F. Potokar (Kolosseus) (25 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 22
Σούτινγκ Γκάρντ : O. Gheorghe (Rhino Warriors) (29 Πόντοι, 5 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 29
Σμολ Φόργουορντ : M. Farzaliev (Kolosseus) (38 Πόντοι, 8 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 40
Πάουερ Φόργουορντ : A. Koutroutsos (Great Alexander) (22 Πόντοι, 12 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 38
Σέντερ : S. Soupas (Great Alexander) (23 Πόντοι, 24 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 51

Ο MVP της βραδιάς
S. Soupas (Great Alexander) (23 Πόντοι, 24 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 51

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
P. Gravina (kologries) (4 Πόντοι, 5 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -9

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : T. Zuccaro (BOMBAY MIXX) : 7 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : A. Bennani (Enjoy Bulls), M. Mperis (P.Faliro bc), T. Mantzouranas (P.Faliro bc), L. Mugione (Propain), A. Goumbala (Fakistra Shells), E. Fragoso (Averwf Larisas), L. Ceballos (L e g e n d), K. Achristos (Giouxtas), M. Avdibegović (Sipiada), T. Valsamidis (Sipiada), N. Grandjean (Sipiada), J. Zuberník (kleinmein), M. Farzaliev (Kolosseus) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : L. Alfieri (Tiptoners) : 58 Λεπτά

Ο σουτέρ : M. Tardieu (Giouxtas) : 7 Τρίποντα

Ο καλύτερος : L. Di Chio (Rhino Warriors) : Αξιολόγηση : 18.0

Ο χειρότερος : P. Gravina (kologries) : Αξιολόγηση : 5.0

This Post:
00
272399.114 in reply to 272399.113
Date: 9/12/2015 5:45:59 PM
Overall Posts Rated:
118118
Και μιας και φτάσαμε στη μέση του πρωταθλήματος ας δούμε και τις καλύτερες επιδόσεις μέχρι στιγμής:

Σεζόν 32 : Επιδόσεις (από http://www.buzzer-manager.com)

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της σεζόν
Πόντοι : 1187 : Rhino Warriors
Ριμπάουντ : 662 : Fakistra Shells
Ασσίστ : 263 : BOMBAY MIXX, Rhino Warriors
Κλεψίματα : 82 : Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Τάπες : 79 : Rhino Warriors

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της σεζόν
Πόντοι : 58 : G. Bée (BOMBAY MIXX)
Ριμπάουντ : 27 : K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ)
Ασσίστ : 14 : C. Harrer (BOMBAY MIXX)
Κλεψίματα : 6 : S. Simokinas (Rhino Warriors)
Τάπες : 7 : V. Vovos (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ)

Top 5 της σεζόν
Πόιντ Γκαρντ : M. Farzaliev (Kolosseus) (23.4 Πόντοι, 4 Ριμπάουντ, 4.4 Ασσίστ, 1.1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 22.8
Σούτινγκ Γκάρντ : L. Mugione (Propain) (21.2 Πόντοι, 4.8 Ριμπάουντ, 4.8 Ασσίστ, 1.6 Κλεψίματα, 0.2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 22.6
Σμολ Φόργουορντ : K. Darnakas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ) (15.6 Πόντοι, 8.6 Ριμπάουντ, 4.6 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 1.5 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 22.5
Πάουερ Φόργουορντ : J. White (Rhino Warriors) (18.2 Πόντοι, 12.4 Ριμπάουντ, 1.8 Ασσίστ, 1.1 Κλεψίματα, 2.2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 29.1
Σέντερ : M. Mperis (P.Faliro bc) (22 Πόντοι, 17.4 Ριμπάουντ, 1.9 Ασσίστ, 0.6 Κλεψίματα, 0.8 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 31.8

Ο MVP της σεζόν
M. Mperis (P.Faliro bc) (22 Πόντοι, 17.4 Ριμπάουντ, 1.9 Ασσίστ, 0.6 Κλεψίματα, 0.8 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 31.8

Η χειρότερη επίδοση της σεζόν
S. Ruoliang (kologries) (1 Πόντοι, 3 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -18

Το Triple-Double της σεζόν
T. Jarmalas (Propain) (21 Πόντοι, 16 Ριμπάουντ, 11 Ασσίστ, 3 Κλεψίματα, 0 Τάπες)

