Аз мисля, че никой не се конфронтира, за себе си съм сигурен. Просто дискутираме и си казваме мнението.

много малко отбори биха си позволили лукса техен играч с 200 заплата да е контузен за 3 -4 седмици и да го задържат
То всъщност нищо не пречи да го задържи човек играча, защото така или иначе му се плаща заплатата, просто е кофти защото не играе и отбора е значително по-слаб без него. Вече всеки си преценява дали да прежали финансовата загуба и да го продаде/замени с друг играч или да си го чака да се оправи. Според целите и възможностите.
Сигурен съм, че на Венко хич не му е яко без Каменов и Бианки липсва на Додор примерно, но това си е част от играта и дори я прави по-интересна и непредвидима. За себе си мога да кажа, че откакто играя винаги съм имал поне 4 ниво доктор и за 12-13 сезона никога не съм имал контузия за повече от 2 седмици. Може и да имам късмет, знам ли. А иначе това с възстановяването за следващата четвърт си е специализация и продължава да си го има. И аз да го кажа.
Last edited by minkacha at 3/23/2015 3:29:03 PM