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη στη διάρκεια της σεζόν : M. Mperis (P.Faliro bc) : 27 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών στη διάρκεια της σεζόν : L. Mugione (Propain) : 47 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) της σεζόν : A. Yaseri (kleinmein) : 490 Λεπτά

Ο σουτέρ της σεζόν : L. Mugione (Propain) : 28 Τρίποντα

Ο καλύτερος της σεζόν : L. Di Chio (Rhino Warriors), P. Del Gaudio (Averwf Larisas), K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ) : Αξιολόγηση : 19.0

Ο χειρότερος της σεζόν : I. Paraskevopoulos (Rhino Warriors) : Αξιολόγηση : 1.5

This Post:
00
272399.116 in reply to 272399.115
Date: 9/13/2015 7:10:39 AM
Overall Posts Rated:
118118
Το σκεφτόμουν να το κάψω αλλά έτσι όπως τα καίω τον τελευταίο καιρό με βλέπω να πέφτω κατηγορία. Ήταν ματς στην έδρα μου και ευτυχώς το μπακ απ του Ποτς κάνει εξαιρετική δουλειά...

Με το ρυθμό που καίτε εσύ και ο Kon τα ματς θα ρίξετε εμένα κατηγορία!! Χαχαχα! Πάλι καλά κερδίζω και κάνα πρωτοπόρο και κρατάω τη διαφορά στις 3-4 νίκες! :P

This Post:
00
272399.117 in reply to 272399.116
Date: 9/13/2015 1:43:08 PM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Κατ αρχήν ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τα συνχαρητήρια.
Σίγουρα το ματς το είχαμε διαβάσει και οι δύο πολύ καλά και γι αυτό εξελίχθηκε σε ντέρμπι.Οι λόγοι που έγειρε σε εμένα είναι αυτοί που αναφέρεις.Παίζαμε στην έδρα μου,και είχα καλή διάθεση λόγο κυπέλου.Θα πρόσθετα και τον πάγκο.Έχεις εξαιρετική πεντάδα και μόλις ενισχυθείς λίγο στα μετόπισθεν δεν θα παίζεσαι.
Σίγουρα για την ομάδα μου είναι διαβολοβδομάδα.Ακολουθούν δύο εκτός έδρας αγώνες με τους FAKISTRA SHELLS,μια εξαιρετική και πλήρης ομάδα που έχω δηλώσει από την προηγούμενη σαιζόν πως την εκτιμώ ιδιαίτερα.Έχω πολύ λίγες ελπίδες να κλέψω ένα από τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν.Πρόσεξε όμως με τα προγνωστικά.Όποτε με κοντράρεις μου βγαίνει σε καλό.Μπορεί να έχω έναν σημαντικό τραυματία,αλλά και εκείνοι παίξανε χτες δύο παρατάσεις...

From: Kon

This Post:
11
272399.118 in reply to 272399.117
Date: 9/14/2015 9:05:48 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Την τρέλα μου. ο Ilescas θέλει να κρεμάσει την φανέλα του :-(
Που να βρω εγώ τώρα άλλον Ilescas μου λέτε;;;
Ένα λιμό χτύπαγα χτες και το φτάσανε 200Κ και δεν ήτανε ούτε το 25% του Ilescas !!!
Nick Tsigounopoule, έναν Ilescas επειγόντως και εγώ μια έπαυλη με πισίνα για την πάρτυ σου!!!

This Post:
11
272399.119 in reply to 272399.109
Date: 9/15/2015 7:49:27 AM
Overall Posts Rated:
118118
Για 1η φορά είχαμε καθαρό σκορ για τους μπλε με 5-3 και έτσι είμαστε στο 19-13 υπέρ των κόκκινων!

kologries-Tiptoners: Ο krouela την προηγούμενη αγωνιστική κατέβασε μόνο 3 παίκτες στο παρκέ και από ότι φαίνεται, έχασε την όρεξη του για το BB, θα είναι η ομάδα που θα πέσει από το κόκκινο όμιλο. Ο Sosta από την άλλη κέρδισε το ντέρμπι της αγωνιστικής και επανήλθε στις νίκες. Έχοντας αποκλειστεί από το κύπελλο και οι 2 ομάδες πιστεύω ότι η ομάδα του Sosta είναι το φαβορί!

P.Faliro bc-Kolosseus: Δύσκολο ματς το σημερινό για προβλέψεις μιας και έχουν και οι 2 ακόμα το θεσμό του κυπέλλου. Προβλέπω ότι αυτός που είναι αποφασισμένος να αποκλειστεί από το κύπελλο θα πάρει το ματς. Ίσως να αποφασίσουν, Apollo και LACfiore, να "κάψουν" το ματς και οι 2 τους και να έχουμε ντέρμπι! Περισσότερες πιθανότητες βλέπω για νίκη του P.Faliro bc.

Rhino Warriors-Great Alexander: Ο ALARIHOS έχει φροντίσει για το απαραίτητο ροτέισον της ομάδας από την προηγούμενη αγωνιστική. Ο PetraN ξεκίνησε την αντεπίθεση του για την 6η θέση από την προηγούμενη αγωνιστική αλλά πολύ δύσκολα θα κοντράρει τον πρωτοπόρο του κόκκινου ομίλου! Καλύτερη ομάδα, διάθεση και έδρα οπότε άσσος!

Propain-Giouxtas: Ο BullsEye έχασε το τηλεοπτικό ματς της προηγούμενης αγωνιστικής οπότε θέλει μόνο νίκη για να ρεφάρει! Ο EGM-Nickleon θα το "κάψει" το ματς μιας και έχει βατό αντίπαλο στο κύπελλο που μπορεί να αποκλείσει! Προβλέπω χαλαρό άσσο!

Fakistra Shells-Enjoy Bulls: Οι ομάδες εκτός από το σημερινό τηλεοπτικό ματς, έχουν ραντεβού και την Πέμπτη για το θεσμό του κυπέλλου! Ο ria77 έχασε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλει να μείνει στο κυνήγι της 1ης θέσης, για αυτό και πιστεύω ότι θα το χτυπήσει ασχέτως αν κάποιοι παίκτες πάρουν περισσότερα λεπτά προπόνησης! Ο alekos1 με κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική και θα χτυπήσει περισσότερο το σημερινό ματς από αυτό της Πέμπτης! Πιστεύω ότι αν και δύσκολα θα έρθει άσσος λόγω έδρας και βάθους στο ρόστερ! Έλα alekos1 για σένα το κάνω για γούρι! Χεχεχε :)

Averwf Larisas-Sipiada: Ματς που πρέπει να κερδίσει η ομάδα μου αν θέλει να έχει πιθανότητες να αποφύγει τα play out! Από την άλλη ο marculionis θα το χτυπήσει μιας και στο κύπελλο δύσκολα θα προχωρήσει απέναντι στον πρωτοπόρο του μπλε ομίλου της Α1. Προβλέπω άσσο λόγω έδρας!

L e g e n d-BOMBAY MIXX: Ο Kon κέρδισε αρκετά δύσκολα την προηγούμενη αγωνιστική σε αντίθεση με τον JAMES WAX που κέρδισε το τηλεοπτικό και παράλληλα ξεκούρασε μερικούς βασικούς! Δύσκολο ματς προβλέπω διπλό λόγω αγωνιστικών καταστάσεων και διπλής πρόβλεψης! Αν και ο Kon είναι απρόβλεπτος μάνατζερ! :P

Φ.Ο.ΑΡΙΔAΙΑΣ-kleinmein: Τα ΠΑΟΚια του stathispaok δεν καταλαβαίνουν από έδρες και συνεχίζουν το αήττητο σερί τους! Πάνε για το 9 στα 9 σήμερα μιας και ο koutsoukman έβγαλε στο σφυρί τους περισσότερους παίκτες! Φαίνεται άσσος από μακριά το ματς!

Υ.γ Καλή αγωνιστική να έχουμε και να δούμε παράλληλα την Εθνική μας να αποκλείει τον κακό της δαίμονα την Ισπανία! Αν ΟΧΙ τώρα ΠΟΤΕ? :D

From: Kon
This Post:
00
272399.120 in reply to 272399.119
Date: 9/15/2015 11:14:07 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Ουχουι, ταρζανοστήσιμο!!! Πρώτη φορά στήνω έτσι!!!
Για να δούμε τι θα κάνει η μηχανή!!! Λες να την ψωνίσει;

From: krouela
This Post:
00
272399.121 in reply to 272399.120
Date: 9/15/2015 11:37:37 AM
kologries
III.12
Overall Posts Rated:
77
Φιλε απο την Λαρισα .Μαλλον πεφτω αλλα το ενδιαφερον παραμενει αμειωτο.....

Advertisement